Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VIII

QUOTE(Joliuke @ 2008 04 08, 21:48)
Vajei, kaip viskas pažįstama. Tik tiek dėklai, man jokio apetito nekėlė man jie primena klozeto dangtį, nors tu ką blush2.gif , o ir nelabai jie švarūs būdavo doh.gif  nuotraukėlės, geras pradžiamokslis naujokėms g.gif

Niu zinokit blink.gif , nelabai jus optimistiskai naujokes nuteikiat verysad.gif as suprantu, kad tokia yra realybe, nu bet gal vis delto nereikejo tokiu baisiu nuotrauku i dideli ekrana det?!

Papildyta:
unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, padarė man skydliaukės echoskopiją, dešinėje rado kelias nedideles cistas, o kairėje parašė, kad paryškintos kraujagyslės, sudaro nevisiškai homogenišką vaizdą. Gal kas susidūrėte su tokia situacija. Pas gydytoją eiti tik po 1,5 mėn, nežinau ar čia labai blogai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2008 04 10, 19:19)
Labutis,
rytoj pasakysiu kaip ten dėl to darbo laiko turint grupę, nes atsiimsiu dokumentus iš NDNT, matysiu kas ten parašyta. O šiaip tai viena ausim girdėjau, kad dabar neberašo išvadose apie darbo valandas, kad tai tik darbtuojo ir darbdavio susitarimas, nesvarbu kokia grupė. Informaciją patikslinsiu rytoj  4u.gif

BŪTINAI PARAŠYK ax.gif MUMS TAI LABAI AKTUALU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 04 10, 19:01)
o sakykit kaip jums dėl darbuko, kai turi invalidumo grupę, ar nieko blogo g.gif ta prasme darbdaviai nesibaido tokių rolleyes.gif nes kiek žinau, jei antra grupė tai tik kelias val. galima dirbti g.gif žodžiu, kaip jums su darbais? ax.gif

Mano 'darbdavys' pats pasiūlė susitvarkyt tą grupę. Nes supranta, ką rteiškia dirbti valstybinėj įstaigo už grašius. O be to, turi kolėgę, kuri irgi patyrė tą patį.
Man tas pasiūlymas pasirodė keistas. Nesiruošiau šiaip nieko tvarkytis.
O dabar ... 'persigalvojau'... g.gif nes dėl ligos netekau, galima sakyt, galimybės patekt į kelis projektus - t.y. papildomai užsidirbt.
Gyvenimas juk iš esmės pasikeičia. Nėra jokių garantijų (anot daktarų).
Čia ne šiaip laikinas negalavimas ...
Atsakyti
Žinai niekada nesakyk niekada tai tokia taisyklė, tau ta grupė tiktrai nepamaišys,nes dar nežinia kaip tas gydymas eisis, visko būna , o pinigėliai visiems reikalingi, kai jau pasveiksi tada ir galėsi neimti tos grupės , o gal jos ir nebeduos. Naujokės pratinkitės prie visko, geriau jau žinoti kur važiuoji ir tam pasiruošti negu nuvažiavus šoką gauti, mes juk ten remonto nepadarysim, o nuotraukos geros vat dušo nematėt thumbup.gif
Atsakyti
Labutis. Kadangi pas Baranauską nepavyko nuvažiuot, tai pasidariau privačiai Tg. pas mane jis 0,65. nesuprantu, ar visoms jis taip šokinėja, nes pas mane po paskutinio jodo, jis vis keičiasi. Buvo 0,2 ; 1,18 ; 0,8 ; 0,25 ir dabar 0,65 Bet gal nieko tokio. g.gif Ką jūs manot

QUOTE(Aneri @ 2008 04 10, 23:24)
Niu zinokit blink.gif , nelabai jus optimistiskai naujokes nuteikiat  verysad.gif  as suprantu, kad tokia yra realybe, nu bet gal vis delto nereikejo tokiu baisiu nuotrauku i dideli ekrana det?!

Jei nuotraukų niekas neįdės tai sąlygos nuo to ten tikrai nepagerės O šiaip tai tikrai geriau kai su realybe susipažįsti iš anskto pvz kadangi man maistas ten nelabai koks, tai žinodama aš daugiau važiaus savo. Niekas čia nieko negąsdina

QUOTE(Masiukiene @ 2008 04 11, 14:13)
Žinai niekada nesakyk niekada tai tokia taisyklė, tau ta grupė tiktrai nepamaišys,nes dar nežinia kaip tas gydymas eisis, visko būna , o pinigėliai visiems reikalingi, kai jau pasveiksi tada ir galėsi neimti tos grupės , o gal jos ir nebeduos. Naujokės pratinkitės prie visko, geriau jau žinoti kur važiuoji ir tam pasiruošti negu nuvažiavus šoką gauti, mes juk ten remonto nepadarysim, o nuotraukos geros vat dušo nematėt  thumbup.gif

O ką dušas? Aš kai gulėjau, tai jis dar pusę bėdos buvo, bet matyt su laiku susibaigė ir tas biggrin.gif
Eugenita, tvarkykis grupę. Su trečia jokių apribojių nėra, tik atrodo negali dirbt naktį. O su antra tai priklauso nuo darbdavio - jei jis geranoriškas tai viską sutvarkys kaip reikia. Jei nenori antros grupės tai komisijoj galėsi pasakyt, kad tau užteks ir trečios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 11 balandžio 2008 - 14:39
QUOTE(eugenita @ 2008 04 11, 10:13)
BŪTINAI PARAŠYK ax.gif MUMS TAI LABAI AKTUALU biggrin.gif

Labutis 4u.gif
deja, bet šiandien man dokumentų NDNT neatidavė, nes dar nesuruošti. Tai eisiu pirmadienį. Skyrė II gr. dvejiems metams. Tik dar rūp, ką parašė apie valandas g.gif Praėjusį kartą buvo parašyta: gali dirbti 6 ir daugiau valandų. Irgi antra grupė buvo. Tai sėkmingai dirbau visas valandas. Bet matysim kas parašyta bus dabar.
Mergaitės, paskutinį kartą ligoninėje buvo nulaužta dušo žarnos galva. Tai prausėmės kaip iš krano. Žadėjo keisti tik remonto metu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2008 04 11, 18:14)
Labutis  4u.gif
deja, bet šiandien man dokumentų NDNT neatidavė, nes dar nesuruošti. Tai eisiu pirmadienį. Skyrė II gr. dvejiems metams. Tik dar rūp, ką parašė apie valandas  g.gif Praėjusį kartą buvo parašyta: gali dirbti 6 ir daugiau valandų. Irgi antra grupė buvo. Tai sėkmingai dirbau visas valandas. Bet matysim kas parašyta bus dabar.
Mergaitės, paskutinį kartą ligoninėje buvo nulaužta dušo žarnos galva. Tai prausėmės kaip iš krano. Žadėjo keisti tik remonto metu blink.gif

Noriu paklausti - grupe duoda tik po operacijos?o jei tik esu stebima su II stadijos struma, bet vaikstau, kaip lavonas, tada nieko ???
Atsakyti
QUOTE(Svetlana3 @ 2008 04 11, 19:28)
Noriu paklausti - grupe duoda tik po operacijos?o jei tik esu stebima su II stadijos struma, bet vaikstau, kaip lavonas, tada nieko ???

taip, grupę duoda tik po operacijos ir tik tuomet jei išima visą skydliaukę schmoll.gif na bent jau aš taip girdėjusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiukiene @ 2008 04 11, 15:13)
Naujokės pratinkitės prie visko, geriau jau žinoti kur važiuoji ir tam pasiruošti negu nuvažiavus šoką gauti, mes juk ten remonto nepadarysim, o nuotraukos geros vat dušo nematėt  thumbup.gif

Sveikos,
visu pirma noriu parasyti, kad cia raso ir sia tema skaito ne tik tos, kurioms yra butinas butent TOKS gydymas verysad.gif . O Jus is karto rasot: Va, naujokes. Ziurekit kas jusu laukia!!! ":super ". Kazkaip keistai jus priimat naujokes...
Nenoriu bendrauti verysad.gif Negeros cia pas jus nuotaikos... verysad.gif
Ir dar pridursiu, kad sergant svariausia tiketi, jog pasveiksi, kitaip ir jodo terapijos nepades ...

Linkiu visoms sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aneri: 11 balandžio 2008 - 19:01
Sveikos,
na o man tas jodas nieko baisaus buvo mirksiukas.gif Net savotiškai patiko ta ramybė ir izoliavimas, gal kad pavargus nuo visko buvau, namie problemos, naujas darbas, operacija...O pirmą kartą,kai važiavau, viena palatoje buvau, tai skaičiau,mezgiau,vyną gėriau ax.gif O ir maistas ne toks prastas pasirodė, tiesa, čia 2005 m buvo. Antrą kartą su jauna ir linksma mergaite gulėjau, tai daug bendravom, ji sveiku gyvenimo būdu domėjosi, tai įdomu pasiklausyt man jos buvo. O remontų tai daug kur gydymo įstaigose reikia doh.gif Pas mus Šiauliuose į kardiologinį skyrių užėjau, tai siaubas, kaip tarybiniais laikais pasijutau doh.gif Ir taip daug kur, deja...Be to, nuo jodo jokio blogo poveikio nejaučiau, tiesiog trys dienos priverstinio poilsio rolleyes.gif
Taip kad ne tokia ir baisi ta realybė, bent jau man buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Mergaitės, grupę duoda tik jeigu diagnozė bus Ca. O šiaip dėl skydliaukės problemų tikrai negirdėjau, kad duoda grupę, nežiūrint į tai, kad organas išpjautas ir kad be vaistų nė dienos. Čia lemia diagnozė. Manau, kad tai neteisinga. O ir su diagnoze grupė duodama laikinai, t.y. ne visam gyvenimui, na max kokiems 3-5 metams. Po to remisija, o jau tada tikrai grupės negausi. Vat tokia realybė.
Na, o jode ir aš buvau vieną kartą viena. Tai man patiko. Ramybė. Geriau nei su kokia knarkale vienoje palatoje miegoti doh.gif
Na o įsižeidusioms dėl forume vyraujančių nuotaikų, tai belieka palinkėti, kad tokios ligos Jūsų napasiektų ir tokių nuotaikų nereikėtų išgyventi. Kas nepatinka, to ir neskaitom, ar ne?
Atsakyti