Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai 2

QUOTE(Sgintares @ 2008 05 07, 11:21)
Visame yra dalis tesybės.. smile.gif bet tas "greitai" gali būti ir po 7-9 metų, pagaliau jei žmogui tai tikrai patinka, tai manau svarbiau kaip jis jaučiasi tame interjere, o ne kas dabar "madoje" smile.gif. Manau jei patinka modernus interjeras ir naujovės, tikrai verta išbandyti paslėptą apšvietimą. Vėl gi paslėptas apšvietimas turi tokį niuansą, kad be projekto, kaip bus montuojamas gipskartonis (nes formų paslėpto apšvietimo yra daug) ir kaip ir kiek apšvieimo lempų bus tvirtinama .. nepadarysi jo smile.gif Kai aš kuriu apšvietimo projektą paprastai darau visus brėžinius, kaip bus tai daroma.
O praktiškumo jis praktiškas, jei toje patlpoje yra ne vien paslėptas, bet paprastas apšvietimas.. kuris papildo jį

Mūsų draugai prieš 4 metus paslėptą apšvietimą svetainėje pasidarė. Pagrindinis jo minusas, bent jau kiek man pasirodė, tai kad išryškina visus lubų ar sienos nelygumus (broką) doh.gif Norėčiau paslėpto apšvietimo, bet jau vien dėl to atkrinta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 08 gegužės 2008 - 08:04
QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 07, 09:59)
Betula, nezinau ar gerai issiardo toksai sviestuvas. Jeigu taip, tai turbut imanoma ir po dusu pakisti, nes yra plastmasinis. Tik man atrodo, kad daug sviesos tokie neduoda  g.gif

O jei bumbulai skirtingų spalvų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 05 08, 09:04)
Mūsų draugai prieš 4 metus paslėptą apšvietimą svetainėje pasidarė. Pagrindinis jo minusas, bent jau kiek man pasirodė, tai kad išryškina visus lubų ar sienos nelygumus (broką)  doh.gif Norėčiau paslėpto apšvietimo, bet jau vien dėl to atkrinta  verysad.gif

Pagrindinis dalykas yra kad darant paslėptą apšvietimą lempos tam apšvietimui turi būti sumontuotos darant apdailą (glaistant) tada stytibinkai dirbdami mato sienos lygumą ir jūs priimdami darbus matote ar lygiai sienas padarė meistrai. Jei neišeina rasti normalių meistrų kurie išlygina normaliai sienas, tada tikrai atkrinta, bet visi meistrai jei tik nori - gali padaryti lygią sieną smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 05 08, 09:28)
O jei bumbulai skirtingų spalvų
user posted image

Bumbulai tam tikramo stiliaus interjere gali gražiai atrodyti, bet jei bumbule įsisuka tik viena lemputė, tuomet didesnei patalpai reikia daugiau šviestuvų - bumbulų arba kitokių
Atsakyti
www.broidejos.lt - dizainas ir projektavimas, gamyba
yra ir darbeliu pvz. atsakingai ir rimtai dirbantys.. kainos tikrai nesikandzioja, suteikiama garantija (pagamintiems baldams)..
Atsakyti
sveikos. siuo metu kaip tk darome paslepta apsvietima. tai vyras jau knisasi prie tu lubu menesi laiko, nes reikia padaryti viska idealiai, kad nesimatytu visu nelygumu ax.gif (aisku dirba po darbu ir kartais savaitgaliais) as dar pakontoliuoju kur negerai blush2.gif sujungus elektra pastebejom kad sviesos mazoka gaunasi, tai butinai reiks statyti plius dar pastatomas lempas. tik va dabar niekaip neapsisprendziu ka daryti su sienom ir spalvom. kambarys yra tamsokas, o ir saules nelabai patenka tenai. geltonos spalvos sienu nenoriu, nes bus visas butas geltonas doh.gif neapsisprendziu dazyti blizgiais dazais ar ne. noriu viena siena tapetuoti, bet nerandam tokiu tapetu kaip norim. gal kas zinote kur galima rasti tapetu su apskritimais?
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2008 05 08, 12:42)
sveikos. siuo metu kaip tk darome paslepta apsvietima. tai vyras jau knisasi prie tu lubu menesi laiko, nes reikia padaryti viska idealiai, kad nesimatytu visu nelygumu ax.gif (aisku dirba po darbu ir kartais savaitgaliais) as dar pakontoliuoju kur negerai blush2.gif sujungus elektra pastebejom kad sviesos mazoka gaunasi, tai butinai reiks statyti plius dar pastatomas lempas. tik va dabar niekaip neapsisprendziu ka daryti su sienom ir spalvom. kambarys yra tamsokas, o ir saules nelabai patenka tenai. geltonos spalvos sienu nenoriu, nes bus visas butas geltonas doh.gif  neapsisprendziu dazyti blizgiais dazais ar ne. noriu viena siena tapetuoti, bet nerandam tokiu tapetu kaip norim. gal kas zinote kur galima rasti tapetu su apskritimais?

