Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VIII

QUOTE(eugenita @ 2008 03 28, 16:07)
atsakyma gavau paštu, tai jau buvau pas vidaus gydytoją tai sakė, kad pirma stadija ir tiek g.gif dabar reikia užsiregistruoti jodo terapijai, bet niekaip neprisiskambinu doh.gif  gal merginos , kurios registravotės galit numeriuką parašyt, gal aš ne tuo skambinu blush2.gif būčiau labai dėkinga. ir ar ič aš registruosiuos dar tik konsultacijai, o jodo gerti važiuosiu vėliau? blush2.gif jei kuri žinot parašykit g.gif

Labai gerai Tave suprantu, eugenita, ką reiškia gauti šitokį atsakymą. Aš tai nuėjau pati į ligoninę savojo pasiimt. Jau žinodama, kas ten bus parašyta. Jau operacijos metu tyrė ir rado negerų ląstelių...Tad dar ten spėjau pergalvot, susitaikyt (nors iki šiol suinku patikėt doh.gif ) ir planuot tolimesnius žingsnius.
Laikykis, eugenita. Nieko jau nebepakeisi. Reikia dėkot Dievui, kad laiku išoperavo ir susikoncentruot sėkmingam gydymuisi mirksiukas.gif Tik geram rezultatui. Teigiamos emocijos mums irgi padeda biggrin.gif
Negaliu konkrečiau pakomentuoti visus tavojo ats. trumpinimus. Svarbiausią dalyką tu pati žinai - pirma PCa stadija.
Man pasiūlė eit iškart ir užsirašyt pas Baranauską (ten pasirodo irgi eilės blink.gif ). Nuėjau tieisiai į jo kab., padaviau siuntimą jodoterapijai, įtraukė į sąrašą.
Detalės, kaip kas vyksta nuvykus gert jodą, - aprašytos ankstesnėse temose.
gali klausti ir čia. Nes aš pati labaaai neturėdavau laiko ieškotis, kas-kaip-kur...
Papildyta:
QUOTE(Nestee @ 2008 03 28, 10:57)
Ačiū Žižma bent aš bent tai po operacijos jaučiuosi normaliai kaip ir anksčiau net pamiršau kad esu operuota biggrin.gif, tik nedidelis randelis apie tai primena.O atsakymai tai dar niekaip manęs nepasiekia g.gif  greičiau juos atsiųstų tai butų viskas aišku.Tau Žižma linkiu kad šis jodas  būtų paskutinis mirksiukas.gif

Nestee 4u.gif o tu negali į ligoninę opravusiam chirugui ar į skyrių pasiskambint, kad nereikėtų taip kankintis tame laukime g.gif ?
Ačiū, už linkėjimus. Pati sau to kasdien linkiu. Nes tai ne tik fizinis išbandymas kūnui...
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 03 28, 09:01)
na va gavau atsakymus, aišku jie nekokie... unsure.gif bet gal kas galite pakomentuoti, kiek aš suprantu tai lengva forma g.gif  atsakymas: CARCINOMA PAPILLARE GL. THYROIDEAE st. I cat. cl. 2 (pT1, N1, Mx L1). labai ačiū

