Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

sveikos, gal galit pagelbet blush2.gif noriu nupirkti dovanu orichideją, bet niekada nesu tokios geles pirkus blush2.gif , parekomenduokit kur ieskot Kaune grazios ax.gif vakar keliose geliu parduotuvese buvau, bet negrazios pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vi3 @ 2008 02 23, 14:16)
Gal žinote koks čia dendrobiumas? Jei parašytumėte, būčiau labai dėkinga smile.gif

user posted image

Dendrobium Nobile 4u.gif
Atsakyti
Na stai toji gelyte,kuria mano dukryte gavo dovanu 4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(rds @ 2008 02 23, 14:28)
sveikos, gal galit pagelbet  blush2.gif  noriu nupirkti dovanu orichideją, bet niekada nesu tokios geles pirkus  blush2.gif , parekomenduokit kur ieskot  Kaune grazios ax.gif vakar keliose geliu parduotuvese  buvau, bet negrazios pasirode  unsure.gif

Na siaip tai dabar daug graziu gelyciu(o be to ir kainos normalios) yra uzvezta prekybu centruose "MAXIMA" (Akropolyje,Pramones ir t.t.).Kai renkiesi,ziureki ne vien i ziedus,bet ir i saknis.Jos turi buti grazios,ryskios sp.(orines-pilkos,vidines-zalsvos,zalios),bet tik ne rudos.Vazonelis turetu buti neapsamanojas,grazus,mesingi lapai,na ir ,kad nebutu kokios faunos(nors man dar perkant is MAXIMO, niekad nepasitaike mirksiukas.gif ).Tie pumpuriukai,kurie yra jau pasirauksleje ir tokie sviesesni,sausesni-zinoki,kad jie jau nebeissiskleis schmoll.gif .Tai regis,kaip ir viskas.Sekmes mirksiukas.gif
Atrodo tiek nedaug,o kai pati renkuosi gele,tai prastoviu koki pusvalandi,kol viska idemiai apziuriu hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vakar mačiau gėlių parduotuvėje gražią orchidėją, bet kažkaip susilaikiau, nes žiedai nebuvo dideli, o mane dabar vis traukia didžiažiedės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 23 vasario 2008 - 14:32
QUOTE(ina' @ 2008 02 23, 15:02)
Dendrobium Nobile  4u.gif

Cia ne Dendrobium nobile, o Dendrobium Nobile tipo. lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 23, 19:26)
Na stai toji gelyte,kuria mano dukryte gavo dovanu 4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:

Na siaip tai dabar daug graziu gelyciu(o be to ir kainos normalios) yra uzvezta prekybu centruose "MAXIMA" (Akropolyje,Pramones ir t.t.).Kai renkiesi,ziureki ne vien i ziedus,bet ir i saknis.Jos turi buti grazios,ryskios sp.(orines-pilkos,vidines-zalsvos,zalios),bet tik ne rudos.Vazonelis turetu buti neapsamanojas,grazus,mesingi lapai,na ir ,kad nebutu kokios faunos(nors man dar perkant is MAXIMO, niekad nepasitaike mirksiukas.gif ).Tie pumpuriukai,kurie yra jau pasirauksleje ir tokie sviesesni,sausesni-zinoki,kad jie jau nebeissiskleis schmoll.gif .Tai regis,kaip ir viskas.Sekmes mirksiukas.gif
Atrodo tiek nedaug,o kai pati renkuosi gele,tai prastoviu koki pusvalandi,kol viska idemiai apziuriu hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

O aš nusipirkau vakar maximoj phal. ir jo vazonelis iš vidaus vienoj pusej apsamonojęs, bet orinės šaknys gražios, o ir vazonėlyje tos šaknys kurios matosi atrodo gražios, todėl ir surizikavau ja pirkti, nes daugiau tokios spalvos žiedukų nebuvo, o man ji labai patiko blush2.gif Bent jau kol žydi, tikrai nesiruošiu persodinti, na o kai jau nebežydės, tada persodinsiu į kitą vazoną smile.gif tikiuosi, kad klaidos nepadariau ir ji mane džiugins savo žiedeliais. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 23, 14:26)
Atrodo tiek nedaug,o kai pati renkuosi gele,tai prastoviu koki pusvalandi,kol viska idemiai apziuriu hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Dekui uz patarimus 4u.gif , vaziuosiu ieskot i maxima ax.gif reik isiminti i ka atkreipt demesi ir rinksiuos biggrin.gif
Atsakyti
Rykliuke, tikra grazuole... wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Siandien buvau maxima bazej orchu praktiskai nera.Kelios orchos ir tai papuvusios saknys.Radau 2 normaliausias su sveikom saknim tai paskui imesiu foto ax.gif ,kad ivertintumete mano naujokes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 02 23, 18:19)
Sveikos  smile.gif  Siandien buvau maxima bazej orchu praktiskai nera.Kelios orchos ir tai papuvusios saknys.Radau 2 normaliausias su sveikom saknim tai paskui imesiu foto  ax.gif ,kad ivertintumete mano naujokes  bigsmile.gif

http://public.fotki....iux0000/orchos/
Atsakyti
rasiux000,man tai jos grazios atrodo bigsmile.gif .O tai ka,sakneles nelabai grazios?Bet taip graziai apsikrovusios ziedukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 23, 20:07)
rasiux000,man tai jos grazios atrodo bigsmile.gif .O tai ka,sakneles nelabai grazios?Bet taip graziai apsikrovusios ziedukais bigsmile.gif

Situ orchu kurias as nusipirkau siandien tai saknys grazios ax.gif .Bet kitu orchu kur bazei liko tai jau matosi,kad jom mirstis saknys papuvusios visos nei vienos saknies nera gyvos verysad.gif
Atsakyti