Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

QUOTE(Puccha @ 2008 02 16, 15:47)
Galvoju dar palauksiu ir žiūrėsiu kas bus... gal dar ką sugalvosiu 4u.gif

Manau turetu prasviesetu mirksiukas.gif Namu salygomis tai gali po kiekvieno plovimo skalauti su ramunelem, tikrai pasviesins kazkiek ir nei kiek nepakenks ax.gif
Atsakyti
gerai, kad parašiau čia, o nesiėmiau eksperimento nr. 2 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojot HENNA plus sviesinamuosius plauku dazus ? Kokie jusu atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 02 16, 11:15)
[Kokie jūsų atsiliepimai apie palete XXL, arba jei neklystu palete radiance ( tuos, kurie nudažo ir pašviesina plaukus)? Gal žinot kokių kitų plaukų dažų kuriais būtų galima saugiai šiek tiek pašviesinti juodus plaukus (man tiktų ir rudi plaukai)? 

man šitie dažai nieko nenušviesino, o kai netikėtai po plaukų dažymo tapau juoda, tik kirpykloj padėjo pašviesinti plaukus vienu ar dviem tonais ax.gif
Atsakyti
isbandykit KADUS,bet jie yra tik salonuose,ir jie gaunasi netgi pigiau,nei is prekybcentriu,as moku 30lt uz tutele ir 10lt uz peroksida,mano plaukai gerokai zemiau peciu ir man uztenka trims kartams visiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 02 22, 21:01)
Sveikos, gal kuri naudojot HENNA plus sviesinamuosius plauku dazus ? Kokie jusu atsiliepimai.

mano mama naudoja 4u.gif lb lb patenkinta thumbup.gif ji vis dažydavo šviesiai ir šaknys lb greit ataugdavo,tai nusipirko kažkokį iš Hennos šviesintoją..ar kaip čia pavadint ax.gif jis pagamintas iš ramunėlių..dabar ji vietoj dažymo jį naudoja..kai išsiplauna galvą su juo supurškia šaknis (tik tas ataugančias šaknis) ir pamatytumėt koks rezultatas blink.gif nemaniau,kad natūralus produktas taip veikia...nebedažo jau nežinau kiek laiko,o atrodo kaip natūrali blondinė mirksiukas.gif labai gražiai iššviesina ir visai nekenkia plaukams 4u.gif

ir aš naudoju hennos produktus..tik tamsiems plaukams smile.gif irgi esu labai patenkinta...ir modeliavimo linija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo figurike: 04 kovo 2008 - 23:42
hm... g.gif nežinau gal ne vietoj užklausiu, bet man įdomu toks dalykas. Kai buvau blondinė dažant plaukus kirpėja vis kartodavo neplauk kelias dienas prieš dažant šaknis galvos, leisk plaukui susiriebaluoti. Na kai sugalvojau dažyti plaukus rudai, tai kaip buvau įpratus neploviau pora dienų galvos, nuėjus į kirpyklą kirpėja pasakė reik išsiplauti galvytę, kad dažai geriau nuimtų (pas skirtingas kirpėjas buvau). Paaiškinkit man tokiai neišmanėliai ar nuo dažų spalvos priklauso plauti galvytę prieš dažymą ar ne? Nes noriu namų sąlygomis dažyti plaukučius ir dabar svarstau kaip čia pasielgus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellao-: 05 kovo 2008 - 11:38
aš prieš dažant plaukus (namie) neplaunu galvos porą dienų. Ir kažkurių dažų instrukcijoje buvo parašyta, kad nereikia prieš dažant plaukus išsiplauti galvos smile.gif
O viena draugė ėjo į kirpyklą dažytis plaukų, tai kirpėja jos nepriėmė, sako ateik po poros dienų su neplauta gava ax.gif
Papildyta:
iš straipsnio sveikas plaukų dažymas:

"Dažniausiai dažomi sausi neplauti plaukai. Geriausia, kai galva neplauta 2–4 dienas. Tada natūralūs odos riebalai padeda dažams geriau įsigerti į plaukus ir prie šaknų.

Tačiau yra ir tokių dažų, kurie tepami ant švarių, išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Tada prieš dažymą plaukai išplaunami šampūnu ir užtepama maitinamoji kaukė ar balzamas"

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 03 05, 12:45)
aš prieš dažant plaukus (namie) neplaunu galvos porą dienų. Ir kažkurių dažų instrukcijoje buvo parašyta, kad nereikia prieš dažant plaukus išsiplauti galvos  smile.gif 
O viena draugė ėjo į kirpyklą dažytis plaukų, tai kirpėja jos nepriėmė, sako ateik po poros dienų su neplauta gava  ax.gif
Papildyta:
iš straipsnio sveikas plaukų dažymas:

"Dažniausiai dažomi sausi neplauti plaukai. Geriausia, kai galva neplauta 2–4 dienas. Tada natūralūs odos riebalai padeda dažams geriau įsigerti į plaukus ir prie šaknų.

Tačiau yra ir tokių dažų, kurie tepami ant švarių, išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Tada prieš dažymą plaukai išplaunami šampūnu ir užtepama maitinamoji kaukė ar balzamas"

Dėkui thumbup.gif

O gal kas dažėt su Recital Preference? Instrukcijoje rašo, kad reikia sudrėkinti vandeniu plaukus g.gif Nusipirkau šiuos dažus ,spalvytė 5.3 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellao-: 05 kovo 2008 - 12:17
As tai visalaik dazau pagal instrukcija.Buvau blondine, tai tikrai neplaudavau pries dazyma.Dabar dazau rudai, ir ten parasyta, kasd ant svariu, isplautu plauku tept dazus
Atsakyti
QUOTE(Nutellao- @ 2008 03 05, 12:16)
Dėkui thumbup.gif

O gal kas dažėt su Recital Preference? Instrukcijoje rašo, kad reikia sudrėkinti vandeniu plaukus  g.gif  Nusipirkau šiuos dažus ,spalvytė 5.3  cool.gif

aš ne su Prefence, o su kitais Loreal dažiau, irgi buvo parašyta, kad sudrėkint, tai ir sudrėkindavau smile.gif
Atsakyti
šiaip kiek žinau daugumai parduotuvinių dažų siūloma neplauti galvytės, o su kai kuriais profesinionaliais dažais siūloma dažyti švarius plaukučius. Aš po kelių dienų irgi pati sau plaukučius dažysiu, tai jei juoda būsiu rėksiu, kad gelbėtumėt lotuliukas.gif
Atsakyti