Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija 2

QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 17, 23:02)
Vaižgante, a išdurnėjai ?  biggrin.gif Tu į morgą ?  doh.gif  lotuliukas.gif  da niekas ten interesantų neįleidžia, kur guli dailiai suguldyti nabašnykai net artimųjų neįleidžia, eis ana mat  į ekskursiją hah.gif , niekas ten neleidžia maklinėt ezoteriniais pagrindais  lotuliukas.gif , o ypač skrodimų žiūrėt.... Kuo Tu užsiimi,-vienas velnias težino, bet kad ne teismo medicina tai tikrai... lotuliukas.gif

Brangioji sese,kai turi geru pazinciu (o ju,kaip kartais paaiskeja,reikia ne tik ekonominej policijoj ir mokesciu inspekcijos)galima visur pakliuti,tik beabejo ne skrodimo metu. biggrin.gif Bet as taip pamasciau,kad perspektyva-lupinet lavonu rankas man nera ant tiek zavi,kad sitaip aukociaus....Tiek to. O kaip,sese Jadziune paaiskintum toki masini globinuku namu reiskini. Keleta metu imti delnu anspaudai is skirtingu vaiku-nuo maziuku iki paaugliu ir pas labai daugeli ju kreivi mazieji pirstai-vagies zenklas-kas puikiai pasitvirtina ir realybej(darbuotojos patvirtina).Man tik idomi tavo nuomone is "mokslines" puses
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 18, 00:11)
Vaižgante, a išdurnėjai ?  biggrin.gif Tu į morgą ?  doh.gif  lotuliukas.gif  da niekas ten interesantų neįleidžia, kur guli dailiai suguldyti nabašnykai net artimųjų neįleidžia,

O tai kur tada seserei savo (ezo)terinius poreikius galima patenkinti, jeigu neįleis į lavoninę. Neis juk į kapines atkasinėti lavonų.
Atsakyti
Kažkas čia žadėjo šautis? Gal parašysi popieriuką prieš mirtį, kad duodi leidimą stebėti tavo delnus iki pat palaidojimo? Mums būtų didelė pagalba. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2008 02 18, 01:20)
O kaip,sese Jadziune paaiskintum toki masini globinuku namu reiskini. Keleta metu imti delnu anspaudai is skirtingu vaiku-nuo maziuku iki paaugliu ir pas labai daugeli ju kreivi mazieji pirstai-vagies zenklas-kas puikiai pasitvirtina ir realybej(darbuotojos patvirtina).Man tik idomi tavo nuomone is "mokslines" puses

Ką aš žinau... g.gif Nesureikšminčiau gal, kad jie globinukai, o jei jau "rišti" su globos namais, tai galima įtarti, jog gimę vaikučiai dažnai asocialiose šeimose ar nerūpestingų tėvų...gal laiku negavo vitamino D ir kalcio reikiamo kiekio, tiek su maistu, tiek saulės šviesos...gal jiems ėmė vystytis rachitas g.gif Su vagimis to nesiečiau schmoll.gif , turiu kolegą, sąžiningumo įsikūnyjimą su žiauriai kreivais mažyliais mirksiukas.gif

Sese Emiljana, o kodėl gi ne? biggrin.gif Aš vardan reiki, "drenažinių masažų" ar karmos apsivalymo eičiau ne tik į morgą, kapan atsigulčiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 17, 23:35)

Sese Emiljana, o kodėl gi ne?  biggrin.gif Aš vardan reiki, "drenažinių masažų" ar karmos apsivalymo eičiau ne tik į morgą, kapan atsigulčiau...  wub.gif

O bigsmile.gif dar viena besisiūlanti raštelį mokslo labui parašyti...
Atsakyti
Sese Jadziūne, man baisu, verčiau būtum vaižgantei nerašiusi, kad į lavonines neįleidžia. Matai, kaip ji pasiūto iš nevilties, visiems pradėjo siūlyti žudytis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 18, 01:38)
bigsmile.gif  dar viena besisiūlanti raštelį mokslo labui parašyti...

Sese Vaižgante, vis knieti paklaust, kokie mokslai gvildena Tavo išpažįstamas tiesas, na katrais Tu remiesi? rolleyes.gif Rimtai čia klausiu.
Papildyta:
QUOTE(emiljana @ 2008 02 18, 01:49)
Sese Jadziūne, man baisu, verčiau būtum vaižgantei nerašiusi, kad į lavonines neįleidžia. Matai, kaip ji pasiūto iš nevilties, visiems pradėjo siūlyti žudytis.

Tai vat aš svarstau parašyti tą raštelį, bet prieš tai noriu žinoti, kokio MOKSLO vardan ši auka... g.gif
Atsakyti
Pasakysiu tik tiek, kad kai parodžiau chirologei Astai Svirkienei savo rankas, pirmas jos sakinys buvo toks: tipiškos mokslininko rankos...
Koks jums skirtumas , katro mokslo vardan? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 18, 02:09)
Pasakysiu tik tiek, kad kai parodžiau chirologei Astai Svirkienei savo rankas, pirmas jos sakinys buvo toks: tipiškos mokslininko rankos...
Koks jums skirtumas , katro mokslo vardan?  mirksiukas.gif

Nu brač, koks skirtumas blink.gif , raštelį gi rašyt ketinam ir kapan gultis, o čia mat nėr skirtumo...Tai kokio mokslo mokslininkė, klausiu juk? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 18, 00:12)
Nu brač, koks skirtumas  blink.gif , raštelį gi rašyt ketinam ir kapan gultis, o čia mat nėr skirtumo...Tai kokio mokslo mokslininkė, klausiu juk?  ax.gif

Ar alchemiją mokslu pripažįsti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 18, 15:12)
Ar alchemiją mokslu pripažįsti?  mirksiukas.gif

auksą iš š*** materializuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 18, 13:17)
auksą iš š*** materializuoji?  bigsmile.gif

Laukiau tokio komentaro.
Deja, dabartiniais laikais tas žodis turi visai kitą reikšmę...Nors tavo parašymas dalinai yra teisingas... Mane viena SM lankytoja vadina valytoja... Kažkam gi reikia ir su šluota prasisukti, kad mažiau smirdėtų aplinkui...
Labai neblogas straipsnis http://rtn.elektroni.../alchemija.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 18 vasario 2008 - 13:31