Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Mamce @ 2008 02 14, 23:34)
Pvz., kas yra keikas  blink.gif ? Arba, kodel orchidejos sodinamos i permatomus vazonus  blush2.gif  ?
Dekui, kad atsakot i kvailus naujokiu klausimus..... ax.gif

Kol surezgiau ilgą atsakymą, jau prieš mane kelios atsakė, tai nesikartosiu tongue.gif.

Dar noriu paklausti žinovių - ar pažaliavimus vazonėlyje bent kiek sumažintų effector?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katukas: 14 vasario 2008 - 23:11
sveikos 4u.gif sian as ir pasidovanojau sau pirmaja paprastute orchideja... ax.gif
Atsakyti
Oi, aciu merginos 4u.gif Apsvietet..... ax.gif Dabar galesiu eiti ramiai miegoti, nes vazonelyje saknys dar zalios biggrin.gif Dregmes laselius apziuresiu rytoj sviesoje. O radiatoriu uzdengiau slapiu ranksluosciu. Tikiuosi, apsaugos nuo tiesioginio karsto oro srauto ir plius dar padrekins atmosfera.
Kazkur jau skaiciau, kad gerai orchideja laikyti ant dregno drenazo. Na, turiu omeny pvz.: kokius keramzitinius rutuliukus. Jei ju papilt i kokia placia lekste, pripilt vandens, o vazoneli su orchideja pastatyt ant virsaus g.gif ?.. kas nors taip darot, ar cia tik viena is teoriju?
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 02 14, 23:14)
Kazkur jau skaiciau, kad gerai orchideja laikyti ant dregno drenazo. Na, turiu omeny pvz.: kokius keramzitinius rutuliukus. Jei ju papilt i kokia placia lekste, pripilt vandens, o vazoneli su orchideja pastatyt ant virsaus  g.gif ?.. kas nors taip darot, ar cia tik viena is teoriju?

Darom darom smile.gif Tikrai gerai, vanduo garuodamas drėkina orą apie orches. Svarbu, kad šaknys nesiektų vandens.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 15, 00:18)
Pasigirsiu ir aš  4u.gif
Papildyta:
Darom darom smile.gif Tikrai gerai, vanduo garuodamas drėkina orą apie orches. Svarbu, kad šaknys nesiektų vandens.

wub.gif be galo grazi
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš  4u.gif

Oho, koks grožis wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(katukas @ 2008 02 14, 23:23)
Oho, koks grožis wub.gif.

Ačiū merginos notworthy.gif Beje, ji dar ir kvepia ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš

Labai grazi thumbup.gif o kokia cia ji skaitosi?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 02 15, 01:18)
Pasigirsiu ir aš  4u.gif
Papildyta:

blink.gif blink.gif blink.gif nu nieko sau... as apakus... kaip ji vadinasi?? ir as tokios noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 02 14, 23:30)
Labai grazi thumbup.gif o kokia cia ji skaitosi?

Cymbidium. Ir man labai graži, bet didelė. Lapai ir žiedkotis apie 70 cm smile.gif Reikės ieškoti erdvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 14 vasario 2008 - 23:37
Pasigirsiu ir aš  4u.gif
Papildyta:

pasigirsiu ir as savo gelem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 02 15, 01:40)
pasigirsiu ir as savo gelem  ax.gif

blink.gif oho tas geltonas ziedas nerealus... pasakyk, kaip vadinasi ir as jau sudarineju sarasa dovanom ir iteikiu ji MB.. tik kokiu progu sugalvot? g.gif
Atsakyti