Įkraunama...
Įkraunama...

Ryšys su vaikais kuriuos trumpai maitino krūtimi

QUOTE(svetima @ 2008 03 28, 13:07)
Jei jau norit atlikt kažkokią "misiją", tai daugumai dar daug psichologijos knygų reiktų sugraužt..

drinks_cheers.gif Jau anksčiau šią mintį išsakiau, baisu man būtų pas tokią konsultantę pakliūt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 28 kovo 2008 - 13:42
QUOTE(g00te @ 2008 03 28, 11:34)
Gerb. širše, situacija 180 kitokia
mano atveju gali deti antspaudus, gali nedeti - santykiu tai nera.
jei jau apie popieris, tai sitoje diskusijoje gali dalivauti tik medikai. Pries rasant posta butinai idekite diplomo kopija ir siukstu nesigirkit nupirkais kursiniais.

Kodėl tik medikai-tiesiogiai čia žmonių nemėsinėjam..
Gali dalyvaut visi-net ir be vidurinio 4u.gif

Tik tokiu atveju nenukrypt į dideles filosofines-psichologines lankas, nes galit jose ir pasiklyst, jei vos ne vieninteliai "kelrodžiai" tėra sėkmingas vieno, dviejų ar trijų vaikų žindymas.. 4u.gif
Atsakyti
Apie kokią diskusiją kalba ena? Iš Alfos tik ir girdėjau pažeminimus ir įžeidinėjimus blink.gif Tarp kitko neseniai radau seną jos su Raidelem diskusija apie nešiokles - ir ten tamsta persistengė - kelias dienas negalėjau atsigaut - taip jau pasitaikė, kad buvau tarp tų "nevikelių - pabaisų" nešioklių madų šou verysad.gif

Svetima - pasakai bendrai - ir atrodo, kad visos tavę įžeidė ir įskaudino. Na aš gal tikrai atiprašau, kad taip netaktiškai leidžiau sau suabėjoti, kad tikrai tikrai nieko negalima buvo padaryt. Sorry blush2.gif

O dėl konsultančių - kolkas konsultojama be pinigų ir verslo liūdijimų. unsure.gif mama-mamai. Kaškas studijuoja, nori rimtos akreditacijos iš užsienio žindymo organizacijų. Bet ištikrųjų darbas yra visyškai voluntary.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 28 kovo 2008 - 13:50
visishkas off topikas.
Alfa, tu nesupranti apie ka tu kalbi
tavo anyta yra dailininke-tekstilininke t.y. menininke
Menininkas tai jau labai labai aukstai....
o as esu, bent iki sios diskusijos save vadinau "dizainere" t.y. derinau vizualuma su praktine paskirtimi, dariau tai kokius 10 metu ir nepaisant diplomu trukumo visos jus vienaip ar kitaip susidurete su mano darbais, gal logo pavidalu, gal lauko reklamos, gal tai buvo knyga ir web puslapis. Tai nera MENAS. as tik stenguosi atitikti vartotojishkos visuomenes poreikius tuo metu ir toje vietoje.
Dizaineris, palygint su menininku yra labai labai zemai, tai tik zmogus turintis sioki toki estetikos ir skonio suvokima, ir be abejo ta suvokima ilgai ir nuobodziai ugdes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 28 kovo 2008 - 13:53
QUOTE(g00te @ 2008 03 28, 11:34)
svetima, juokis, nesijuok, bet as jai su savo darbu negalesiu prideti diplomo kopijos, reishkia mano darbai civilizuotoje diplomuotoje visuomeneje - visishkas 0. Negaliu siulyt bevertes prekes. Et einu dar syk paskaityt Bulgakovo, kaip jis ten sake, rasytojas be diplomo deja deja nera rasytojas, ir i Gribojedovo (nepamenu tikliai pavadinimo) namus jo neileis...

Gal meninkams ir kiti dėsniai galioja-nežinau rolleyes.gif
Aš iš principo neskirstau žmonių į diplomuotus ir nediplomuotus tongue.gif
Turtingus ir biednus..

Visi žmonės man lygūs, bet jei kažkas mane moko, pamokslauja, neigia cituojamas tos srities specų mintis, tada ir kyla mintis-kodėl su tuom žmogum sunku diskutuot bendro išsilavinimo rėmuose, argumentai kažkokie nugriebti iš šen ar ten..Vėliau pareiškia, kad šiaip jam nerūpi jokie kvalifikaciniai popieriai..

Tada kyla atitinkama reakcija..
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 03 28, 13:51)
Visi žmonės man lygūs, bet jei kažkas mane moko, pamokslauja, neigia cituojamas tos srities specų mintis, tada ir kyla mintis-kodėl su tuom žmogum sunku diskutuot bendro išsilavinimo rėmuose, argumentai kažkokie nugriebti iš šen ar ten..Vėliau pareiškia, kad šiaip jam nerūpi jokie kvalifikaciniai popieriai..

parodyk, kur ir kada konkreciai kokias "tos srities specu" mintis as paneigiau. Ir dar cituotas?
cia apskritai mazai cituojama pastaruoju metu.
as neneigiu kvalifikaciniu popieriu reiksmes - tiesiog tvirtinu save buvus nepakankamai gabia architekturos studijoms. Ir joks dilopmas ant sienos is manes nebutu padares Tadao Ando.
o kad mano zinios ir argumentai nugriebti, pavieniai, ar "zemo" lygio, labai atsiparasau, einu paskaitysiu dar. Ir nebetersiu sitos temos savo neismanymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 28 kovo 2008 - 14:00
QUOTE(Natuke @ 2008 03 28, 11:47)
Svetima - pasakai bendrai - ir atrodo, kad visos tavę įžeidė ir įskaudino. Na aš gal tikrai atiprašau, kad taip netaktiškai leidžiau sau suabėjoti, kad tikrai tikrai nieko negalima buvo padaryt. Sorry blush2.gif

Natuke, jei tave tai paguos-nepykstu ant tavęs asmeniškai, aplamai nepykstu.. 4u.gif
Nesuregsitavau kas konkrečiai ir kiek ten ko išsakė mano adresu-ir nesiruošiu tame kapanotis..

Visi darom klaidų, iš savo klaidų ir pasimokom, o ne iš pamokslų..
Buvo galima padaryt, nebuvo-dabar jau tai seniai istorija..
Man nuo to nei šilta, nei šalta..

Tik, jei teks kada žindyt trečią vaiką, tai jau atleiskit, į jus pagalbos nesikreipsiu mirksiukas.gif Praradot pasitikėjimą rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(g00te @ 2008 03 28, 11:57)
parodyk, kur ir kada konkreciai kokias "tos srities specu" mintis as paneigiau. Ir dar cituotas?
cia apskritai mazai cituojama pastaruoju metu.
as neneigiu kvalifikaciniu popieriu reiksmes - tiesiog tvirtinu save buvus nepakankamai gabia architekturos studijoms. Ir joks dilopmas ant sienos is manes nebutu padares Tadao Ando.
o kad mano zinios ir argumentai nugriebti, pavieniai, ar "zemo" lygio, labai atsiparasau, einu paskaitysiu dar. Ir nebetersiu sitos temos savo neismanymu.

Jei tai padės nuramint aistras, tai mano žodžiuose nėra kažkokių asmeniškumų, nieko nesakiau apie jokį "žemą lygį"-čia jus taip sugalvojot..
Ir neiškosiu dabar kas, ką, kur kada konkrečiai pasakė tongue.gif

Tiesiog leidom sau paanalizuot "popierių" svarbą ir ką jų turėjimas-neturėjimas sako apie žmogų..
Bet gink die, nenurašau jūsų nei kaip žmogaus, nei kaip meninko, ir net kaip pašnekovo, vien dėl to, kad neturit diplomų.. 4u.gif

