Labutis. Kadangi pas Baranauską nepavyko nuvažiuot, tai pasidariau privačiai Tg. pas mane jis 0,65. nesuprantu, ar visoms jis taip šokinėja, nes pas mane po paskutinio jodo, jis vis keičiasi. Buvo 0,2 ; 1,18 ; 0,8 ; 0,25 ir dabar 0,65 Bet gal nieko tokio.

Ką jūs manot
QUOTE(Aneri @ 2008 04 10, 23:24)
Niu zinokit

, nelabai jus optimistiskai naujokes nuteikiat

as suprantu, kad tokia yra realybe, nu bet gal vis delto nereikejo tokiu baisiu nuotrauku i dideli ekrana det?!
Jei nuotraukų niekas neįdės tai sąlygos nuo to ten tikrai nepagerės O šiaip tai tikrai geriau kai su realybe susipažįsti iš anskto pvz kadangi man maistas ten nelabai koks, tai žinodama aš daugiau važiaus savo. Niekas čia nieko negąsdina
QUOTE(Masiukiene @ 2008 04 11, 14:13)
Žinai niekada nesakyk niekada tai tokia taisyklė, tau ta grupė tiktrai nepamaišys,nes dar nežinia kaip tas gydymas eisis, visko būna , o pinigėliai visiems reikalingi, kai jau pasveiksi tada ir galėsi neimti tos grupės , o gal jos ir nebeduos. Naujokės pratinkitės prie visko, geriau jau žinoti kur važiuoji ir tam pasiruošti negu nuvažiavus šoką gauti, mes juk ten remonto nepadarysim, o nuotraukos geros vat dušo nematėt
O ką dušas? Aš kai gulėjau, tai jis dar pusę bėdos buvo, bet matyt su laiku susibaigė ir tas
Eugenita, tvarkykis grupę. Su trečia jokių apribojių nėra, tik atrodo negali dirbt naktį. O su antra tai priklauso nuo darbdavio - jei jis geranoriškas tai viską sutvarkys kaip reikia. Jei nenori antros grupės tai komisijoj galėsi pasakyt, kad tau užteks ir trečios.