Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno apskrities statybininkiu klanas 3

O kaip jauku savaitgali sitoj temelej wub.gif
Nei sestadieni, nei sekmadieni nejungem kompo, siandien isijungiau, ramiai perskaiciau kelis pasisakymus ir vel ramu ax.gif kol visokiu cobru ir taip toliau nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurapelius: 18 vasario 2008 - 18:41
QUOTE(fikuse @ 2008 02 18, 14:07)
spam.gif  spam.gif  spam.gif

Prasome atvirai prisipazinti, kurios savarankiskai (na, aisku su JB pagalba, juk reikia ir juos ivertinti  bigsmile.gif ) daret greztinius, o kurios lietinius pamatus?
Is anksto dekui  4u.gif

na, mes darem greztinius, ir pays smile.gif nuomodami visa reikiama technika.
Atsakyti
QUOTE(fikuse @ 2008 02 18, 13:07)

Prasome atvirai prisipazinti, kurios savarankiskai (na, aisku su JB pagalba, juk reikia ir juos ivertinti  bigsmile.gif ) daret greztinius, o kurios lietinius pamatus?
Is anksto dekui  4u.gif

Mes montavom is bloku, bet pas mus su pusrusiu, tai nieko kito ir neisejo daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, vis tebesilinsminat. O mes sekmadienį sugrįžom iš Jūrmalos pailsėję ir tiesiai į namuką pečiaus kurti... Šilta, smagu, kad radiatoriai jau šyla, nors I a. dar šildomos grindys neišvedžiotos. Bet kai paskaičiau Giedrienės pasiekimus, tai mano džiaugsmai tokie maži patapo... Už tai savi. Ir dėl to gera.
Linkiu geros darbo savaitėlės ir puikių pasiekimų statybose.
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 16, 15:36)
Tai tu prasižengusias sektos nares į katorgą pas save ištremk, lai kasa.

geniali mintis drinks_cheers.gif padesiu vesti juoda sarasiuka lotuliukas.gif

QUOTE(fikuse @ 2008 02 17, 13:13)
dar valdzia supyks ir istrems kur sklypu rausti ar langu valyti  fear.gif

panasu kad kandidata nr 1 i juoda sarasa tuoj tuoj turesime lotuliukas.gif

QUOTE(Vita @ 2008 02 17, 20:31)
O mes pirtį išbandėm  thumbup.gif  Super  thumbup.gif

wub.gif mano kepuryte tavo pirtele lauia oi laukia ax.gif

QUOTE(fikuse @ 2008 02 18, 12:07)

Is anksto dekui  4u.gif

mes patys - lietinius 4u.gif

QUOTE(Jurapelius @ 2008 02 18, 18:40)
  kol visokiu cobru ir taip toliau nera  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cobros ir visokios ten tokios jau horizonte bigsmile.gif

Labas rytas panelytes wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Tos, kurios džiaugėsi valdžios nebuvimu, drįstu priminti, mes jus visada STEBIME ph34r.gif
QUOTE(Giedriene @ 2008 02 17, 12:05)
Nuo antradienio ateina plytelės klot,visą santechnika jau nužiūrėta  ,nuo antradienio ir špakliuot pradeda,lentos grindų kitą sav.važiuoja.
Vakar palanges ąžuolines antram aukšte sudėjo

Pavarė mergina, tokiais tempais sukasi, kad net baugu blink.gif

QUOTE(krisste.by @ 2008 02 18, 02:23)
kas dar cia, aha visos miegat  nu gerai as jau irgi mixo ikalus sliausiu link lovos

Na, va Caca, kaip ir sakiau, kas įprasta, tas jau net nebekliūva biggrin.gif

QUOTE(Jurapelius @ 2008 02 18, 20:40)
  kol visokiu cobru ir taip toliau nera 

jau yra, kas dabar išdrįs piktžodžiauti? biggrin.gif
Paklausiau dainą.Žuvyčių gailaaaa cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 09:12)
Paklausiau dainą.Žuvyčių gailaaaa cray.gif

4u.gif ir man biski gaila.. rolleyes.gif

miergai a miergai - baigiau pirma savo nerimo sedevra - ale maikute-bliuskute vasarai didis.gif didis.gif cia aisku ne i tema, ale reik kam nors gi pasigirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 02 19, 11:16)

miergai a miergai - baigiau pirma savo nerimo sedevra - ale maikute-bliuskute vasarai didis.gif  didis.gif cia aisku ne i tema, ale reik kam nors gi pasigirti  blush2.gif

Ryškiai kasimo statymo darbai užkniso, kad prie nervus raminančių užsiėmimų persimetei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 19, 09:19)
Ryškiai kasimo statymo darbai užkniso, kad prie nervus raminančių užsiėmimų persimetei biggrin.gif

nu man vis ziema tokie "proto uztemimai" vis ateina lotuliukas.gif pernai va siuvinejau siemet megz uzsimaniau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas visoms pailsejusioms 4u.gif Kazkaip silpnai jus cia siandien g.gif As jau tikejausi rast tema pribaigta. Kiba darbai uzspaude? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2008 02 19, 09:16)

miergai a miergai - baigiau pirma savo nerimo sedevra - ale maikute-bliuskute vasarai didis.gif  didis.gif cia aisku ne i tema, ale reik kam nors gi pasigirti  blush2.gif

Tai kur ta tavo bliuskė, rodyk greičiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš dirbu, caca dirba, ilja dar dirba, vita...tikiuosi pas ją jokių bėdų, unė bando prie neto prisijungti, krisste pagiriojasi, okkey mezga, fikuse citrinmedžius laisto. Visos užsiėmę, tsakant. biggrin.gif
Atsakyti