Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 15:08)
biednikas, tai ar numušėt temperatūrą?

iseidama i darba palikau su 38,2tempos, neaisku ka rasiu kai grisiu.

Bet tos sofkes tai labai jau grazios ir dar ta ruda spalva, rudumo manija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 19, 15:32)
Nu bet kainos tai visai padorios mano akim g.gif Reikės kada pro Plaza prasukti ax.gif

O man pro tave ir fikusę. gal galėtumėte tel į až mestelt, pasukčiau susitarti, kur ir kaip, nes jei iki sekančio meet,o laukti, tai mane sąžinė užės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 19, 13:04)
Sveikos pliurpales 4u.gif
ot ir neatspejot si karta, krisstes vaikas serga, vis anakti 40tempa laikesi isprot baigiu, iki pietu namie tupejau su vargziuku, dabar atbildejau i darba vyras namie liko verysad.gif  taip kad jau antra diena kaip negeriu biggrin.gif

ajetau, stiprybes ir sveikatytes vaikiukui 4u.gif 4u.gif

a mamkai tai tikrai beda..lomkes..a dozes tai ner lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 02 19, 16:19)
ajetau, stiprybes ir sveikatytes vaikiukui  4u.gif  4u.gif

a mamkai tai tikrai beda..lomkes..a dozes tai ner  lotuliukas.gif

nu ale kas TU per gyvatė nono.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as pagaliau mokintis bandau bigsmile.gif
Nu bet oiiiiii, kaip ta sekta mane traukia blush2.gif
Kazi kaip toki pasiteisinima destytojai priimtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 14:36)
nu ale kas TU per gyvatė nono.gif  biggrin.gif

baik tu anokia as cia gyvate lotuliukas.gif nuo valentinkes ne laselio laseliuko burnoj neturejau..panasu kad ir man jau ale lomkes prasideda unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu sakes visai mane alchasa laikot doh.gif nu lyg ir padoriai atrodau, o gal man veidrodis meluoja g.gif manot nei dienos be stakano neisgyvenu, nich...jus manes nezinot mad.gif

Uztai pasigirsiu, ne apsigalvojau nesigirsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 19, 16:42)
Nu sakes visai mane alchasa laikot doh.gif nu lyg ir padoriai atrodau, o gal man veidrodis meluoja g.gif manot nei dienos be stakano neisgyvenu, nich...jus manes nezinot mad.gif

Uztai pasigirsiu, ne apsigalvojau nesigirsiu tongue.gif

Koks skirtumas kuo mes viena kitą laikom, svarbiausia, kad aš tave mylu 4u.gif biggrin.gif
pasigirk, blondinuke tu mūsų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 19 vasario 2008 - 14:50
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 16:49)
Koks skirtumas kuo mes viena kitą laikom, svarbiausia, kad aš tave mylu 4u.gif  biggrin.gif
pasigirk, blondinuke tu mūsų 4u.gif

oi aciu blush2.gif nors tam kad patikeciau kad tai tikri jausmai ar kazko reiketu g.gif

Norejau pasigirt kad radom laiptu gamintoja toki gera ir pigu savo kaime, 150lt uz klijuoto uosio pakopa, zodziu musu laiptai nuo-iki (18pakopu) su tureklais kainuos iki 8t. manau kad pigu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisste.by: 19 vasario 2008 - 14:53
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 19, 16:53)
oi aciu blush2.gif  nors tam kad patikeciau kad tai tikri jausmai ar kazko reiketu g.gif

Norejau pasigirt kad radom laiptu gamintoja toki gera ir pigu savo kaime, 150lt uz klijuoto uosio pakopa, zodziu musu laiptai nuo-iki (18pakopu) su tureklais kainuos iki 8t. manau kad pigu ax.gif

Viskas tvarkoj su tais jausmais biggrin.gif
Manyčiau, kad taip. O turite galimybę pamatyti jau padarytus laiptus?
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 02 19, 14:53)

Mes NIC apžiūrinėjom laiptų pakopas (tik pačios pakopos be darbo) ąžuolinės po 120 Lt.
O pas jus čia su darbu? t.y. su montavimu?
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 16:55)
Viskas tvarkoj su tais jausmais biggrin.gif 
Manyčiau, kad taip. O turite galimybę pamatyti jau padarytus laiptus?

jau matem dviejuose namuose, vieni is ju musu giminaiciu, tai mums patiko, Ir siaip zmogelis darbo sake metams turi tai geriausiu atveju mums tik birzeliui pagamins, nes vasara jis kazkokius ten akmeninius baseinus ir krioklius daro, tai sake kaip pazystamiems tai dar padarys. nu tai dziaugiames ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 02 19, 16:56)
Mes NIC apžiūrinėjom laiptų pakopas (tik pačios pakopos be darbo) ąžuolinės po 120 Lt.
O pas jus čia su darbu? t.y. su montavimu?

Jo cia su viskuo sake du kart lakuotos bus, sakom gal tris, tai tipo nu matysim, jauciu pazyzus uz ta pacia kiana ir trecia karta nulakuos
Atsakyti