Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VIII

Mūsų atvejuose geriausia prasikonsultuoti su keliais nes viena nuomonė yra viena, kol ko neįžvelgia tai mano patarimas nes su mūsų gydytojais pati žinai koks jis geras bebūtų bet reiktų ir kitos nuomonės išklausyt juk yra galimybė tai padaryti tai tavo pačios labui, neduok dieve užtrauksi ar yra pakitusių ląstelių tai vėžys garantuotas.aš negąsdinu bet sakau tiesiai nes žaisti nėra kada.žinoma tau spręst bet paskaityk ankstesnius forumus pamatysi iš nekaltų tyrimų baisios ligos išlenda. prigąsdinau ,bet nepyk žiūrėkim tiesai į akis rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va tada as nieko nebesuprantu visai g.gif .Pas mane punkcijos metu rado pakitusiu lasteliu,o operacijos metu sake,kad viskas gerai,tai iseina taip,kad po 2 savaiciu ateis blogas rezultatas. blink.gif.As niekaip nesuprantu,jei jau rado tu lasteliu,tai kur jos dingo?Visokios mintys lenda,gal sumaise mano rezultatus ar dar kas nors verysad.gif
Atsakyti
man punkcija ir dare, net keliosia vietose. kur zidinuku rado... bet ten tik uzdegiminiai ir uztat ir israse to l-tiroxino. nes jie nuouzdegimo. bet man sveikata negereja blink.gif
Atsakyti
Mano dukterėčią operavo onkologiniam(taip susitarė) jai paimti mėginį negalėjo nes užkalkėjus skydliaukė buvo, darė operaciją ir per operaciją paima mėginius ir siunčia į potologinį skyrių, operacijos metu atėjo tyrimas , kad ji nepiktybinė, tad išoperavo tik vieną pusę, begulint ligoninėj paskutinę dieną atėjo rezultatai, kad piktybinė ir vėl ją iš naujo operavo išimdami visą skydliaukę, tai vat kaip su tais atsakymais būna, iš vis be žodžių, o ką padarysi? Todėl ir sakau, kad reikia kelių gydytojų konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2008 03 21, 09:38)
Mano dukterėčią operavo onkologiniam(taip susitarė) jai paimti mėginį negalėjo nes užkalkėjus skydliaukė buvo, darė operaciją ir per operaciją paima mėginius ir siunčia į potologinį skyrių, operacijos metu atėjo tyrimas , kad ji nepiktybinė, tad išoperavo tik vieną pusę, begulint ligoninėj paskutinę dieną atėjo rezultatai, kad piktybinė ir vėl ją iš naujo operavo išimdami visą skydliaukę, tai vat kaip su tais atsakymais būna, iš vis be žodžių, o ką padarysi? Todėl ir sakau, kad reikia kelių gydytojų konsultacijos.

Siaubas kazkoks,jau dziaugiesi gerais rezultatais ir se tau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2008 03 21, 09:38)
Mano dukterėčią operavo onkologiniam...

Nieko nesuprantu, du skirtingi atsakymai g.gif Jie ten ką, apsispręst negali g.gif Keista...

QUOTE(Ruta1992 @ 2008 03 20, 10:29)
Sveikos.Man šian padarė skydliaukės echoskopiją ir atrado keletą cistų.Čia nieko blogo?

Man pasakė, kad nieko blogo, nebent ką nors aptiks (darė punkciją). O vyras tai išvys burbuliavo, kad nereikėjo ir tos punkcijos daryt, ir skysčius traukt. Gal būtų taip praėję. Ką žinau, gal jis ir teisus g.gif

Tiesa, aptikau puslapį "Jadvygos žolelės". Apie vieną mišinį rašo :"Tai arbata su augalais, naudojamais gerybinių auglių (miomų, cistų) atveju; ji tinka ir esant skydliaukės mazgeliams". Įdomu, ar padeda. Gal kas gėrėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Query: 21 kovo 2008 - 12:50
sveikutės.norėjau paklaust jūsų nuomonės apie Klaipėdos kons.polikliniką esančią H.Manto 49.šiandien buvau dėl skydliaukės problemų,bet man ten taip nepatiko...primena tarybinius laikus.viskas dvelkė tokiu skurdu ir abejingumu.
o Levingeris dirba apskrities poliklinikoje?
vėl liepė gerti metizolį ir 0,5 tabletės tiroksino 50g .bet aš taip gydaus jau 4 metai.nejaugi reikės metizolį gerti visą gyvenimą?ar ne geriau ją išpjauti?
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2008 03 21, 11:16)
Siaubas kazkoks,jau dziaugiesi gerais rezultatais ir se tau  blink.gif

Deje, bet būna ir tokių atvejų. Mūsų baronei panašiai buvo. Gal ji pati pasipasakos. bet tu nenusimink, nes čia tik išskirtiniai atvejai 4u.gif

QUOTE(drebulė @ 2008 03 21, 13:55)

vėl liepė gerti metizolį ir 0,5 tabletės tiroksino 50g .bet aš taip gydaus jau 4 metai.nejaugi reikės metizolį gerti visą gyvenimą?ar ne geriau ją išpjauti?

jei išpjaus skydliaukę, tada tikrai visą gyvenimą vaistukus gersi, kol gydo, gydykis mirksiukas.gif
Atsakyti
matai žolėmis gydymas ilgas tikrai ne mėnuo ir ne trys visų pirma pačiai atsibos, o be to reikia dar ir kiekius žinoti jei jau toks noras yra tai galima jas gerti tik geros gydytojos reikia, bet jei ten skydliaukėj kas nors rimtesnio tai žolės tikrai nepadės pats Ruolia onkologinio žolininkas sakė, tai pirmiausia įsitikint reikia ar užteks tų žolių, dabar tų homeopatų tikrai daug, bet pati pasiklausinėk gero gydytojo, kuris patartų, nes kas tinka vienam tai tau gali netikti , o su tyrimais tikrai visko būna, ar pyksi ant jų ar ne nuo to niekas nesikeičia. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, prašau Jūsų pagalbos....

Gruodžio mėn. pasijutau blogai, pasidariau skydliaukės hormonų tyrimus pas Kazanavičių, skyrė gydymą (beje, turėjau 1 cm mazgą vienoj pusėj ir stiprų uždegimą kitoj). Atrodo, sveikata pagerėjo, bet prieš porą savaičių - vėl "kąsnis gerklėje", širdies permušimai, drebulys, padidėjęs jautrumas... Nuėjau vėl pasidaryti hormonų tyrimus. Gal galėtumėte man juos pakomentuoti?....

2007 m. gruodžio 13 d.:
TSH - 1,31
FT4 - 14,1
ATPO - 299
Mazgas - 1 cm

2008 m. kovo 30 d.:
TSH - 1,19
FT4 - 10,24
ATPO - 258,8
Echoskopija - ketvirtadienį, po švenčių...

Visą tai laiką gėriau Thybon'ą ir Dexametason'ą.... SĄŽININGAI

Būsiu labai dėkinga už pagalbą ir patarimus... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va, jau įveikiau tris pirmąsias temas, įdomaus pasiskaitymo yra. Vienoj vietoj radau paminėta, kad skydliaukės vėžys, jei plinta, tai visų pirma į limfmazgius. Ir prisiminiau, ad man bendras kraujo tyrimas rodė padidėjusį limfocitų kiekį. Kaži kaip tai susiję g.gif Gal kas žinote, kokią funkciją atlieka limfocitai ir ką gali rodyti jų normos nukrypimai? Šiaip mano tyrimai geri, tik leukocitų mažokai, dėlko gydytojka patarė vitaminų pagert, mat jie atsakingi už imuninę sistemą. O vat limfocitus praleido, tik grįžusi namo radau, kad jų daugiau nei reikia ax.gif

Tiesa, užklausiau valstybinių ligonių kasų dėl to, kiek trunka savanoriško draudimo sutvarkymas. Atrašė ilgiausią laišką, bet toks įspūdis, kad iškarpė ištraukas iš teisės aktų ir suklijavo į vieną, pusės teksto nesuprantu, nors, rodos, lietuviškai... doh.gif
Atsakyti
Šilumos jūsų namams, džiaugsmo jūsų širdims ir geros sveikatos jums ir jūsų artimiesiems! Su pavasario švente!

Nors pas mus Šiauliuose sninga doh.gif Gal Kalėdos artėja... biggrin.gif
Reikia eiti kiaušinius virti, bet kažko tai sveikatos nelabai yra, akys tokios sunkios.Nu bet nieko, ne tą dar išgyvenom mirksiukas.gif

Sėkmės visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti