Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(gotte @ 2008 02 25, 15:13)
Kaip suprantu pavasario dar geriau paluketi  g.gif  unsure.gif

o jei tiksliau, tas pavasaris tai kada?Kovo, balandžio ar gegužės mėnuo blush2.gif ar nėra taip svarbu kada persodinti?
Atsakyti
Kaip atrodo orchidėjų reanimacija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 25, 21:54)
Dziaugiuosi uz tavo orcha,kad ji atsigauna  thumbup.gif sekmes auginant  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2008 02 25, 22:08)
Kaip atrodo orchidėjų reanimacija? unsure.gif

http://www.rojaussod...i...f=95&t=2302
Gali paskaityti čia
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 25, 22:31)
Na merginos, mano reanimuojamas phal džiugina mane toliau  4u.gif
Turime jau paaugusį keikį ir dar šiandien radau naują dygstančią šaknytę
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Ot faina clap.gif .Saunuole gi tu smile.gif .Tai kiek jau dabar bus laiko,kai reanimuoji ja? g.gif Pasirodo cia keikis kalesi,o ,kaip visos masteme kas cia bus hihihi.gif .
Papildyta:
QUOTE(Nereikalinga @ 2008 02 25, 23:06)
o jei tiksliau, tas pavasaris tai kada?Kovo, balandžio ar gegužės  mėnuo  blush2.gif  ar nėra taip svarbu kada persodinti?

Visiskai nera skirtumo,ar kokiu nuostatu ,kuri menesi.Sakoma pavasari,nes tuomet jau buna siltesnis oras ir gaunasi lengvesne geliu adaptacija ir augimas.Orchidejos tada arosi guvesnes.Jai gele nezydi ir namuose nera labai salta,tai gali net ir dabar persodinti,nes siemet musu ziema tokia nelabai baisi.O jai problemu nera,gal ir palaukti.Tau spresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 25, 22:47)
Ot faina clap.gif .Saunuole gi tu smile.gif .Tai kiek jau dabar bus laiko,kai reanimuoji ja? g.gif Pasirodo cia keikis kalesi,o ,kaip visos masteme kas cia bus  hihihi.gif .

Taip, aš šaunuolė, o mano orchytė dar didesnė šaunuolė drinks_cheers.gif Reanimuojamės jau g.gif kokie trys mėnesiai.
Atsakyti
Nusprendziau persodinti savo senaja orchideja. Paskaiciusi foruma supratau, kad geriausias substratas - pirktas is orchidariumas.lt. Ziuriu dabar ten yra kazkoks specialus rinkinys orchideju persodinimui. Tai man jo uztektu? Tik nelabai zinau, kur tuos kiminus reikia deti... blush2.gif reikes cia forume ieskoti info rolleyes.gif
Atsakyti
SOS, visada stengiuosi kitoms pagelbėti, o štai ir mane ištiko bėda verysad.gif Valiau lapus ir netyčia išsirovė beaugantis lapas unsure.gif Tada iškarto gelyte nustojo žydėti, tada persodinau ją į didesnį vazoną. Šaknys labai gražios, tiek orinės tiek žemėje, tačiau pradėjo lapai geltonuoti, vienas po kito. Ar gali būti kad nurovusi ta beaugantį lapuką ką nors pažeidžiau tam gumbe ir dabar ji man sunyks? Bandžiau mynkyti gumba, na, lyg ir neminkštas, toks apdžiūvęs, bet tai turbūt todėl kad jau seniai nukritę lapai vistiek išlieka ir aplink gumba apdžiūva verysad.gif Ką galėčiau padaryti dėl gelytės????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashariuke: 26 vasario 2008 - 01:47
QUOTE(Kashariuke @ 2008 02 26, 02:46)
SOS, visada stengiuosi kitoms pagelbėti, o štai ir mane ištiko bėda  verysad.gif Valiau lapus ir netyčia išsirovė beaugantis lapas  unsure.gif Tada iškarto gelyte nustojo žydėti, tada persodinau ją į didesnį vazoną. Šaknys labai gražios, tiek orinės tiek žemėje, tačiau pradėjo lapai geltonuoti, vienas po kito. Ar gali būti kad nurovusi ta beaugantį lapuką ką nors pažeidžiau tam gumbe ir dabar ji man sunyks? Bandžiau mynkyti gumba, na,  lyg ir neminkštas, toks apdžiūvęs, bet tai turbūt todėl kad jau seniai nukritę lapai vistiek išlieka ir aplink gumba apdžiūva  verysad.gif Ką galėčiau padaryti dėl gelytės????



o ji dar gumbų be to sudžiūvusio turi? ar turi naujų auginukų? Kaip suprantu iki to lapo išrovimo viskas su ja buvo gerai, bulvė buvo nesusiraukšlėjusi, sveika, gėlytė sėkmingai žydėjo? ar taip? Tada nukirpot žiedkotį ir persodinot?
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 02 25, 15:37)
blink.gif del dregno oro palaikymo supratau, gryzusi namo paziuresiu saknu padeti unsure.gif o jei supuvusios mano cambrijos saknys tai kaip man elgtis?ar imanoma dar gelyte atgaivinti kad nenumirtu verysad.gif

mergytes ar galit padet unsure.gif kaip reikia atgaivinti cambria jei suspuvusios saknys unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif
Ar pastebejot,kad tema per dvi savaites uzpildom doh.gif Na ir greituoles 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti