Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 11:41)
Aš dirbu, caca dirba, ilja dar dirba, vita...tikiuosi pas ją jokių bėdų, unė bando prie neto prisijungti, krisste pagiriojasi, okkey mezga, fikuse citrinmedžius laisto. Visos užsiėmę, tsakant. biggrin.gif

Caca iš rytinio darbo atsiprašiusi. assa.gif .Užsiiminėjau reikalais "ne į temą", pas mus kadastrinius matavimus darė, tai buvau ir padėjėja, ir vairuotoja. bigsmile.gif

Giedriene,tavo rekomenduota firma jau senokai išsikėlusi iš ten, sakė ieškoti kažkur vasario 16 gatvėje, bandžiau, bet neradau. unsure.gif
Atsakyti
Šituos žiūrėjau Lenkijoj, kur sakiau per meet'ą. Dabar reikia išsiaiškinti kiek jie kainuoja pas mus, nes lenkuose, tai kainos tikrai įkandamos.
http://www.mylivingr...odukt.php?id=54
Na, tik modelis čia bet koks pirmas atidarytas, dėl modelio dar nežinau, bet labai rūpi tongue.gif
user posted image
Va, šita man tinka, tokia tingios cobros sofkė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 19 vasario 2008 - 11:45
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 11:40)
Šituos žiūrėjau Lenkijoj, kur sakiau per meet'ą. Dabar reikia išsiaiškinti kiek jie kainuoja pas mus, nes lenkuose, tai kainos tikrai įkandamos.
http://www.mylivingr...odukt.php?id=54
Na, tik modelis čia bet koks pirmas atidarytas, dėl modelio dar nežinau, bet labai rūpi tongue.gif
user posted image
Va, šita man tinka, tokia tingios cobros sofkė biggrin.gif

O kiek toks džiaugsmas pas lenkus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 19 vasario 2008 - 11:49
Parašyta va taip:

Zakres cenowy:
4182 - 6906 PLN
VAt klausimas, kiek pas mus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 19 vasario 2008 - 12:07
Sveikos merginos 4u.gif
Pramigau darbą šiandien, sėdėjau kamštyje po to, šiandien net kvėpuot pamirštu darbe doh.gif Į až atsakysiu popiet visoms klaususioms, kai atstumdysiu reikalus.... blush2.gif
Atsakyti
Na, va, paskambinsiu už 15 min ir žinosiu kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 12:07)
Parašyta va taip:

Zakres cenowy:
    4182 - 6906 PLN
VAt klausimas, kiek pas mus g.gif

A matai, ne visi akli dieną mato doh.gif Aš ir nusižiūrėjau visai man patinkančius, tik iki jų dar reikės nemažai palaukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 19, 14:17)
A matai, ne visi akli dieną mato doh.gif Aš ir nusižiūrėjau visai man patinkančius, tik iki jų dar reikės nemažai palaukti rolleyes.gif

Kur, kokius?pasidalink, džiaugsmais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 12:15)
Na, va, paskambinsiu už 15 min ir žinosiu kainą biggrin.gif

O kur natūroj Lt galima juos pasižiūrėt?
Papildyta:
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 12:18)
Kur, kokius?pasidalink, džiaugsmais ax.gif

Tam tavo puslapiuke blush2.gif Todėl ir klausiu kur galima būtų juos žvilgtelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 19 vasario 2008 - 12:19
QUOTE(ilja @ 2008 02 19, 14:19)
O kur matūroj Lt galima juos pasižiūrėt?

Pas mus Plazoj, bet ne Auster balduose, nors internete rašo, kad jie prekiauja, bet skambinau, tai pasirodo, jie ne, bet kažkas kiti plazoje, tai taip. Aš žiūrėjau Lenkijoj, tai man patiko, atrodo taip ,kaip ir internetinėse nuotraukose. Lauksiu, ką baldų galerija paskaičiuos, tada ir žinosim kas ir kaip.
Kaip vadinasi tie kur patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 19 vasario 2008 - 12:22
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 12:21)
Pas mus Plazoj, bet ne Auster balduose, nors internete rašo, kad jie prekiauja, bet skambinau, tai pasirodo, jie ne, bet kažkas kiti plazoje, tai taip. Aš žiūrėjau Lenkijoj, tai man patiko, atrodo taip ,kaip ir internetinėse nuotraukose. Lauksiu, ką baldų galerija paskaičiuos, tada ir žinosim kas ir kaip.
Kaip vadinasi tie kur patiko?

Man Lolita visai nieko pasirodė, ta pati Fantasy, tik ne kampinė (3XLRS), Scala būtų įdomu pasižiūrėti realybėj bigsmile.gif Žodžiu, ilgokai užsibūčiau tam salone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 19, 14:33)
Man Lolita visai nieko pasirodė, ta pati Fantasy, tik ne kampinė (3XLRS), Scala būtų įdomu pasižiūrėti realybėj bigsmile.gif Žodžiu, ilgokai užsibūčiau tam salone lotuliukas.gif

Aha, galim nuvažiuot į lenkus pasisėdėti biggrin.gif Gamintojas siūlo 1000 gobeleno ir odos pavyzdžių blink.gif
Atsakyti