QUOTE(eugenita @ 2008 03 28, 16:07)
atsakyma gavau paštu, tai jau buvau pas vidaus gydytoją tai sakė, kad pirma stadija ir tiek
dabar reikia užsiregistruoti jodo terapijai, bet niekaip neprisiskambinu
gal merginos , kurios registravotės galit numeriuką parašyt, gal aš ne tuo skambinu
būčiau labai dėkinga. ir ar ič aš registruosiuos dar tik konsultacijai, o jodo gerti važiuosiu vėliau?
jei kuri žinot parašykit 

Labai gerai Tave suprantu, eugenita, ką reiškia gauti šitokį atsakymą. Aš tai nuėjau pati į ligoninę savojo pasiimt. Jau žinodama, kas ten bus parašyta. Jau operacijos metu tyrė ir rado negerų ląstelių...Tad dar ten spėjau pergalvot, susitaikyt (nors iki šiol suinku patikėt

Laikykis, eugenita. Nieko jau nebepakeisi. Reikia dėkot Dievui, kad laiku išoperavo ir susikoncentruot sėkmingam gydymuisi

Negaliu konkrečiau pakomentuoti visus tavojo ats. trumpinimus. Svarbiausią dalyką tu pati žinai - pirma PCa stadija.
Man pasiūlė eit iškart ir užsirašyt pas Baranauską (ten pasirodo irgi eilės

Detalės, kaip kas vyksta nuvykus gert jodą, - aprašytos ankstesnėse temose.
gali klausti ir čia. Nes aš pati labaaai neturėdavau laiko ieškotis, kas-kaip-kur...
Papildyta:
QUOTE(Nestee @ 2008 03 28, 10:57)
Ačiū Žižma bent aš bent tai po operacijos jaučiuosi normaliai kaip ir anksčiau net pamiršau kad esu operuota
, tik nedidelis randelis apie tai primena.O atsakymai tai dar niekaip manęs nepasiekia
greičiau juos atsiųstų tai butų viskas aišku.Tau Žižma linkiu kad šis jodas būtų paskutinis 

Nestee

Ačiū, už linkėjimus. Pati sau to kasdien linkiu. Nes tai ne tik fizinis išbandymas kūnui...