Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 15, 19:07)
*dideliausi sveikinimai grįžus į automobilisčių gretas 4u.gif
**Mano gimimą visa Lietuva švenčia, o ta proga, aš net raudonai ant visų kalendorių ją pažymėjau biggrin.gif Lai džiaugiasi žmonės, geras žmogus gimė, ne šiaip kokia balbiesė pliurpalė, o tiesiog tėvynės pasididžiavimas biggrin.gif Jau, kad pasikėliau, tai net uždusau besiardydama biggrin.gif taip, kad jei kuri dar abejojote, ar reikia vėliavą ryt iškabinti, tai žinokit, ne tik, kad reikia, bet ir privaloma biggrin.gif

O kodel raudonai g.gif Trispalve reikejo zymet lithuania.gif Ot tai patriote vadinasi hah.gif
Atsakyti
Nu bet tai ziurek, motinele pasake ir visos rimtai is sektos dingo g.gif unsure.gif O ka man veikt? verysad.gif
Atsakyti
Cobryte su nioliktu tave lithuania.gif

&joy kadangi mudvi dvi cia likom-tai gal i valdzia pakylam devil.gif
pradedam rinkt zinutes ir ziurek gryzus kitoms sektantems mes busim pirmoj vietoj bis.gif
Atsakyti
Cobryte, su tortadieniu happybday.gif happybday.gif
Giedriene, tau tik penkios minutės iki Cobrytės stadijos meet'o metu bigsmile.gif Pameni ką tada kalbėjom mirksiukas.gif Ar pasikeitė nuomonė, ar greitai įkurtuves švęsim alc.gif
Atsakyti
Cobryte 4u.gif ,
su gimimo diena, su gimimo diena, su gimimo su gimimo su gimimo dienaaaaaaa.
Valio valio valio
ir tą vieną kartą VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 02 15, 16:32)
O aš šiandien teises atgavau clap.gif .Bauda minimali 100lt.Toks dėdė buldogo veidu žadėjo mano teises "padžiauti",kablus, sijonus, nekaltą veidelį išstačiau ir pasigailėjo.

thumbup.gif na ka as po poros sdavaiciu irgi sijonuka vilksiuos, nekalta veideli bandysiu islauzt lotuliukas.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 15, 18:07)
*dideliausi sveikinimai grįžus į automobilisčių gretas 4u.gif
**Mano gimimą visa Lietuva švenčia, o ta proga, aš net raudonai ant visų kalendorių ją pažymėjau Lai džiaugiasi žmonės, geras žmogus gimė, ne šiaip kokia balbiesė pliurpalė, o tiesiog tėvynės pasididžiavimasJau, kad pasikėliau, tai net uždusau besiardydama taip, kad jei kuri dar abejojote, ar reikia vėliavą ryt iškabinti, tai žinokit, ne tik, kad reikia, bet ir privaloma

wub.gif su gimimo su gimimo su gimimo diena alc.gif drinks_cheers.gif

brangioji, mes cia va tave sveikijam sveikijam, gal sakau nors sampanu pavaisintum g.gif Ksysia niekaip vaisiu neatysia, tai gal tu sakau draugiskesne g.gif unsure.gif

QUOTE(happy @ 2008 02 16, 09:51)
&joy kadangi mudvi dvi cia likom-tai gal i valdzia pakylam  devil.gif
pradedam rinkt zinutes ir ziurek gryzus kitoms sektantems mes busim pirmoj vietoj  bis.gif

blink.gif blink.gif nu kas cia dabar per maishtas laive protest.gif umn.gif nono.gif

as vis uzbegsiu uzbegsiu, neuzmikit ant lauru, negalvokit kad jusi is auksciau nestebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 02 16, 11:25)
as vis uzbegsiu uzbegsiu, neuzmikit ant lauru, negalvokit kad jusi is auksciau nestebiu  lotuliukas.gif

Aha, motinėlei iš to strioko ir intiko ryšys kaime pagerėjo bigsmile.gif Iš duok paslaptį ar vis dar tuo pačiu bevieliu naudojies ar ką patikimmesnio radai g.gif
Musm dabar dėl intiko kaime didelis galvos skausmas doh.gif Prisijungti prie Telekomo kainuotų nuo 1500 Lt + kiekvieną mėnesį nemaži mokesčiai, tai dabar reikia rasti kitą alternatyvą arba lįsti po Teo padu doh.gif Bet bijau, kad kai su laiku pasirašysim su Teo ir Leo, gali būti prasti popieriai su pinigine ir sviestu ant duonos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 02 16, 12:28)
Aha, motinėlei iš to strioko ir intiko ryšys kaime pagerėjo bigsmile.gif Iš duok paslaptį ar vis dar tuo pačiu bevieliu naudojies ar ką patikimmesnio radai g.gif
Musm dabar dėl intiko kaime didelis galvos skausmas doh.gif Prisijungti prie Telekomo kainuotų nuo 1500 Lt + kiekvieną mėnesį nemaži mokesčiai, tai dabar reikia rasti kitą alternatyvą arba lįsti po Teo padu doh.gif Bet bijau, kad kai su laiku pasirašysim su Teo ir Leo, gali būti prasti popieriai su pinigine ir sviestu ant duonos unsure.gif

