Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

kazkaip negaliu issirinkt su kokiais dažais dažyt savo plaukus. Niekada to nedariau, tai nelabai ka apie dazus ismanau unsure.gif gal kas galit patarti? smile.gif
Atsakyti
Kokia tavo plauku spalva, kokio efekto is dazu tikiesi? g.gif Siaip yra nemazai geru dazu, tiesiog vienu palete tamsiems plaukams grazesne, kiti gerai sviesina, nes buna stiprus. Tad parasyk viska, tada galesiu kazka patarti 4u.gif
Atsakyti
lyg ir juodi tie mano plaukai smile.gif tik vat idomus atspalvis, nera nei is tu tamsiausiu nei is sviesesniu, o noreciau butent juos patamsint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2008 04 18, 23:24)
lyg ir juodi  tie mano plaukai smile.gif tik vat idomus atspalvis, nera nei is tu tamsiausiu nei is sviesesniu, o noreciau butent juos patamsint smile.gif

Siulyciau rinktis tamsu sokolada - labai tamsus plaukai nera nei grazu, nei subtilu, bent man ax.gif
Atsakyti
turesiu galvoj smile.gif o kokios firmos dazai geresni? as kazkaip galvojau apie loreal, bet dar nenusprendziau g.gif
Atsakyti
Ankščiau dažydavau su keune o dabar Lorealio dažais mirksiukas.gif
Atsakyti
As dazau su DAVINES 4u.gif
Atsakyti
mane dazo su Goldwell dazais
Atsakyti
Kadus beamoniakiais ax.gif
Atsakyti
Paskutinius kelerius metus dazau tik su JOICO dazais ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
o as paskutini karta daziau su alfa parf:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 04 19, 22:15)
o as paskutini karta daziau su alfa parf:)

Ar patiko ? kokia spalvyte dažei? 4u.gif
Atsakyti