Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai 2

Sveiki, as taip pat turiu klausimeli.. 4u.gif Noriu salione viena siena tapetuoti. tapetas juodas su stambiom sviesiai rudom gelem. Koki paveiksla butu galima prideti ant tokio sienos? Ar tai turetu butu irgi geles? Kokia paveikslo spalva turetu but? Siaip kitos kambario sienos kremines spalvos, kilimine danga sviesi, juodi odiniai baldai, juodas staliukas. Dabar renku detaliu spalva t.y. paveikslai, pagalveles, sviestuvai ir t.t. g.gif

Atsakyti
QUOTE(zippylolly @ 2009 02 10, 18:48)
Sveiki, as taip pat turiu klausimeli.. 4u.gif  Noriu salione viena siena tapetuoti. tapetas juodas su stambiom sviesiai rudom gelem. Koki paveiksla butu galima prideti ant tokio sienos? Ar tai turetu butu irgi geles? Kokia paveikslo spalva turetu but? Siaip kitos kambario sienos kremines spalvos, kilimine danga sviesi, juodi odiniai baldai, juodas staliukas. Dabar renku detaliu spalva t.y. paveikslai, pagalveles, sviestuvai ir t.t. g.gif

Nepatarciau deti paveikslo ant tokios, tapetuotos sienos, nes pats tapetas yra akcentas. Geriau kabinkite ten, kur sviesios dazytos sienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
gal kuri iš jūsų apsiimtų mūsų statomam namui "makiažą padaryti"? labai jau mes konservatyvūs su vyru, todėl ir nei minčių , nei idėjų naujoviškų nėra... Ir apšvietimo norėtųsi šiuolaikinio ir praktiško , ir spalvų, ir baldų...
Atsakyti
Man virtuvę padėjo įrengti šiame forume esanti LiepaNight. Parinko spalvas, plyteles, apšvietimą, baldų išdėstymą ir t.t . Esu patenkinta. Ypatingų “vikruntasų” nėra, svarbiausia, kad man patogu. Ji dirba Kaune.

Bet vis tiek reikia turėti bent viziją to, ko norite. Labai sunku išpildyti jūsų svajones, kai nežinai ko nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvara: 11 vasario 2009 - 10:41
QUOTE(Canet @ 2009 02 10, 23:47)
Nepatarciau deti paveikslo ant tokios, tapetuotos sienos, nes pats tapetas yra akcentas. Geriau kabinkite ten, kur sviesios dazytos sienos  4u.gif

Sakai... g.gif Nu gal tikrai nereikia... Dekui uz patarima.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkse6 @ 2009 02 04, 21:26)
Kambarius braiziau su PRO 100, tiesiog cia demo versija negalejau issaugot, tai nufotografavau is kompo su fotoaparatu, ir persikeliau i kompa. Pati pirmoji manp nuotrauka siame forume daryta su 3d home design delux 6
smile.gif 
Jei dar kils klaysimeliu , rasyk

einu pagooglinti,gal susirasiu ta programele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 02 18, 00:38)

Jei surasi, parasyk nuoroda 4u.gif
As nesuradau sad.gif
Atsakyti
Kokia spalva tiktu isdazyti sienas, jei turiu tamsiai melyna sofa su geltonomis aplikacijomis. Kambarys mazas ir tamsus. Kokios spalvos reiktu parinkti baldus?
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2009 02 19, 12:54)
Kokia spalva tiktu isdazyti sienas, jei turiu tamsiai melyna sofa su geltonomis aplikacijomis. Kambarys mazas ir tamsus. Kokios spalvos reiktu parinkti baldus?

na, aš dažų paletėje surasčiau tokią pačią geltoną spalvą, kaip yra sofos aplikacijos (nes geltonų jų yra labai įvairių: citrininė, kiaušinio trynio, skaisti, tiršta ir pan...) ir to paties geltono tono paletėje pasirinkčiau pačią šviesiausią dažų spalvą. sienos gausis lengvai gelsva spalva, tačiau atitiks sovos geltonumo kryptį. kad visa tai atiliktumėte tiksliai, reikia arba audinio gabalėlį vežtis į parduotuvę, arba iš parduotuvės pasiskolinti paletes - jie tikrai skolina, už užstatą, jei nepasitiki pirkėju 4u.gif
mažam ir tamsiam kambariui puikia tiks šiltas gelsvas, pats šviesiausias atspalvis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 19 vasario 2009 - 14:49
QUOTE(Žanė @ 2009 02 19, 14:45)
na, aš dažų paletėje surasčiau tokią pačią geltoną spalvą, kaip yra sofos aplikacijos (nes geltonų jų yra labai įvairių: citrininė, kiaušinio trynio, skaisti, tiršta ir pan...) ir to paties geltono tono paletėje pasirinkčiau pačią šviesiausią dažų spalvą. sienos gausis lengvai gelsva spalva, tačiau atitiks sovos geltonumo kryptį. kad visa tai atiliktumėte tiksliai, reikia arba audinio gabalėlį vežtis į parduotuvę, arba iš parduotuvės pasiskolinti paletes - jie tikrai skolina, už užstatą, jei nepasitiki pirkėju  4u.gif
mažam ir tamsiam kambariui puikia tiks šiltas gelsvas, pats šviesiausias atspalvis  4u.gif

Aciu, bandysiu rinktis, o palete, tai namie turiu.
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 02 17, 15:38)

Sveikos ieskotojos
Pro 100 as turiu tik amerikietiska demo versija. Visi skaiciai su amerikietiskai dydziais. Biski reikia pasedet keiciant vienos salies duomenis i kitos. http://www.pro100usa.com/ Cia nuoroda i amerikietiska versija, kairej pusej yra nuoroda free demo download .man kitu saliu demo versiju nepavyko parsisiust. jei reikia galiu paaiskinti kaip dirbt t,y ., kaip pasikeisti tuos skaicius i metrus. Nieko sudetingo nera
Home desingn delux parsisiunciau per torrent.
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(mirkse6 @ 2009 02 21, 05:35)
Sveikos ieskotojos
Pro 100  as turiu tik amerikietiska demo  versija. Visi skaiciai su amerikietiskai dydziais. Biski reikia pasedet keiciant vienos salies duomenis i kitos. http://www.pro100usa.com/    Cia nuoroda i amerikietiska versija, kairej pusej yra nuoroda free demo download .man kitu saliu  demo versiju nepavyko parsisiust. jei reikia galiu paaiskinti kaip dirbt t,y ., kaip pasikeisti tuos skaicius i metrus. Nieko sudetingo nera                                 
Home desingn delux parsisiunciau per torrent.
Sekmes

Dėkoju už informaciją smile.gif
Atsakyti