Įkraunama...
Įkraunama...

Interjero dizaineriai 2

QUOTE(vikiukstis @ 2008 05 26, 12:01)
. Tai tikrai nenorėčiau likti nusivilus. beje gal kas žino dabartines jų paslaugų kainas, nes mums už 70kvadratų užsiprašė 5000 litų. doh.gif  kaip galvojat ar ne per daug? g.gif

Labai netgi nedaug schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 05 26, 14:01)
Man visai įdomu būtų sužinoti apie tuos nuotykius su dizaineriais, nes planuojame į juos kreiptis artimiausiu laiku, o kadangi tai pirmas mūsų susitikimas su jais, kuriems žadam patikėti savo pagaliau vargais negalais įsigytą būstą. Tai tikrai nenorėčiau likti nusivilus. beje gal kas žino dabartines jų paslaugų kainas, nes mums už 70kvadratų užsiprašė 5000 litų. doh.gif  kaip galvojat ar ne per daug? g.gif

Radau svetainę, kur man patiko....
www.b-o.lt
Na, lyg ir nesigauna 5000lt
Atsakyti
Labai netgi nedaug schmoll.gif

o aš kai pasiskaičiau šitam forume kad kainos kažkur apie 30litukų už kvadratą tai man ir pasirode daug. ax.gif
Atsakyti
Daug 5000lt, bet kai pagalvoji, kad i tokia kvadratura irengimui sukisi tikrai 90-100tukst, tai kas tas 5000lt, jei zinai kad turesi uztikrinta rezultata, nebus klaidu ir nekils gailescio del ismestu pinigu biggrin.gif
Cia siaip pamastymai smile.gif
Atsakyti
www.b-o.lt

man neatsidaro šita nuorodelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 05 26, 14:09)
www.b-o.lt

man neatsidaro šita nuorodelė doh.gif

http://www.b-o.lt/home/index.php
(padariau kopy-past), gal gausis.....
Jei patys ką rasite, įdėkite nuorodą. Renkuosi, bet nenoriu iš vieno...
Atsakyti

http://www.b-o.lt/home/index.php
(padariau kopy-past), gal gausis.....
Jei patys ką rasite, įdėkite nuorodą. Renkuosi, bet nenoriu iš vieno...

man šita nuorodą kai paspaudžiu atsidaro tuščias baltas langas doh.gif o jei per google imetu tavo nuorod tai visur rodo kad skelbimas neegzistuoja g.gif
Atsakyti
man gaunasi..., gal ilgiau palauk, o gal surink per www?
Atsakyti
QUOTE(ire @ 2008 05 26, 12:06)
www.b-o.lt

Nesigauna, už tai, kad dirbama tik su didelėmis kvadratūromis, t.y. namais.
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 05 26, 14:01)
Man visai įdomu būtų sužinoti apie tuos nuotykius su dizaineriais, nes planuojame į juos kreiptis artimiausiu laiku, o kadangi tai pirmas mūsų susitikimas su jais, kuriems žadam patikėti savo pagaliau vargais negalais įsigytą būstą. Tai tikrai nenorėčiau likti nusivilus. beje gal kas žino dabartines jų paslaugų kainas, nes mums už 70kvadratų užsiprašė 5000 litų. doh.gif  kaip galvojat ar ne per daug? g.gif

visiškai normali kaina, jei dizaineris ne studentas pirmo kurso, ar ne toks, kur mokysis darydamas klaidas jūsų bute.
Na jūs pagalvokit, kiek laiko reikia sėdėt prie brėžinių (zonavimo, baldų išdėstymo, elektros, apšvietimo, vandens įvadų, baldų), parinkinėt medžiagas, baldus, aksesuarus. Vien kiek benzo pravažinėt tenka, kol randi ko reikia, o jo kainos kyla tik. Viskas labai paprasta atrodo, kol nesigilini, ir nepabandai pats to paties darbo atlikti.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 26, 00:26)
na, tada matyt tikrai nesisekė su dizaineriais. Pati daugeliui savo kolegų nepatikėčiau nei savo, nei savo užsakovų namų topsecret.gif
papasakok tuos nuotykius  mirksiukas.gif  čia tema tam ir skirta, kad žmonės susižinotų interjeristų pliusus ir minusus, ir paskaitytų apie kitų bendradarbiavimo patirtis.

Ok, po truputį parašysiu, nes neturiu laiko doh.gif doh.gif
Pirmas susitikimas. Reikia virtuvės, norim medinės. Susirandam pagaliau firmą, kuri gamina tai, ko norim. Atvyksta jų dizaineris (na taip išeina, kad irgi interjero, nes dar reikia prie virtuvės priderinti ir svetainės erdvę, nes patalpa bus kaip ir bendra, t.y., atidaroma-uždaroma stumdomomis pertvaromis). Dizaineris išsimatuoja, išklauso mūsų pageidavimus, išvažiuoja. Po savaitės atsiunčia brėžinukus. Kai kas netinka. Derinam. Vėl perbraižo. Vėl derinam.... Trunka dvi savaites, kol pabraižo, kaip norim. Vėl atvažiuoja. Pradedam gilintis - doh.gif doh.gif doh.gif kadangi virtuvės zona nedidelė, baldai stovi U raidės forma - o kampuose nėra net elementarių spintelių doh.gif doh.gif doh.gif vienu žodžiu, palikta tuščia vieta, tik stalviršis... Aiškunu, kad man ir taip mažoka darbinio tūrio, ką jis galėtų pasiūlyti? Po savaitės atsiunčia dar vieną brėžinuką - su elementariom karuselėm. Dėl jų kaina pakyla 1500 eurų doh.gif doh.gif doh.gif Permetu į lietuviškus litukus - vos ne cielos virtuvės kaina doh.gif doh.gif doh.gif Jau net neprašau nei Blum'o, nei ko nors kito mandresnio ir patogesnio... Atsisveikinam.
Užtrukom beveik mėnesį, susigadinom nuotaiką, rezultatas - ieškom toliau.
Tęsinys vėliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 05 26, 13:01)

Nedaug, normaliai, o galima sakyt, kad dar ir pigiau nei galima tiketis. Be abejo paieskoje rastume ir pigiau, bet ar nenukentes kokybe, tai klausimas.
Tikrai gero, patyrusio profesionalo paslaugos laisvai gali kainuoti 100 lt/m2 4u.gif
Atsakyti