Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai 2

QUOTE(Nanda @ 2008 05 09, 17:19)
Ačiū už tavo nuomonę. Dabar man jų reikia kuo daugiau...  biggrin.gif 

Dizainere, atsiliepkite ir jūs  listen.gif

Dizainere atsako smile.gif
Juoda balta - labai dekingas spalvu derinys nes tai neutralios spalvos prie kuriu tikrai daug spalvu dera.. bet aisku ne visos smile.gif
Tai ka jusu drauge jau sake darys prie juodai balto tikrai tiks - ir raudona tinka prie juodai balto, o miegamasis atkiras kreminis taip pat yra gerai. Bet ko nereiketu daryti esant juodai baltai svetainei - tai erdvese, kurios susisiekia su svetaine nereiketu daryti tai, ka ir norejai - pasteliniu spalvu... vis tik schmoll.gif . Jei jau darai juoda balta pasistenk susiekianciose erdvese daryti kontrastingesnes spalvas - kaip raudona, tamsiai ruda ar kitas kontrastingas, kurios dera tarpusavyje. Kitose ervese kurios nesusiekia su svetaine gali daryti kokias nori tarpusavyje derancias spalvas, bet kurios susiekia reikia paziureti, kaip atrodys visuma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 05 09, 12:25)
Ateinu su savo klausimu į čia...
Virtuvę darau balta - juoda, vonią taip pat balta - juoda... Svetainė atskirta nuo virtuvės visiškai, bet dabar galvoju ar būtina jau taip labai tą vientisumą visame name išlaikyti ar bent jau pagrindinėse patalpose? Ar nebus labai lieva , jei svetainei parinksiu pastelines gelsvas, šampanines ar smėlio spalvas? Nesinori svetainės daryti juodai balta, kad nebūtų labai jau sterilu  ax.gif  kambarys 36 kv.m.

Atsiprasau sumaisiau doh.gif tu darai virtuve juodai balta .. bet principas ar tai virtuve ar svetaine tas pats. Susisiekianciose erdvese naudoti derancias spalvas. Kadangi svetaine tu rasai, kad yra atskirta nuo virtuves .. kaip kad galima daryti ir kitus spalvu derinius.. bet kai pagalvoju juk pirmas aukstas yra tas, kur retai durys laikomos uzdarytos ir deja daznai suprantama kaip viena erdve .. net ir esant durims. Tiktu, jei patinka naturalios spalvos.. pavyzdziui naudoti sokolodo spalva, o prie jos nenaudoti siltu gelsvu spalvu, o naudoti.. sviesia kakavos spalva, ivesti ryskesni akcenta (nesvarbu ar tai raudona ar auksine ar sidabrine ar kita) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sgintares @ 2008 05 09, 20:45)
Atsiprasau sumaisiau  doh.gif  tu darai virtuve juodai balta .. bet principas ar tai virtuve ar svetaine tas pats. Susisiekianciose erdvese naudoti derancias spalvas. Kadangi svetaine tu rasai,  kad yra atskirta nuo virtuves .. kaip kad galima daryti ir kitus spalvu derinius.. bet kai pagalvoju juk pirmas aukstas yra tas, kur retai durys laikomos uzdarytos ir deja daznai suprantama kaip viena erdve .. net ir esant durims. Tiktu, jei patinka naturalios spalvos.. pavyzdziui naudoti sokolodo spalva, o prie jos nenaudoti siltu gelsvu spalvu, o naudoti.. sviesia kakavos spalva, ivesti ryskesni akcenta (nesvarbu ar tai raudona ar auksine ar sidabrine ar kita)  smile.gif

aciuks.gif Pas mane iš tambūro patenkama į holą, kuris sujungtas su svetaine kartu, o iš holo yra durys į virtuvę. Tikriausiai turėčiau daryti tokias spalvas, kad viskas derėtų ir nesipjautų. Tai dabar galvoju virtuvėje bus baltos plytelių grindys su juodais dekorais... tada kokią spalvą galėčiau rinktis svetainės ir tuo pačiu holo grindims? g.gif Baltų daryti nenoriu, kad nebūtų svetainėje šaltumo vaizdo... unsure.gif Grindys visur bus iš plytelių... tamsiai rudų nenoriu... 4u.gif
Atsakyti
Nanda, ziurek cia yra dekoravimu su juoda ir balta pavyzdziu. Gal rasi ka nors idomaus ax.gif http://www.bhg.com/d...d-white/?page=1
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 09, 21:52)
aciuks.gif  Pas mane iš tambūro patenkama į holą, kuris sujungtas su svetaine kartu, o iš holo yra durys į virtuvę. Tikriausiai turėčiau daryti tokias spalvas, kad viskas derėtų ir nesipjautų. Tai dabar galvoju virtuvėje bus baltos plytelių grindys su juodais dekorais... tada kokią spalvą galėčiau rinktis svetainės ir tuo pačiu holo grindims?  g.gif  Baltų daryti nenoriu, kad nebūtų svetainėje šaltumo vaizdo...  unsure.gif  Grindys visur bus iš plytelių... tamsiai rudų nenoriu...  4u.gif

Dėl plyteliu svetainėje aišku nelabai miela tos plyteles net ir pacios graziausios .. nes ant plyteliu gana salta stoveti ir aisku salciau atrodo siek tiek grindys.. aisku dabar yra tikrai kokybisku ir graziu plyteliu medzio imitacijos.. (tik neziurekite pigiu medzio imitacjos nes jos tikrai yra schmoll.gif ) siulau jei jau butinai darysite svetaien plytelemis daryti arba medzio imitacijos arba kazka naturalaus.. grazu butu arba vos matomomis juostelemis rusvomis, arba reljefa pavirsiuje turinciomis plytelemis pavyzdziui kakavos spalvos (svarbu nesirinkti gelsvai ir rausvai rusvu atspalviu plyteliu ) . Bet as siullau tik hola daryti plytelemis, o svetaine medi vis tik pvz balintas azuolas ar tamsintas siek tiek azuolas
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 10, 11:13)
Nanda, ziurek cia yra dekoravimu su juoda ir balta pavyzdziu. Gal rasi ka nors idomaus  ax.gif  http://www.bhg.com/d...d-white/?page=1

Ačiū 4u.gif , bet neįstrigo niekas man doh.gif

QUOTE(Sgintares @ 2008 05 10, 13:30)
Dėl plyteliu svetainėje aišku nelabai miela tos plyteles net ir pacios graziausios .. nes ant plyteliu gana salta stoveti ir aisku salciau atrodo siek tiek grindys.. aisku dabar yra tikrai kokybisku ir graziu plyteliu medzio imitacijos.. (tik neziurekite pigiu medzio imitacjos nes jos tikrai yra  schmoll.gif ) siulau jei jau butinai darysite svetaien plytelemis daryti arba medzio imitacijos arba kazka naturalaus.. grazu butu arba vos matomomis juostelemis rusvomis, arba reljefa pavirsiuje turinciomis plytelemis pavyzdziui kakavos spalvos (svarbu nesirinkti gelsvai ir rausvai rusvu atspalviu plyteliu ) . Bet as siullau tik hola daryti plytelemis, o svetaine medi vis tik pvz balintas azuolas ar tamsintas siek tiek azuolas

Grindys bus šildomos. Kitas dalykas, kad man medis didelis priešas blush2.gif labai nenoriu niekur nei jo, nei jo imitacijos... noriu akmens, odos ir t.t. tokiu stiliumi.
Kaip manot, o jei aš padaryčiau taip: virtuvę juoda balta su trupučiu dekoro tamsiai žalios spalvos (grindų plytelėse kokius raštukus padaryčiau ir ant sienų kažką tokio tokia pat t. žalia spalva), tada svetainės grindis tamsiai žaliomis akmens masės plytelėmis su pieno baltumo maišydama kažką tokio išdėliočiau (gal kraštuose kambario tom baltom, o visas kitas žalias)... sienas dažyčiau pieno baltumo spalva, iš jų vieną trumpiausią tamsiai žalią padaryčiau ir juodos odos minkštus baldus statyčiau... kietuosius taip pat juodus... sekcijų nebus, tai gal neatrodys per tamsu.. arba baldus šokolado rudumo visus. g.gif Ar žiūrėtųsi toks mano variantas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 10 gegužės 2008 - 18:18

