QUOTE(Masiukiene @ 2008 03 22, 13:59)

Mergaitės, sveikinu Jus su artėjančiom Šv. Velykom!

Tegul kartu su pavasariu į Jūsų namus ateis ramybė, šiluma, džiaugsmas ir tikėjimas.

Su šv. Velykom sveikinu visas.

Su šventom Velykom. Gražių margučių ir geros nuotaikos

Labas vakaras visom
Man nustatyta skydliaukės hiperfunkcija,gėriu Tyrazolį,pradėjau jau mažinti vaistų dozė,todel,kad tyrimai jau neblogi(žinoma mažinti paskyre gyditoja)Noriu užduoti labai banalu,tačiau labai man svarbu klausimą; Ar galima pasveikti nuo šios ligos?
Aš irgi sveikinu visas mamytes ir ne mamytės su Šv.Velykom ir noriu palinkėti SVEIKATOS,SVEIKATOS,SVEIKATOS

Aš irgi sveikinu visas mamytes ir ne mamytės su Šv.Velykom ir noriu palinkėti SVEIKATOS,SVEIKATOS,SVEIKATOS

Sveikos Mielosios.
Su šventėmis Jus. Lai būna Šv.Velykos kupinos šilumos ir svarbiausia sveikatos.
Laikykitės

O dabar ir aš norėčiau paklausti.
Mano mamai rado skydliaukėje cistą. Gerybinė. Gal kas esat su tuo susidurę? Kaip gydėte? Gal žinote liaudiškų priemonių. Gal kaip nors galima apseiti be operacijos ?

Sveikutės visos
svekinu su pačia gražiausia pavasario švente
ir prisidedu prie kitų mamyčių,linkiu visa ko geraiusio jums ir jūsų šeimoms
Problemą sergu šia liga jau nuo 12 metų, išpradžių buvo nemažas gužys, bet kai pradėjau gerti Tiroksiną jis dingo, pas mus gydytojai kažkaip neskuba skirti operuotis ir apsilankyt liepia tik vieną kartą per metus.Nežinau ar tai gerai.

Problemą sergu šia liga jau nuo 12 metų, išpradžių buvo nemažas gužys, bet kai pradėjau gerti Tiroksiną jis dingo, pas mus gydytojai kažkaip neskuba skirti operuotis ir apsilankyt liepia tik vieną kartą per metus.Nežinau ar tai gerai.
QUOTE(eugenita @ 2008 03 26, 09:44)
na va jau ir šventės praėjo, o aš niekaip atsakymų nesulaukiu
, jau nusibodo ne tas žodis
. Nestee, o tu ar gavai atsakymus, įdomu, gal čia tik mano taip vėluoja 

As ir negaunu niekaip tu atsakymu

QUOTE(Nestee @ 2008 03 26, 12:37)
As ir negaunu niekaip tu atsakymu
,bet matomai cia del svenciu,tiek iseiginiu dienu buvo,tai viskas ir nusikele.Kai gausi butinai parasyk,as ir parasysiu 

aišku tada...

Labdien, merginos
parašykit, kaip laikotes neseniai operuotos, kaip Jūsų atsakymai?
Kaip 'senbuvių' savijauta?? Įdomu, manau, ne tik man
Be to, jūs jau daug ką perėjusios, o mes, na, bent jau aš, dar tik žygiuoju...
Ruošiuos antram jodui. Nors dar tik balandžio 15d. reikės vykt, bet nervas ima jau kaip reikiant. Kuris laikas buvo ramu. Sąlyginai ramu. Bent jau negalvojau apie savo būklę tiek dažnai...

parašykit, kaip laikotes neseniai operuotos, kaip Jūsų atsakymai?
Kaip 'senbuvių' savijauta?? Įdomu, manau, ne tik man

Be to, jūs jau daug ką perėjusios, o mes, na, bent jau aš, dar tik žygiuoju...
Ruošiuos antram jodui. Nors dar tik balandžio 15d. reikės vykt, bet nervas ima jau kaip reikiant. Kuris laikas buvo ramu. Sąlyginai ramu. Bent jau negalvojau apie savo būklę tiek dažnai...