Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

Giedriene, va ką daro gyvenimas kartu su tėvais. thumbup.gif Tempai nerealūs. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 24, 11:19)
Giedriene, va ką daro gyvenimas kartu su tėvais. thumbup.gif Tempai nerealūs. drinks_cheers.gif

Patikėk doh.gif
Vakar Mb sakau,kad ta DATA +- savaite?Sako paskutine kovo doh.gif O aš niekaip nematau paskutinės kovo savaitės unsure.gif

Agi mačiau dėl laiptų rūpiniesi.Pabandyk iš forumo Triukšmui parašyt.Mums visi irgi skaičiavo 19,16,14 su paskaymu,kad vistiek nebus patogūs ir t.t.(nes skylė per maža pas mus),o triukšmas 10 ir patikino dėl patogumo ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedriene: 24 vasario 2008 - 11:30
Vita, ar ne tu pardavinėjai kažkokias likusias dalis nuo tvoros (stulpus ir t.t.)? g.gif
Čia viena mamytė ieško mirksiukas.gif http://www.supermama...;#entry15226984
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 24, 11:10)
Enita-Labai savitas ir išskirtinis tavo namiukas. thumbup.gif Dėl langų formos, suskirstymo tikriausiai. g.gif O kokia langų spalva iš vidaus?Lyg balta, bet ne balta g.gif Šiltinat iš vidaus? g.gif Gal rekonstruojat?O vaizdai per langus tai  wub.gif Kuri čia vieta?
Meetą pas tave galima jau drąsiai organizuoti. ax.gif

QUOTE(Giedriene @ 2008 02 24, 11:18)
Enita prašyčiau priminti kurioj jūs čia vietoje įsikūrėte??Vaizdai per langus matau neblogi ax.gif Tai kada meetas bigsmile.gif

Langai iš vidaus tokios vos vos gelsvos spalvos, o iš išorės - tamsiai rudi. Kas dėl vaizdų per langus, tai jie labai džiugina wub.gif thumbup.gif , sakėm kompensuos netgi tai, kad židiniui vietos taip ir nepavyko surast doh.gif Taigi vietoj žiūrėjimo į degančią ugnį, žiūrėsim pro langus lotuliukas.gif Mūsų namukas Žaliakalnyje (rekonstruojamas 1937 statybos namas), o myto tai teks dar luktelt, nes dabar name vaizdas prastesnis nei buvo tada, kai fotografuota - viskas užklota, uždangstyta, apklijuota, žodzhiu paruošta dažymui (tik pats dažymas niekaip neįvyksta jau visas mėnuo beveik verysad.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 24 vasario 2008 - 11:47

Dekui uz klinkerio nuorodas, labai faina spalva. Mes irgi ieskom sviesaus, bet gal kiek margesnio. Man tai visi rudi atspalviai prie dusios. Beje, o pirkot Lietuvoj ar vezetes is kur? O kaip galima apsiltinima is neoficialiu saltiniu pirkti, t.y. pagal skelbimus ar is geru pazistamu? mirksiukas.gif
Uz poros valandzikiu turim susitikima su "taviskiu" murininku Kazimieru. gal linkejimu nuvezti? mirksiukas.gif

QUOTE(Caca* @ 2008 02 24, 12:10)

O šiaip tai man visiška depresūcha.Jokie būsto paskolos pinigėliai mums nebenusišviečia iki geriausiu atveju kito gruodžio, nebent vartojamą galėtume imti. doh.gif Ir atrodo darbą prarasiu dėl kasdien besikeičiančios gydytojų rezidentų padėties.Ilgai reikėtų pasakoti, bet perspektyvos liūdnos. unsure.gif

O kaip jus paskola emet, kad pinigai nebesisviecia? Mes tai emem didele suma, o dabar galesim vis pasiimti po 90% nuo pastatymo vertes. Jus kitaip?