Laikykis, Eugenita. Suprantu, kad nesmagu gauti tokį atsakymą, bet viskas bus gerai. Mes visos tuos nemalonius laiškus jau esam skaitę. Džiaukis, kad papilinė karcinoma, ji gan lengvai pasiduoda gydymui console.gif
O dėl Baranausko, tai jis atostogauja iki balandžio 9. O šiaip išankstinės registracijos nereikia, važiuoji tiesiai, tik siuntimą reikia turėt ir diagnozę (tą lapą kur gavai). tada pasikalbėsi ir paskirs jodo laiką. jei kas neaišku klausk-tikrai padėsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 28 kovo 2008 - 16:08
Zinot, kol nepaskaiciau sito forumo labiau pasitikejau savo jegomis ir taip nebijojau ligos. As labai noriu suzinoti, kiek mazdaug jums visoms yra metu, ar esate istekejusios, ar turit vaiku? nemaniau, kad tai liga visam gyvenimui ir dar tokia klastinga. tik kai perskaiciau si formuma pirma karta susijaudinau del sios ligos, nes pries tai manaiu, kad tai tik nedidelis sutrikimas del streso, kuri patiriu del mokslu baigimo.. verysad.gif zodziu kilo labai daug klausimu savo gydytojai..
Atsakyti
QUOTE(egluzele24 @ 2008 03 28, 18:04)
Zinot, kol nepaskaiciau sito forumo labiau pasitikejau savo jegomis ir taip nebijojau ligos. As labai noriu suzinoti, kiek mazdaug jums visoms yra metu, ar esate istekejusios, ar turit vaiku? nemaniau, kad tai liga visam gyvenimui ir dar tokia klastinga. tik kai perskaiciau si formuma pirma karta susijaudinau del sios ligos, nes pries tai manaiu, kad tai tik nedidelis sutrikimas del streso, kuri patiriu del mokslu baigimo..  verysad.gif  zodziu kilo labai daug klausimu savo gydytojai..

Tikrai taip, kol nesusiduri, skydliaukė atrodo tik maža nereikšminga liauka, deja... Man 27 m., su vyru vaikų dar neturim, bet kol kas ir nepkanuojam, mums karjera kol kas Nr. 1, o vaikai kažkur antram plane pasilikę.
Skydliaukė ištikrųjų visam gyvenimui, net ją visiškai pašalinus dar nereiškia, kad galėsi pamiršti kelią pas endokrinologą ir nebereiks vaistų.
Kas dėl tavo mokslų, asmeniškai man skydliaukė pirmąkart pasireiškė, kai ruošiausi bakalauro gynimui. Tuomet labai ramiai, pasitarus su fakulteto dekanu atidėjau darbo gynimą rudeniui. Leidau sau pusmetį pailsėti ir tada apsigyniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konkordija: 28 kovo 2008 - 16:21
protingas sprendimas. as po dvieju menesiu ginuosi magistro diploma, o nuo moklsu esu nezmoniskai pavargusi. Norejau nutraukt studijas, bet visi labai stipriai prispaude, ikalbinejo kad nenutraukciau. Nors as labai kankinausi, nes net negalejau apie mokslus pagalvot, bet prisiverciau ir tada bum diagnoze... o tada visi pradejo "nu tai mesk tu tuos mokslus", na bet dabar liko tik du menesiai kazkaip manau as juos iveiksiu...

o kokiu atveju skydliauke operuojama? ar daznai, sergant skydliaukes sutrikimais, diagnozuojamas vezys? kaip operacija atsiliepia busimam nestumui, ar imanoma pastoti?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 03 28, 17:55)
Laikykis, Eugenita. Suprantu, kad nesmagu gauti tokį atsakymą, bet viskas bus gerai. Mes visos tuos nemalonius laiškus jau esam skaitę. Džiaukis, kad papilinė karcinoma, ji gan lengvai pasiduoda gydymui console.gif
O dėl Baranausko, tai jis atostogauja iki balandžio 9. O šiaip išankstinės registracijos nereikia, važiuoji tiesiai, tik siuntimą reikia turėt ir diagnozę (tą lapą kur gavai). tada pasikalbėsi ir paskirs jodo laiką. jei kas neaišku klausk-tikrai padėsim 4u.gif

tai man nereikia pas jį registruotis važiuoju bet kurią dieną po balandžio 9 ir viskas , jis mane tikrai priims???? ax.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 03 28, 17:35)
tai man nereikia pas jį registruotis važiuoju bet kurią dieną po balandžio 9 ir viskas , jis mane tikrai priims???? ax.gif  blink.gif

