Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rytine rasa @ 2008 02 16, 12:38)
gal tyliai sakei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as per diena kartojau tris kart parduotuveje primindavau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai kad ir klause kokios spalvos man patiktu, netgi parduotuvej parodziau kokios patiktu.
Betgi... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 16, 12:43)
Tai kad ir klause kokios spalvos man patiktu, netgi parduotuvej parodziau kokios patiktu.
Betgi...  bash.gif

ech tie musu valentinai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 16, 13:43)
Betgi...  bash.gif

Bet paskui vistiek gauni roziu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 02 16, 12:46)
Bet paskui vistiek gauni roziu  doh.gif  lotuliukas.gif

Butent doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 16, 15:13)
Betgi...  bash.gif

man siuo aspektu stebetinai pasiseke. paprastai, kai parsinesu i namus nauja gele, mano valentino reakcija buna tokia - ir vel zoles, kada tau ju uzteks lotuliukas.gif bet vakar atsargiai uzsiminiau, kad kovo 8 proga noriu geles, bet iskart po nosim pakisau forumieciu augintiniu nuotraukas. ir jam labai patiko thumbup.gif sake, kad labai grazios ir tikrai papuos namus. tai laukiu kovo 8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 02 16, 12:50)
man siuo aspektu stebetinai pasiseke. paprastai, kai parsinesu i namus nauja gele, mano valentino reakcija buna tokia - ir vel zoles, kada tau ju uzteks lotuliukas.gif bet vakar atsargiai uzsiminiau, kad kovo 8 proga noriu geles, bet iskart po nosim pakisau forumieciu augintiniu nuotraukas. ir jam labai patiko thumbup.gif sake, kad labai grazios ir tikrai papuos namus. tai laukiu kovo 8 ax.gif

Tai as irgi laukiu Kovo 8, suteiksiu proga pasitaisyti lotuliukas.gif O paskui ir gimtadienis, tai tikiuosi ne viena gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 02 16, 15:23)
Tai as irgi laukiu Kovo 8, suteiksiu proga pasitaisyti  lotuliukas.gif  O paskui ir gimtadienis, tai tikiuosi ne viena gauti  blush2.gif

tikekimes proga pasinaudos smile.gif as pradziai noriu pameginti viena auginti, ziuresiu, kaip man seksis. jei viskas bus ok, tai tikrai i kompanija dar kelias isigysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Štai mano naujokė
user posted image

Čia jos visas žiedynas

user posted image

O čia visa orchidejų palangė mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kerincioji, o kiek laiko per metus pas tave zydi phal?
p.s labai sumaniai panaudojai taure bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mufasa: 16 vasario 2008 - 13:11
QUOTE(Mufasa @ 2008 02 16, 13:10)
Kerincioji, o kiek laiko per metus pas tave zydi phal?

Kad nezinau,nes nei viena dar pas mane neprazydo po atsiradimo namuose g.gif Pirmaja gavau Rugsejo menesi rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip gražu, o mano Valentinas šiemet atėjo be orchidėjos (nors gavau gerokai vertingesnę dovaną ax.gif ) ir kai šiandien pasakiau, kad galėjai neišlaidauti, o nupirkti tik orchidėją, tai tokiu žvilgsniu pažiūrėjo ir paklausė - ar dar mažai turi? Patylėjau, bet mintyse pagalvojau, kad dar vienos trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eba @ 2008 02 15, 23:35)
Tikrai Tinos labai grazus augaliukai  wub.gif Bet ziuriu, jos prie lango stovi ir nieko  g.gif O as bijau prie lango jas palikt, nes tie du pumpuriukai jau pagelto, nors man labai ten tinka  ax.gif

Nu vistiek langa kartais atidarau, tai bijau, kad ne per salta butu. Ten pietine palange. Aisku vasara ten per karsta gali but, bet dabar dar pats tas butu 4u.gif
Atsakyti