Papildyta:
QUOTE(JuokInga @ 2008 02 24, 11:48)
jeigu reikia vatos, tai mes pigiausiai pirkom Ateities pl. Neprisimenu firmos, jei kam įdomu, tai grįš iš statybų MB, paklausiu.
Biškį pasigirsiu - vakar MB nupirko du keturačius motorolerius ir nuvežė į namą. Paslėpė kol kas garže nuo berniukų. Kai atšils oras, važiuosim išbandyti. Ot bernam bus siurprizas  thumbup.gif Ten aplinkui miškai, Nemuno pakrantės, tai bus kur duotis vasarą.
Vakar įdėjau kelias nuotraukytes į albumėlį susipažinimui  ax.gif Paieškosiu daugiu, bet kol kas nėra ką rodyti, viduj tik gipsas susuktas...
Apariči dar nebuvau - reiks šią savaitę užsukti, ačiū  4u.gif

O tai dekui butu, jei paklaustum. Tai is anksto imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 24, 10:29)
Happy, lovos  thumbup.gif Iš JYsko?

agaa.. is Jysko.. As seniai ja nuziurejus buvau,bet tada buvo rezervuota ir niekas man jos nepardave doh.gif O dabar uztikau,kad vel atveze -tai ir griebiau thumbup.gif
Tik vyras pasibaisejo kokiom salygom jos laikomos blink.gif Sake daug baldu laikoma lauke,ir buvo viena atnese-visiskai slapioj dezej-tai neemem.. lauke kol surado sausa doh.gif

QUOTE(fikuse @ 2008 02 24, 10:34)
Daugumai, aisku, tai jau praeitas etapas, bet gal pamenat, kur pirkot apsiltinima ir klinkerines plytas? As kol kas jas renkuosi tik pagal spalva, o gal yra dar kazkokiu parametru, i kuriuos reiketu atkreipti demesi?  g.gif

ms plytas is Belgijos vezemes,va ir dabar puse furos plytu tvorai parejo thumbup.gif

QUOTE(fikuse @ 2008 02 24, 11:48)
Uz poros valandzikiu turim susitikima su "taviskiu" murininku Kazimieru. gal linkejimu nuvezti?  mirksiukas.gif

o man murininku telefonu tai niekas nedavet.. gaila ania verysad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Ilja, neblogai pasidarbavot prie savo namuko thumbup.gif Ir vaizdas pro langą toks raminantis bigsmile.gif Šiaip įdomu, jūs ta tobelę pirkot ar paveldėjot? Ir jei pirkot, tai kodėl būtent ten (nes kiek suprantu, tai nuo Kauno gan tolokai) ?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 02 24, 12:37)
Mūsų namukas Žaliakalnyje (rekonstruojamas 1937 statybos namas), o

o kur tiksliau?Aš irgi šitam rajone gyvenu. ax.gif

QUOTE(fikuse @ 2008 02 24, 12:48)
*Dekui uz klinkerio nuorodas, labai faina spalva. Mes irgi ieskom sviesaus, bet gal kiek margesnio. Man tai visi rudi atspalviai prie dusios. Beje, o pirkot Lietuvoj ar vezetes is kur? O kaip galima apsiltinima is neoficialiu saltiniu pirkti, t.y. pagal skelbimus ar is geru pazistamu?  mirksiukas.gif
**Uz poros valandzikiu turim susitikima su "taviskiu" murininku Kazimieru. gal linkejimu nuvezti?  mirksiukas.gif
***O kaip jus paskola emet, kad pinigai nebesisviecia? Mes tai emem didele suma, o dabar galesim vis pasiimti po 90% nuo pastatymo vertes. Jus kitaip?

*Patikėk, margas klinkeris, margesnis nei inete.JUk buvau fotkę įdėjus. mirksiukas.gif