Tikrai priims. O ir žmonių pas jį nelabai daug. Tik reikia važiuot iš ryto. Aš visada po 8 jau pas jį būdavau, nes apie 9 penktadienį ir pirmadienį berods išleidžia jodininkus, tada ten būna eilutė. Prieš einant pas jį į kabinetą, reikia registratūroj užsiregistruot, kad kortelę nuneštų. čia tą pačią dieną viskas. Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 28 kovo 2008 - 18:05
QUOTE(Joliuke @ 2008 03 28, 20:04)
Tikrai priims. O ir žmonių pas jį nelabai daug. Tik reikia važiuot iš ryto. Aš visada po 8 jau pas jį būdavau, nes apie 9 penktadienį ir pirmadienį berods išleidžia jodininkus, tada ten būna eilutė. Prieš einant pas jį į kabinetą, reikia registratūroj užsiregistruot, kad kortelę nuneštų. čia tą pačią dieną viskas. Viskas bus gerai 4u.gif

tai liuks tada, dar bandysiu pasiskambint pirmadienį ryte ax.gif dėl visa ko , kad be reikalo nenuvažiuosčiau, visgi netrumpas kelias, o jei ne tai važiuosiu tiesiai ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 03 28, 19:24)
tai liuks tada, dar bandysiu pasiskambint pirmadienį ryte ax.gif dėl visa ko , kad be reikalo nenuvažiuosčiau, visgi netrumpas kelias, o jei ne tai važiuosiu tiesiai ir viskas thumbup.gif

Pabandyk šiais nr 852786711, 852786712, 852786715. Aš praeitą sav skambinau, tai sakė, kad registracija nereikalinga, tik kad jis atostogauja. Bet, aišku, dėl šventos ramybės pasiskambink mirksiukas.gif
iš kur tu? Jei ne paslaptis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 28 kovo 2008 - 22:42
Labas visoms, mergaitės nesinervuokit taip baisiai, gydysitės ir pagysit, tik toms kurioms skydliaukė išpjauta tai vaistus iki gyvenimo galo reiks gerti.priprasit ir bus viskas gerai.Žinoma nebūsit sveikuolės ,bet gyventi tikrai galima.Kažkuri rašėt dėl sąnarių tai jau beveik metai po paskutinio jodo ,o taip skauda, kad baisu, aš ir vaistus geriu ,nes nebegaliu dirbti, bet matyt kaip kam per silpnasias vietas šnioja.Buvau Kaune dėl grupės tai paliko 2 gr. vėl metams .Nutraukė biuletenius tai varu į darbą.naujokėms linkiu stiprybės ir kantrybės tikrai to reikia,stebėkit save ir neapleiskit sveikatos ,kibs visokių ligų dar papildomai, bet neišsigąskit taip jau būna viena bėda nevaikšto.Senbuvėms linkiu optimizmo ir pavasariškos nuotaikos, nepasiduokime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzele24 @ 2008 03 28, 16:50)
protingas sprendimas. as po dvieju menesiu ginuosi magistro diploma, o nuo moklsu esu nezmoniskai pavargusi. Norejau nutraukt studijas, bet visi labai stipriai prispaude, ikalbinejo kad nenutraukciau. Nors as labai kankinausi, nes net negalejau apie mokslus pagalvot, bet prisiverciau ir tada bum diagnoze... o tada visi pradejo "nu tai mesk tu tuos mokslus", na bet dabar liko tik du menesiai kazkaip manau as juos iveiksiu...

o kokiu atveju skydliauke operuojama? ar daznai, sergant skydliaukes sutrikimais, diagnozuojamas vezys? kaip operacija atsiliepia busimam nestumui, ar imanoma pastoti?

Po atliktos operacijos pastojau ir turiu dukrelę, visą laikotarpį kai laukiausi jaučiausi labai gerai netgi geriau negu nesilaukdama. Aišku teko pagulėti ligoninėse, nustatinėju vaistų kiekus bet čia tik smulkmena.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 03 29, 00:41)
Pabandyk šiais nr 852786711, 852786712, 852786715. Aš praeitą sav skambinau, tai sakė, kad registracija nereikalinga, tik kad jis atostogauja. Bet, aišku, dėl šventos ramybės pasiskambink mirksiukas.gif
iš kur tu? Jei ne paslaptis

esu iš Alytaus 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti