QUOTE(kusachius @ 2008 11 12, 03:12)
na dėl tų anonimų ar ne anonimų, tai lazda turi du galus.
Pritariu norinčioms pamatyti čia besireiškiančių ar besisiūlančių interjeristų darbus. Toms, kurios ieško čia interjero dizainerio paslaugų ar šiaip patarimų, norisi žinoti, su kuo turi reikalą, ir negaišti laiko.
Bet interjerai yra autoriniai kūriniai, kaip ir paveikslai ar pvz. eilėraščiai. Nelabai norisi platinti darbų nuotraukas ten, kur jos visiems prieinamos, ir kur bet kas gali kopijuoti ir paskui pateikti kaip savo. Nebent tos nuotraukos jau buvo publikuotos kitur, ir jau aišku, kieno sukurtas tas kūrinys. Taipogi ir užsakovai dažnai nesutinka, kad jų namų nuotraukos būtų paviešintos. O rodyti visuomeninius interjerus temoje "namai" nelabai logiška būtų.
O dėl pavardžių, nereikėtų pamiršti, kad šiame forume yra daug temų, ne vien ši. Čia besireiškiančios architektės ir dizainerės gal diskutuoja ir kitose temose, apie ką nors asmeniško kalba, ir nenori būti kažkieno atpažintos. Na, nebent prisiregistruoja čia vien tam, kad šioje temoje pasireklamuotų.
aš parodžiau savo porą objektų, kai žmogus domėjosi, kas kreipiasi mano kontaktų, juos dažniausiai gauna. Bet šioje temoje dalyvauju tam, kad padiskutuočiau apie tai, kas man aktualu, o ne tam, kad pasireklamuočiau, todėl nemanau, kad privalau prisistatyti vardu ir pavarde šimtams anoniminių skaitytojų
QUOTE(kusachius @ 2008 11 12, 18:06)
tai kad gana nevienareikšmiškai buvo pasakyta, kad jei čia dizaineris neprisistato vardu ir pavarde, ir nesudeda savo darbų nuotraukų, tai jis bala žino kas. Aš su tuo nesutinku, tai ir išreiškiau tokią nuomonę. Kalbu už save.
dėl idėjų pasisėmimo, šiame forume jau yra kelios temos, kur tokiu tikslu dedamos įvairios interjerų nuotraukos. O viešai dalintis savo autorinėmis idėjomis dizaineriui gana pavojinga. Jau teko nukentėti, nuo tokio geranoriško pasidalinimo.
Ir užsakovai, kurie už tas idėjas bei jų įgyvendinimą mokėjo pinigus, nenori, kad paskui jas galėtų visi nemokamai plagijuoti.
bet šiaip, kam norisi su manim pasitarti, man parašo į až. Dėl interjero projektų duodu savo kontaktinius duomenis, internetinio tinklapio adresa, kur gali pamatyt mano darbus ir parašau įkainius, į trumpus ir konkrečius klausimus atsakau nemokamai, ir idėjų pasiūlau, jei to prašo. Žodžiu, kas rimtai domisi, gauna informaciją.
dėl reklamos, dar nemačiau šiame forume nei vieno žymaus, pripažinto dizainerio -jiems žinoma tokios reklamos nebereikia. O pradedantiems jokia reklama nepamaišo
Sutinku beveik su viskuo
O, kad parasiau savo varda pavarde, ka tai pakeite?

Cia tiems kas puole "anonomiskus" skelbimus. Tiesiog, nebeliks del ko pulti
O kam reikia iš tiesų projekto, kas turi klausimų, - parašo man i AŽ ir mes viska issiaiskiname.