**Dar prisimins, kad pastolių negrąžinom... doh.gif Sėkmės susitikime.Papasakosi kaip sekėsi.
O kaip Unės mūrininkai?

***Neėmėm mes dar paskolos visai.Dabar būtų pirmas kartas.Bet pas mumitokia labai paini situacija.MB gauna labai mažą "baltą" algą. doh.gif Visos viltys į mane buvo.Iki naujų mano stipendiją pakankamai padorią, būtų skaičiavę kaip pajamas, dabar nebe.Dirbu naujam darbe, bet tik 3 mėn, čia irgi pinigėliai mažoki gaunasi, o dar nuo kovo 1 mus,rezidentus,Klinikose norim nenorim įdarbina, tačiau mane tik 4 mėn terminuotai-vėl šitie pinigai nesiskaičiuos.Dėl naujo įdarbinimo tikriausiai teks mesti tą darbą, kur jau dirbu, nes nebespėčiau. Taigi, žmoniško darbo ieškotis galėsiu tik nuo kokios liepos, ten turėsiu išdirbti 6 mėn ir tik tada paskolos kreiptis. doh.gif
Nu kitą savaitę galutinai viskas išaiškės, nervina tokia nežinomybė. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 24, 12:19)
o kur tiksliau?Aš irgi šitam rajone gyvenu. ax.gif

Prie halės. O tu kurioj vietoj?
Atsakyti
Caca o su patentais nenorit pazais? pasiima patenta,tada uzsideklaruoji,kad gauni nemazas pajamas ir nuejes i banka gauni paskola..
Tik dabar turbut bisky velu,nes deklaruoji uz praeitus metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 02 24, 12:19)
Ilja, neblogai pasidarbavot prie savo namuko  thumbup.gif  Ir vaizdas pro langą toks raminantis  bigsmile.gif Šiaip įdomu, jūs ta tobelę pirkot ar paveldėjot? Ir jei pirkot, tai kodėl būtent ten (nes kiek suprantu, tai nuo Kauno gan tolokai) ?

Dėkui, mergaitės, už įvertinimą blush2.gif
O namuką mes tokį pirkom. Pasirinkimo priežastys:
1. Labai patiko vieta (vaizdas per langą);
2. Buvo labai gera kaina;
3. Strategiškai gera vieta (apie 7 km nuo mano darbo, 70 km nuo Vilniaus, kur mano vyras bet kada gali būti išsiųstas dirbti doh.gif );
4. Nostalgija (pusė žemių tam kaime prieš nacionalizaciją priklausė mano proseneliui rolleyes.gif );
5. Darbus buvo galima pradėti tuoj pat. Prieš beveik 3 metus pirkom sklypą galima sakyti Kaune (prie Jonučių) ir žemės paskirties keitimas taip ilgai užsitęsė, kad nebetekom vilties, palikom kaip gerą investiciją. Dabar galėtume jau pradėti statyti ir ten, bet sakėm, jei pabos kaime, tai parduosim trobas ir vėl grįšim Kaunan mirksiukas.gif
Atsakyti
Happy, taisau savo klaidas. blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Caca* @ 2007 06 29, 23:07)
Superiniai mūrininkai, tiksliau mūr. ir jo brolis pagalbinis.Negeria, malonūs, labai gražiai dirba, tvarkingi.Kiekvieną plytą kruopščiai nuvalo, vaikui saldainį paruošę turi...Ech, kad daugiau tokių...thumbup.gif Mums neseniai pabaigė. Taip, kad skambykit ir tarkitės.Kazys 861061708.
čia fragmentas jų darbo,buvau bele kokį sienos gabaliuką nufotkinus
user posted image

QUOTE(Enita @ 2008 02 24, 13:24)
Prie halės. O tu kurioj vietoj?

Tarp ledo arenos ir halės. 4u.gif Kaimynkos. drinks_cheers.gif

QUOTE(happy @ 2008 02 24, 13:25)
Caca o su patentais nenorit pazais? pasiima patenta,tada uzsideklaruoji,kad gauni nemazas pajamas ir nuejes i banka gauni paskola..
Tik dabar turbut bisky velu,nes deklaruoji uz praeitus metus  g.gif

Ničnieko apie tai neraukiu. g.gif
Nereikia gal man iš anksto nervuotis, gal dar viskas į gerą pasisuks.Tuo labiau, kad mes ir be pinigų turim milijonus darbų. doh.gif
Blogiausiu atveju įkurtuvės kokiems metams atsidėtų.Baisios tragedijos tame nebūtų. irnesakyk.gif
Atsakyti