Čia kaip tik aš- būtent šitoj temoj buvau "nurašyta" kaip mama vien dėl to, kad "nesugebėjau" žindyti..
Bet kad ir kaip dėl to būtų skaudu, visas nuoskaudas nurijau ir tuo pačiu atsakinėt nežadu smile.gif
Atsakyti
Natuke, toje temoje buvo panasi istorija. Parasiau, kad noriu nesiokles, paprasiau pasidalinti patirtim apie modernias nesiokles. Gi ten ne apie slingus tema buvo, o apie nesiokles. Moteros (beje, gi vel tos pacios, kurios cia uz ilgameti maitinima g.gif ) mane sugedino, kad ten niekam tikes dauktas. Gavau patarima isigyti slinga. Parasiau- aciu, bet man negrazu ir neitikina, kad tai vaikui sveika. Ir gavau per kepure. Pirma, kad neturiu teises spresti, kas man negrazu, nes kitos zino geriau. O antra- kad nenutuokiu nieko apie naturalu vaiko susmukima - gi gimdoj jis susilenkes, tai taip privalo slinge sedeti doh.gif . Mane tokie "argumentai" nuteikia pavirsiniams zodziu mainams, sorry, bet taip jau yra. Beje, prie tos pacios temos- o kodel jus vaiku slinguose aukstyn kojom nenesiojat- gi gimdoj jie butent taip ir sedi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 03 28, 15:13)
Natuke, toje temoje buvo panasi istorija. Parasiau, kad noriu nesiokles, paprasiau pasidalinti patirtim apie modernias nesiokles. Gi ten ne apie slingus tema buvo, o apie nesiokles. Moteros (beje, gi vel tos pacios, kurios cia uz ilgameti maitinima  g.gif ) mane sugedino, kad ten niekam tikes dauktas. Gavau patarima isigyti slinga. Parasiau- aciu, bet man negrazu ir neitikina, kad tai vaikui sveika. Ir gavau per kepure. Pirma, kad neturiu teises spresti, kas man negrazu, nes kitos zino geriau. O antra- kad nenutuokiu nieko apie naturalu vaiko susmukima - gi gimdoj jis susilenkes, tai taip privalo slinge sedeti  doh.gif . Mane tokie "argumentai" nuteikia pavirsiniams zodziu mainams, sorry, bet taip jau yra. Beje, prie tos pacios temos- o kodel jus vaiku slinguose aukstyn kojom nenesiojat- gi gimdoj jie butent taip ir sedi.  g.gif

uoi geras lotuliukas.gif gaila nesklaiciau tos temos lotuliukas.gif tai gal 'naturaliai susmuke' bukime iki grabo lentos laugh.gif
mane stebina tu ilgai zindanciu mamu 'supratimas apie viska'- kaip sveikiau, geriau, patogiau vaikui, kaip jis jauciasi ir t.t
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 03 28, 13:51)

QUOTE(svetima @ 2008 03 28, 14:11)
Jei tai padės nuramint aistras, tai mano žodžiuose nėra kažkokių asmeniškumų, nieko nesakiau apie jokį "žemą lygį"-čia jus taip sugalvojot..
Ir neiškosiu dabar kas, ką, kur kada konkrečiai pasakė tongue.gif

Tiesiog leidom sau paanalizuot "popierių" svarbą ir ką jų turėjimas-neturėjimas sako apie žmogų..
Bet gink die, nenurašau jūsų nei kaip žmogaus, nei kaip meninko, ir net kaip pašnekovo, vien dėl to, kad neturit diplomų.. 4u.gif

ir dar.
pasikartosiu, as nesu menininke, as tam per kvaila, per daug pavirsutininska ir pan. susitaikiau su situo ir nepirkau nei diplomu nei kursiniu.
ir jums siulyciau susitaikyt su realybe ir nepateikti norimo uz tikra.
sekmes asmeniniam ir visuomeniame gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 28 kovo 2008 - 14:36
Na reiškia reikia kartu prisipažint, kad visos prisikarščiavo ir draugiškai išsiskirt. Aš, atrodo, nieko daugiau šio klausimu pasakyt negaliu. Nenoriu nei įžeisti nei būti įžeista ax.gif O tema jau seniausiai offtopic - perejom prie asmeniškumų, įžeidinėjimų.

O dėl slingų koks klausimas toks ir atsakymas - kai ant rankų nešiojot kūdikelį, taip pat guldot jį ant kietos lentos, kad tiesiai gulėtų? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Dėl vaikų ugdymo - yra skirtingų mokyklų, mokymų. Su tuo susiduriau, augindama savo vaikus ir skaitydama įvairius šaltinius - tame tarpe ir internetą. Turi rinktis. Be Spoko yra Sears; be parenting magazine (www.parenting.com) yra ir mothering (www.mothering.com), kurie kartais dėsta visyškai priešingus dalykus, apsiginklavę savo tyrimais ir med. įrodimais. Tai yra normalu, bet reikia ne tik mokėt atskirti ir atsirinkti, reikia taip pat išmokti gerbti kitų nuomone. Ir negalvot, kad jie yra buki, neišsilavinę, neužaugę iš klumpių, dėl to taip keistai mąsto. Tiesiog mes esam skirtingų mokyklų atstoves. Skaitom skirtingas knygas, mokomes iš skirtingų mokytojų, bet visos esam mamos, mylinčios savo vaikus ir sekdamos turėti kuo artimiausius santykius su jais. Manau tai yra svarbiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 28 kovo 2008 - 15:07
patylesiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 28 kovo 2008 - 16:42