Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai, dažantys šampūnai, putos ir kt.

QUOTE(SunnyDay* @ 2009 08 06, 23:48)

Na as abejoju, kad ant raudonu tokie gausis rolleyes.gif ziurint dar kokie tie tavo raudoni, nes mano tai labai ryskus buvo
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 06, 10:27)
sakykit,o kaip laikosi tie dazai?greitai nusiplauna?

Pirmą kartą šiais dažais dažiau, tai apie jų laikymasi nieko kol kas negaliu parašyti biggrin.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 07, 00:00)
Na cia panasiai kaip man, norejau truputi pasitamsinti, gavosi per tamsiai  doh.gif
Gal jau apsiplove tau spalvyte ir nebetokia tamsi?

Tas pats, porą kartų ploviau, bet vistiek beveik juoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 08 08, 15:01)
Tas pats, porą kartų ploviau, bet vistiek beveik juoda doh.gif

Na as tai bent ne juoda biggrin.gif o ant kokiu plauku pas tave dazyta?
Atsakyti
Gal esat kuri bandziusios Vintage tonic dazomaji tonika? Jis pilkinantis,kirpeja atidave kazkada anksciau kai buvau kirpykloj,tai galvoju ar verta pabandyt(jei ka nebuvo galiojimo laikas pasibaiges lotuliukas.gif )
Atsakyti
prashau patarimo zilus plaukus nudazyti kad gerai apimtu visus 4u.gif nebrangiu kaip sakant ir geru smile.gif
spalva ruda turi buti, bet dazniausiai nepaema normaliai shaknu...
Atsakyti
Gal kas esat mate ar zinot,ar buna LT tokiu dazu kur pardavinet? ax.gif Labai spalva patiko wub.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 07 26, 17:07)
Gal kartais esate bandziusios Frederic Fekkai plauku dazus, labai domintu atsiliepimai, ypac - ar spalva atitinka ta, kuri pavaizduota ant pakuotes (nes teko skaityt atsiliepimu, kad daznai gaunasi tamsesne nei turetu buti).
Radau nerealiai man patikusia siu dazu spalva ir labai gundausi isbandyt, bet, be abejo, idomu butu igirst bent keleta nuomoniu apskritai apie dazu kokybe unsure.gif  (nes kaina- ne is zemiausiu).

Va cia tie mane viliojantys dazai (yra ir kitu geru spalvu):
user posted image

Ir dar svarstau, ar dazant sviesius plaukus (medium blonde, t.y. ne labai sviesi blondine), norint isgauti panasu atspalvi i ta, kuris parodytas virsutineje foto, verciau bandyti sviesesne spalva, pvz tokia g.gif :
user posted image

Ar užsisakei šiuos dažus? Aš laukiu Fekkai dažų tik kitos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 08 17, 21:49)
Ar užsisakei šiuos dažus? Aš laukiu Fekkai dažų tik kitos spalvos.

Kiek tau jie kainavo, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Labai įdomu būtų sužinoti atsiliepimus apie Subrine firmos dažus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 23:22)
Kiek tau jie kainavo, jei ne paslaptis?  blush2.gif

30$ plius kitos islaidos biggrin.gif
Atsakyti
Ka galite pasakyti apie Joanna plauku dazus? smile.gif nusiziurejau tokia spalva, labai grazi, bet dazai abejoniu kelia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 18, 18:48)
Ka galite pasakyti apie Joanna plauku dazus? smile.gif nusiziurejau tokia spalva, labai grazi, bet dazai abejoniu kelia biggrin.gif
user posted image

Sitos firmos naudoju dazomajy sampuna, tai man patinka. O paciu dazu nebandziau schmoll.gif
Atsakyti