as tai kai pradejau skaityti jusu zinute norejosi rasyti kad dekit svelniai gelsva spalva, na bet jei nesinori tai nzn kazkokius sviesius ir blankius atpalvius rinkites. o kalbant apie dazus blizgus dazai velgi isduos kiekviena nelyguma. as kai dariausi remontus tai specialiai daziau matiniais dazais ir dar mini gribletuma dejau. ir tai kai kurias vietas kur zinai kad nera lygu galima izvelgti, o blizgus butu visi nelygumai kaip ant delno.
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2008 05 08, 12:42)
sveikos. siuo metu kaip tk darome paslepta apsvietima. tai vyras jau knisasi prie tu lubu menesi laiko, nes reikia padaryti viska idealiai, kad nesimatytu visu nelygumu ax.gif (aisku dirba po darbu ir kartais savaitgaliais) as dar pakontoliuoju kur negerai blush2.gif sujungus elektra pastebejom kad sviesos mazoka gaunasi, tai butinai reiks statyti plius dar pastatomas lempas. tik va dabar niekaip neapsisprendziu ka daryti su sienom ir spalvom. kambarys yra tamsokas, o ir saules nelabai patenka tenai. geltonos spalvos sienu nenoriu, nes bus visas butas geltonas doh.gif  neapsisprendziu dazyti blizgiais dazais ar ne. noriu viena siena tapetuoti, bet nerandam tokiu tapetu kaip norim. gal kas zinote kur galima rasti tapetu su apskritimais?

Tapetu paciu ivairiausiu labai ndidelis pasirinkimas Vilniuje Dubingiuose (yra Domus galerijoje ir zemaites gat)
Jei kambarys tamsokas rekia sviesia spalva dazyti nebutinai geltona.. visos sviesios spalvos sviesina kambari
Atsakyti
Ateinu su savo klausimu į čia...
Virtuvę darau balta - juoda, vonią taip pat balta - juoda... Svetainė atskirta nuo virtuvės visiškai, bet dabar galvoju ar būtina jau taip labai tą vientisumą visame name išlaikyti ar bent jau pagrindinėse patalpose? Ar nebus labai lieva , jei svetainei parinksiu pastelines gelsvas, šampanines ar smėlio spalvas? Nesinori svetainės daryti juodai balta, kad nebūtų labai jau sterilu ax.gif kambarys 36 kv.m.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 09, 12:25)
Ateinu su savo klausimu į čia...
Virtuvę darau balta - juoda, vonią taip pat balta - juoda... Svetainė atskirta nuo virtuvės visiškai, bet dabar galvoju ar būtina jau taip labai tą vientisumą visame name išlaikyti ar bent jau pagrindinėse patalpose? Ar nebus labai lieva , jei svetainei parinksiu pastelines gelsvas, šampanines ar smėlio spalvas? Nesinori svetainės daryti juodai balta, kad nebūtų labai jau sterilu  ax.gif  kambarys 36 kv.m.

manau pasitelk fantazija ir labiau atsipalaiduok, aisku kad zaisk su spalvom ir nedaryk to vientisumo jei nenori. atskiri kambariai su atskirais charakteriais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 05 09, 11:31)
manau pasitelk fantazija ir labiau atsipalaiduok, aisku kad zaisk su spalvom ir nedaryk to vientisumo jei nenori. atskiri kambariai su atskirais charakteriais.  thumbup.gif

Tai kad labiausiai nenoriu ir bijau spalvų mišrainę padaryti unsure.gif Tai va ir galvoju, ar labai bus kontrastas tarp virtuvės ir svetainės... doh.gif norisi, kad skirtųsi kuo mažiau, bet juoda - balta svetainės nenoriu. Tai ką daryt dabar man? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 09, 13:55)
Tai kad labiausiai nenoriu ir bijau spalvų mišrainę padaryti  unsure.gif  Tai va ir galvoju, ar labai bus kontrastas tarp virtuvės ir svetainės...  doh.gif  norisi, kad skirtųsi kuo mažiau, bet juoda - balta svetainės nenoriu. Tai ką daryt dabar man?  biggrin.gif

blush2.gif si karta ir as pasisakysiu. manau tikrai (bent man) nebus mieli nami jei visur bus juoda- balta visi kambariai. as nemanau kad viena kambari padarysi spalvingesni tai bus misaine g.gif man kaip tikgraziau kaip yra koks nors skirtingos. mano sveciu didelis kabarys bus baltas- juodi baldai. miegamasis bus sviesus lyg i karamele sviesia. o svetaine sujungta su virtuve noriu padaryti kazka su raudonu. bent viena siena. bent man tai atsibostu visur balta juoda ir noretusi eiti i kita kambari, kur pasikeicia net nuotaika nuo spalvu. assa.gif sokiai.gif
rolleyes.gif
na bet cia mano nuomone.
o gal tau pavyks viska graziai padaryti balta - juoda. sekmes.
Papildyta:
4u.gif blush2.gif ax.gif ups atsiprasau net nemaciau i kokia tema parasiau. as juk ne dizainere. jeika tai istrinkite. nes tikrai nemaciau. doh.gif tik savo nuomone pasakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 09 gegužės 2008 - 13:55
QUOTE(aitiii @ 2008 05 09, 14:02)
atsiprasau net nemaciau i kokia tema parasiau. as juk ne dizainere. jeika tai istrinkite. nes tikrai nemaciau.  doh.gif tik savo nuomone pasakiau.

Ačiū už tavo nuomonę. Dabar man jų reikia kuo daugiau... biggrin.gif

Dizainere, atsiliepkite ir jūs listen.gif
Atsakyti