vis dar omniconnecta kankinu doh.gif norejau ir as su Teo bendradarbiauti, ale kad man eikia savo pajegomis kokiu 3 kaimynu sklypus perkasti, tai biski si reikaliuka atidejau cool.gif jei uosvis traktoriuka nusipirks ir kaimynai sutikima raustis ju zemese duos tai galir jungsiuos ta Teo..o dabar dar vis klausimas kaip ir atviras, jei ka rasciau patikimo imciau bigsmile.gif
Atsakyti
DĖKUI VISOMS KURIOS SVEIKINATE, DIDELIAUSI AČIŪ aciuks.gif KAIP GERA tongue.gif
QUOTE(ilja @ 2008 02 16, 12:05)
Cobryte, su tortadieniu happybday.gif  happybday.gif
Giedriene, tau tik penkios minutės iki Cobrytės stadijos meet'o metu bigsmile.gif Pameni ką tada kalbėjom mirksiukas.gif Ar pasikeitė nuomonė, ar greitai įkurtuves švęsim  alc.gif

Va, va Giedriene ir man įdomu. Gal sakau jau mantą į namą tįsia g.gif

QUOTE(okkey @ 2008 02 16, 16:10)
ale kad man eikia savo pajegomis kokiu 3 kaimynu sklypus perkasti, tai biski si reikaliuka atidejau

Tai tu prasižengusias sektos nares į katorgą pas save ištremk, lai kasa.
Atsakyti
Su svente visas statybininkes lithuania.gif

QUOTE(happy @ 2008 02 16, 10:51)

&joy kadangi mudvi dvi cia likom-tai gal i valdzia pakylam  devil.gif
pradedam rinkt zinutes ir ziurek gryzus kitoms sektantems mes busim pirmoj vietoj  bis.gif

Aha, matai kaip issigando motinele be valdzios likt lotuliukas.gif Is kart atsirado, net savaitgalio su seima jau nebereik lotuliukas.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 16, 16:36)
Tai tu prasižengusias sektos nares į katorgą pas save ištremk, lai kasa.

Su gimtadieniu Cobryte happybday.gif birthday.gif
O kas cia pas mus prasizenge g.gif Ar tik ne pati busi, kad ne pastoviai sektoj sedi? bigsmile.gif Tai vat ir galesi pas okkey pasidarbuot. O krisste sake ir taip, savanoriskai vasarai pas okkey dirbt vaziuos, tai tau kompanione bus, vis dviese smagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Cobryte su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ilja @ 2008 02 16, 10:05)
[Giedriene, tau tik penkios minutės iki Cobrytės stadijos meet'o metu bigsmile.gif Pameni ką tada kalbėjom mirksiukas.gif Ar pasikeitė nuomonė, ar greitai įkurtuves švęsim  alc.gif

Nepasikeitė doh.gif Nuo antradienio ateina plytelės klot,visą santechnika jau nužiūrėta ax.gif ,nuo antradienio ir špakliuot pradeda,lentos grindų kitą sav.važiuoja.
Vakar palanges ąžuolines antram aukšte sudėjo ax.gif Oi kiek aš čia spam.gif pavariau hihihi.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 16, 15:36)
1DĖKUI VISOMS KURIOS SVEIKINATE, DIDELIAUSI AČIŪ aciuks.gif KAIP GERA tongue.gif

2Va, va Giedriene ir man įdomu. Gal sakau jau mantą į namą tįsia g.gif

1Su padekavojimais neprasisuksi,reik šampės lotuliukas.gif
2padarysiu meeta mantos tempimo proga,gal langai išsivalys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedriene @ 2008 02 17, 10:05)
Nepasikeitė  doh.gif Nuo antradienio ateina plytelės klot,visą santechnika jau nužiūrėta ax.gif ,nuo antradienio ir špakliuot pradeda,lentos grindų kitą sav.važiuoja.
Vakar palanges ąžuolines antram aukšte sudėjo ax.gif Oi kiek aš čia  spam.gif pavariau hihihi.gif
padarysiu meeta mantos tempimo proga,gal langai išsivalys  lotuliukas.gif

Nu tai fainumėlis, linkiu kuo greičiau susisukti mirksiukas.gif
Fotkių, fotkių su nuotraukom reikia, kad tema dar labaiu "ne į temą" būtų bigsmile.gif
Ir dėl langų valymo čia gerai sumislijai, juk tokią darbo jėgą reikia išnaudoti tikslingai lotuliukas.gif
Atsakyti