QUOTE(toscana @ 2008 03 20, 20:01)
Na nemanau, kad visos nemaitinančios taip ir kalba nesamones. Juk tikrai nėra dauguma nusistačiusių prieš maitinimą MP. Na bent jau aš suprantu, kad MP yra tikrai geriausias variantas kūdikiui ir su tuo nesiginčiju.
Tačiau, ne viskas taip rožiniai gaunasi. Ir tikrai nereikia pulti aiškinti, kad 100 proc. dėl bet kokios nesėkmės yra kaltos (prašau neiškoti tikslios citatos
) mamos, nes jos laiku nesusirinko informacijos, neieškojo pagalbos ir pan. Aš džiaugiuosi jei jums puikiai sekasi, sekėsi ir žindymą jūs prisimenat kaip malonumą. Man deja taip nebuvo, kaip suprantu kad nebuvo ir kai kurioms kitoms. Tai nereiškia kad aš nesistengiau ir nebandžiau. Nereikia suabsoliutinti, kad viskoms turi pasisekt, na būna situacijų kai nori nenori na nesigauna. Ir tai nereiškia kad mamos dėl to nesinervina. Tiesiog taip yra.
Na o bet tačiau, kai pradedama "groti" jausmais, ta prasme kurios mamos geresnės, kurių ryšys stipresnis va tada pvz.man nervai ir neišlaiko, tada labai norisi tas "protingas" užkimšti (atsiprašau už išsireiškimą). Nes nėra dviejų tokių pačių situacijų ir nereikia galvoti, kad jei man buvo gerai, tai būtinai ir kitoms turi būti taip pat.
Tačiau, ne viskas taip rožiniai gaunasi. Ir tikrai nereikia pulti aiškinti, kad 100 proc. dėl bet kokios nesėkmės yra kaltos (prašau neiškoti tikslios citatos

Na o bet tačiau, kai pradedama "groti" jausmais, ta prasme kurios mamos geresnės, kurių ryšys stipresnis va tada pvz.man nervai ir neišlaiko, tada labai norisi tas "protingas" užkimšti (atsiprašau už išsireiškimą). Nes nėra dviejų tokių pačių situacijų ir nereikia galvoti, kad jei man buvo gerai, tai būtinai ir kitoms turi būti taip pat.
Kažkodėl, jeigu kašką panašaus dėl pagalbos-info-paramos stokos pasakai, mamos jaučia kad jos yra kaltinamos, kad tos pagalbos - paramos laikų negavo. Gal dar mamos yra kaltos dėl to, kad nežinojo, kur kreiptis, o šeimos gydytoja žindymo subtelybių neišmano?