Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

QUOTE(ilja @ 2008 02 22, 17:09)
Aš čia dabar sumąsčiau, kad reikia daryt skladkę ir kokias kopečias nusipirkti. Nu bus bendras inventorius, visokiem nenumatytiem atvejam per meet'us. O jei kuria statybose prireiktų, galėtume dalintis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va čia tai vadybininkų bruožus atpažįstu. lotuliukas.gif MB tokiu būdu su draugais susimetęs ir palatkę, ir lauko teniso tinklą, ir raketes turi... ax.gif Visi šie daiktai, aišku, pas mus namie nusėdę. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 02 22, 17:10)
Tokią šaiką tada kviesčiau į kaimynkos ganyklą ax.gif Ten vietos sočiai, o ir prie vandens telkinuko būtų wub.gif

Gudri tu pas mumi pasirodo... g.gif Ir dar po 10lt numelžtum. bigsmile.gif
Ir laiptus turėtum, ir nami sveiki liktų.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 22, 15:28)
o man patinka tokio tipo,tik sioj fotkej kazkokia piguske plastmasine man atrodo.
O tokio tipo tai ieskociau reminimo centruose-ten uzsisakyciau patinkancius remus ir tada eiciau pas veidrodininkus,kad ispjautu  arba atvirkciai..

buvau dviejose reminimo centruose senamiesti-tokiu raizytu neturejo schmoll.gif
o veidrodi net nereikia issipjaut atskirai-jie patys ispjauna ispjauna .
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 22, 14:36)
.Geriau palauk tada dviračių sezono, mes su caca į Kačerginę lėksim, tai ir tu galėsi prisijungti mirksiukas.gif Jėga, jau kaip atšilimo laukiu wub.gif

Turėsit ir mane su riedučiais prie bagažo prisikabint lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ir be mano leidimo ner čia ko iš vis į tą Kačerginę važinėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 02 22, 18:51)
buvau dviejose reminimo centruose senamiesti-tokiu raizytu neturejo  schmoll.gif 

O Retroformoj nebuvai?na man maniškis veidrodukas pats gražiausias daiktas visame name wub.gif 270 kainavo, o rėmas medinis neatrodo plasmasinis visai schmoll.gif Toks romantiškas wub.gif

Grįžau iš Plazos. Ten rada kitą Ixą biggrin.gif Na, man patinkančių baldų jų ekspozicijoje nėra, bet viskas ką man sakė, o klausinėjau daug ir visokių kokių nesąmonių doh.gif , tai man tiko patiko. Žodžiu jau kaip aš jų noriu wub.gif MAn patiko, kad tinkamų modelių ir gobelenų tikrai yra, tai galiu drąsiai rinktis tapetus ar dažus, kokius tik noriu, nes manau, kad prisitaikyti minkštą dalį bėdos nebus. Ai, kai reiks apsispręsti, tai jau tikrai rasiu kur pasėdėti biggrin.gif
Caca, man rodos 3dieniais-5dieniais vyks
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 02 22, 16:51)
buvau dviejose reminimo centruose senamiesti-tokiu raizytu neturejo  schmoll.gif 

Dar foto-pro reminimo centre priesais Mcdonalda, salia Iris paziurek..
Atsakyti
Aciukas visoms, pasidalinusioms statybine ismintim ne i tema aciuks.gif Varysim kuria diena ir mes nuolaidu ismusinet box.gif Tik reikia paskubet, kol dar tokia kazkokia karinga nuotaika mane apemusi, bijau kad greit gali isgaruot rolleyes.gif

Beje, musu gerasis dedule, kur kelia uztvere, savo teritorija toliau plecia, tvora dar toliau kelia. Tik man idomu, kaip zmogui gali uztekt tiek naglumo, kai jam iskele bylas savivaldybe, zmones ir net jau VST, nes negali privaziuot prie savo objektu, dar daugiau daryt nesamoniu g.gif fool.gif Su MB galvojam kviestis kaimynus ir griaut ta tvora, jei jis gali nesamones daryt, tai kodel mes turim but durnesni ir laukt kazko. Jei tvora neteiseta, tai, manyciau, mes visai teisetai galim ja griaut, ar as cia nusisneku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2008 02 22, 19:25)
Su MB galvojam kviestis kaimynus ir griaut ta tvora, jei jis gali nesamones daryt, tai kodel mes turim but durnesni ir laukt kazko. Jei tvora neteiseta, tai, manyciau, mes visai teisetai galim ja griaut, ar as cia nusisneku? g.gif

Tvora taps tikrai neteisėta, kai tai pripažins teismas: čia kaip iš serijos "nepagautas - nevagis" arba "nekaltas, kol kaltė neįrodyta".
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kuri galite rekomenduoti sąžiningus glaistytojus-dažytojus Kaune? Visai išsimušėm iš ritmo, nesiseka rasti verysad.gif
Geriau būtų į AŽ 4u.gif
Atsakyti
kazkokia netvarka blink.gif tema kitam psl kabaliuoja umn.gif
Atsakyti
Dievulėliau, koks vėjas fear.gif Kojos kelti iš namų nesinori schmoll.gif
Ar nepridarė žalos šios nakties vėjai? Man kažko neramu, reikės vakarop nulėkti iki namo g.gif
Atsakyti
vakar parsitysiau vaikams naujas lovas,nes iki tol mano vienas vaikas miegojo ant ciuzinio doh.gif ,o kitas buvo iprates musu lovoj gulet doh.gif Koks kaifas miegot be vaiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 23, 14:07)
vakar parsitysiau vaikams naujas lovas,nes iki tol mano vienas vaikas miegojo ant ciuzinio  doh.gif ,o kitas buvo iprates musu lovoj gulet  doh.gif  Koks kaifas miegot be vaiku  blush2.gif

Pasirodyk kokias lovas pirkai ax.gif Man ir jau reik po truputį dairytis savo panai lovos, nes vis dar lovytėj miega doh.gif O greitai ją jau reikės užleisti naujam gyventojui (-ai) ax.gif
Atsakyti