Grindys bus šildomos. Kitas dalykas, kad man medis didelis priešas blush2.gif labai nenoriu niekur nei jo, nei jo imitacijos... noriu akmens, odos ir t.t. tokiu stiliumi.
Kaip manot, o jei aš padaryčiau taip: virtuvę juoda balta su trupučiu dekoro tamsiai žalios spalvos (grindų plytelėse kokius raštukus padaryčiau ir ant sienų kažką tokio tokia pat t. žalia spalva), tada svetainės grindis tamsiai žaliomis akmens masės plytelėmis su pieno baltumo maišydama kažką tokio išdėliočiau (gal kraštuose kambario tom baltom, o visas kitas žalias)... sienas dažyčiau pieno baltumo spalva, iš jų vieną trumpiausią tamsiai žalią padaryčiau ir juodos odos minkštus baldus statyčiau... kietuosius taip pat juodus... sekcijų nebus, tai gal neatrodys per tamsu.. arba baldus šokolado rudumo visus. g.gif Ar žiūrėtųsi toks mano variantas? 4u.gif
[/quote]

Ant sildomu grindu galima deti - plyteles, laminata, ir trisluoksnes parketlentes. Salta tas akmuo.. bet aiksu jei noretum saltesnio interjero galima ir akmens ar odos imitacija daryti smile.gif Del zalios spavos as nelabai ja patrciau esant juodai baltam interjerui. Tamsiai zalia tiktu jei stilius butu artimas naturaliom spalvom, medziagom, bet ne juodai baltam - moderniam interjerui. Prie modernaus juodai balto interjero galima panaudoti viena kazkuria is siu spalvu - raudona, geltona, melyna, purpurine, oranzine, tamsiai rura, kakavos sp. NETINKA - pastelines sviesios spalvos tiek naturalios - gelsvos rusvos, zalsvos, tiek rausvos, sv melsvos ir pan smile.gif Tinka kontrastingos ir ryskesnes spalvos. Aisku sienas tikrai nerekia dazyti ryskiom spalvom (nebent akcentus ant sienu ryskesnius), sienas dazyti tinka tinka sviesios pieno ,vaniles spalvos arba jei salciau nori saltesnes, bet vis tiek sviesias (galima viena siena nudazyti ryskiau arba tapeta ant vienos sienos ryskesni klijuoti). Bet tamsiai zalios, jei nezadi naudoti naturaliu rusvu spalvu geriau atsisakyti

smile.gif
Atsakyti
Esu macius tokia virtuve: juoda-balta ir kai kur zalias marmuras. Taip pat vonios kambarys buvo tokiu spalvu. Turbut labai priklauso ir nuo paciu baldu. Man pasirode truputi saltokai, bet visai originaliai g.gif Tik Nandos vizijoje, man niekaip neitelpa rudi odos baldai. Geriau tinka juodi. Gal dar kokia nespalvota nuotrauka ar paveikslas ant sienos... Bet as neesu dizainere smile.gif Tarp kitko, kodel Nanda taip nemegsta mezio? As kaip tik ruosiuosi persikraustyti i medini nama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sgintares @ 2008 05 11, 20:33)
Ant sildomu grindu galima deti - plyteles, laminata, ir trisluoksnes parketlentes. Salta tas akmuo.. bet aiksu jei noretum saltesnio interjero galima ir akmens  ar odos imitacija daryti smile.gif Del zalios spavos as nelabai ja patrciau esant juodai baltam interjerui. Tamsiai zalia tiktu jei stilius butu artimas naturaliom spalvom, medziagom, bet ne juodai baltam - moderniam interjerui. Prie modernaus juodai balto interjero galima panaudoti viena kazkuria is siu spalvu - raudona, geltona, melyna, purpurine, oranzine, tamsiai rura, kakavos sp. NETINKA -  pastelines sviesios spalvos tiek naturalios - gelsvos rusvos, zalsvos, tiek rausvos, sv melsvos ir pan smile.gif Tinka kontrastingos ir ryskesnes spalvos. Aisku sienas tikrai nerekia dazyti ryskiom spalvom (nebent akcentus ant sienu ryskesnius), sienas dazyti tinka tinka sviesios pieno ,vaniles  spalvos arba jei salciau nori saltesnes, bet vis tiek sviesias (galima viena siena nudazyti ryskiau arba tapeta ant vienos sienos ryskesni klijuoti). Bet tamsiai zalios, jei nezadi naudoti naturaliu rusvu spalvu geriau atsisakyti

smile.gif

Ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif Teks pasigalvoti, remiantis patarimais.

QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 11, 23:46)
Esu macius tokia virtuve: juoda-balta ir kai kur zalias marmuras. Taip pat vonios kambarys buvo tokiu spalvu. Turbut labai priklauso ir nuo paciu baldu. Man pasirode truputi saltokai, bet visai originaliai  g.gif Tik Nandos vizijoje, man niekaip neitelpa rudi odos baldai. Geriau tinka juodi. Gal dar kokia nespalvota nuotrauka ar paveikslas ant sienos... Bet as neesu dizainere  smile.gif Tarp kitko, kodel Nanda taip nemegsta mezio? As kaip tik ruosiuosi persikraustyti i medini nama  smile.gif

Nežinau kodėl man taip medis nepatinka g.gif Gražu pas kitus trumpam pabūti tokiam interjere, bet pati savo namuose nenoriu... man stiklas, akmuo, oda... o medis, gobelenas ir t.t. ne mano stilius, nepatinka 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,parasysiu as savo namu vizija ir gal tada man kuri is dizaineriu (ir ne tik) patars 4u.gif
Musu virtuve su svetaine sujungtos.Viename svetaines sone vitrininiai langai, galinej sienoj,kur bus virtuve paprastas langas (prie kurio ruosiuosi daryti spinteles virtuvines,jos truputuka uzsilenk uzsisuks kaip L raide,tokiu kampu) virtuvini komplekta isivaizduoju tamsiai ruda,kakavini su balinta kava)tik nezinau dar tiksliai kuri spalva paims pagrindini akcenta,bet manau tamsi sokoladine) priesinga virtuvei galine svataines siena manau tapetuosiu kokiu rudu ornamentuotu tapetu,na virtuviniu spinteliu spalvos ,kad butu ir akcentas kartu ir bendras derinys (ispeikit jei blogai mastau) kol dar tik galvoje tos mintys biggrin.gif
Virtuvej grindu danga plyteles (spalva tikriausiai sviesi kaip stalvirsis)
Svetaines grindu danga dar nenuspresta,bet manau ji visam bute bus vientia,tik reikia zinot kas dera labiausiai.
Tai gal man galit patarti kokias psalvas toliau naudoti svetaineje sienoms ir baldams jei pagrindine vizija tokia,ruda sokoladine ir tt doh.gif
Vonia ir miegama dar nenisivaizduoju kaip darysiu,bet manu ryskiau kazka galvosiu.
PS.svetainej visada svajojau apie raudonus baldus minkstus,bet jau dabar su savo ruda spalvine gama nezinau ka cia derint,norisi kad namai butu sviesus ir mieli,bet kartu ir stilingi ir suderinti blush2.gif 4u.gif
Gal bent kokia minti mestelsit.
Gaila nemoku imesti savo buto plano taip butu dug paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2008 05 14, 11:28)
Laba diena,parasysiu as savo namu vizija ir gal tada man kuri is dizaineriu (ir ne tik) patars  4u.gif
Tai gal man galit patarti kokias psalvas toliau naudoti svetaineje sienoms ir baldams jei pagrindine vizija tokia,ruda sokoladine ir tt  doh.gif
Vonia ir miegama dar nenisivaizduoju kaip darysiu,bet manu ryskiau kazka galvosiu.
PS.svetainej visada svajojau apie raudonus baldus minkstus,bet jau dabar su savo ruda spalvine gama nezinau ka cia derint,norisi kad namai butu sviesus ir mieli,bet kartu ir stilingi ir suderinti  blush2.gif  4u.gif

Nesu dizainerė, bet pabandysiu patart, na o jei tikresnės dizainerės pakritikuos, nepyksiu ax.gif Manau, tau tiktų tokios spalvos:
- turkio žydrumo - ne per daug, kaip keli ryškūs akcentai (beje, labai ateina į madą) tongue.gif prie jos trupinukas geltono, kad prigesintų turkio ryškumą ir suteiktų žaismingumo
- neryški salotinė - irgi keli akcentai, neperkraunant (atspalviai nuo žirnelių žalumos iki pavasario žalumos, jokių "zelionkės" atspalvių)
- prigesinta oranžinė, tokio net murzinoko atspalvio
- prigesinta raudona (kaip ir norėjai, tik ne rėkianti)
- violetinė (jei mėgsti)
- ryški ciklamento rausvai violetinė

Tiesą sakant, pati ruošiuosi kurti namus panašių atspalvių (šviesūs rusvi tonai ir tamsesni, ne gelsvi) ir prie jų derinsiu turkio žydrą su spalviniais smulkiais akcentėliais. Žydros bus kėdės ir pagalvėlės ant sofos, na gal kas nors smulkaus: paveiksliukai, vazelės, žvakės... Kai nusibos tas žydrumas, kėdes pervilksiu kita medžiaga, pagalvėles irgi - ir bus naujas kambarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2008 05 14, 11:28)
Laba diena,parasysiu as savo namu vizija ir gal tada man kuri is dizaineriu (ir ne tik) patars  4u.gif
Musu virtuve su svetaine sujungtos.Viename svetaines sone vitrininiai langai, galinej sienoj,kur bus virtuve paprastas langas (prie kurio ruosiuosi daryti spinteles virtuvines,jos truputuka uzsilenk uzsisuks kaip L raide,tokiu kampu) virtuvini komplekta isivaizduoju tamsiai ruda,kakavini su balinta kava)tik nezinau dar tiksliai kuri spalva paims pagrindini akcenta,bet manau tamsi sokoladine) priesinga virtuvei galine svataines siena manau tapetuosiu kokiu rudu ornamentuotu tapetu,na virtuviniu spinteliu spalvos ,kad butu ir akcentas kartu ir bendras derinys (ispeikit jei blogai mastau) kol dar tik galvoje tos mintys  biggrin.gif
Virtuvej grindu danga plyteles (spalva tikriausiai sviesi kaip stalvirsis)
Svetaines grindu danga dar nenuspresta,bet manau ji visam bute bus vientia,tik reikia zinot kas dera labiausiai.
Tai gal man galit patarti kokias psalvas toliau naudoti svetaineje sienoms ir baldams jei pagrindine vizija tokia,ruda sokoladine ir tt  doh.gif
PS.svetainej visada svajojau apie raudonus baldus minkstus,bet jau dabar su savo ruda spalvine gama nezinau ka cia derint,norisi kad namai butu sviesus ir mieli,bet kartu ir stilingi ir suderinti  blush2.gif  4u.gif

Jei viso interjero pagrindines spalvos bus sokoladine ir baltos kavos spalvu... tinka arba visas spalvas interjere daryti naturalias - visi rudi , rudai gelsvi, rudai zalsvos, oranzine, rudai onranzines ir panasios. Kita galimybe yra naudoti interjere nedaug naturaliu spalvu - tik sikoladine , pieniska kava ar kakava, o likusios detales ir , baldai akcentai butu kazkrios ryskios spalvos - gali buti raudoni, oranziniai, sviesiai -ryskiai zalia, purpurine, geltona ryski.. bet naudoti vienoje erveje tik viena kazkuria ryskia spalva. Tinka dar sidabrine ir auksine spalva. Na ir aisku juoda - balta , pilka kaip neutralios tinka. Ryskia spalva ar ryskesni akcenta galima daryti balda, uzuolaidas, kilima, tapeta ar bet kuria detale.. bet ne visa ar visas sienas .
Atsakyti
Oi labai aciukas jums,man labai patiko,jog jei rinkciaus virtuve sokoladine,kambario viena siena taip pat sokalado tapetu tai tiktu ryskios spalvos prie ju,tada manau miegamas bus oranzo kazkas,vonia irgi isivaziduoju kazkokia sauleta ir ryskia ,salotine su oranziniu galbut,o tos svetaines su virtuve sienos kaip ir minejau(sokoladas ir balinta kava),o tada pagrindas baldai gal tada bus raudoni ne rekiantys zinoma,bet raudoni ir baro kedes virtuvej jei deciau raudonas ir lempa virs baro raudona,kazin nebutu jau tai labai blogai,nes tada visas buto vientisumas isliktu jei galimas oranzas,kuri desiu miegamajam ( dar mastau apie zalsva,slotini miegma,grazu,bet sau kazkaip nesiriztu) holas ir neutraliu spalvu,kad liktu tas vientisumas
vis dar manau,kad sviesios kakavos spalvos idomu kaip ant sienu,grziai ziurisi,gal kas turite? 4u.gif
Atsakyti