Įkraunama...
Įkraunama...

'Išėję iš galiojimo' vaistai

QUOTE(jkrista @ 2008 03 17, 13:12)
vaistininkė (nu tokia pusamžė moterėlė) akis išpūtė, tipo kas čia per bajeris  blink.gif  Tai aš jai vos ne per prievartą įbrukau,Papildyta:

Nesu niekada nesusi i vaistine ir, aplamai, neseniai suzinojau, kad yra taip daranciu, ir kad taip reikia daryt. Bijociau ir as, kad vaistininke taip nesureaguotu... g.gif Nors... blush2.gif ne kaimas - turetu zinot...
Atsakyti
Klausiau vienos vaistininkes kur deti tokius vaistus, tai pasiule i WC nuleisti. Apie nunesima i vaistine net neuzsimine verysad.gif

Dar buvo geras, kai pasakiau, kad nuleidau i WC pasibaigusio galiojimo vaistus (is morfijaus serijos). Tai ji pasake - bereikalo, reikejo kam nors parduoti, juk ju galiojimas ilgesnis nei nurodyta. cool.gif As net issiziojau doh.gif
Cia vaistininke is eurovaistines.

Atsakyti
Netinkamus vaistus dazniausiai metu i siuksliadeze. Bet tik kokias miksturas, tepalus. O tabletes, ypac stipresnio poveikio - nuleidziu i klozeta. Nes bijau, kad mazi vaikai, jei netycia rastu - nesuvalgytu, galvodami, kad kokie nors vitaminai ir pan. g.gif
Atsakyti
Visas išėjusias iš galiojimo tabletes ir miksturas į klozetą, o įpakavmą į šiukšlių dežę 4u.gif
Atsakyti
GAILA VISGI KAD SISTEMA DAR NEVEIKIA IR MES TOLIAU TERŠIAME APLINKA KURIOME PATYS GYVENAME
Atsakyti
Į kanalizaciją keliauja visi vaistai,o kur kitur ir visai nepasenę ax.gif , su šlapimu ir išmatomis ,o paskui į vandenį, nes joks filtras nepašalina pvz.: hormonų tongue.gif Ir iš vis nereikia prisipirkti daugiau nei reikia gyd kursui, tada nepasibaigs galiojimas.
O dabar mėgėjai prisipirkti reikia ar ne biggrin.gif
Aišku ,aš čia ne tą temą pakalbėjau.Atleiskit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(x Samane @ 2008 04 20, 12:44)
Į kanalizaciją keliauja visi vaistai,o kur kitur ir visai nepasenę ax.gif , su šlapimu ir išmatomis ,o paskui į vandenį, nes joks filtras nepašalina pvz.: hormonų  tongue.gif Ir iš vis nereikia prisipirkti daugiau nei reikia gyd kursui, tada nepasibaigs galiojimas.
O dabar mėgėjai prisipirkti reikia ar ne biggrin.gif
Aišku ,aš čia ne tą temą pakalbėjau.Atleiskit ax.gif

kodėl neį temą?kaip tik į temą aš pvz. negeriu viso vaistų kurso kurį išrašė gydytojas,ne visi ir vaistai tinka, yra įvairių šaltunių poveikių,tad tenka kartais ieškot kito vaisto o pastarajį dėt į šalį
Atsakyti
išmetu į šiukšliadėžę ax.gif stengiuosi nelaikyti tokių dalykų namuose, maža kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 04 20, 22:27)
išmetu į šiukšliadėžę ax.gif stengiuosi nelaikyti tokių dalykų namuose, maža kas unsure.gif

dažniausiai eigu yra pasibaiges galiojimas vaistas gali neveikti , labai retas vaistas po galiojimo pabaigimo gali igaut toksiškas savybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 21, 11:31)
dažniausiai eigu yra pasibaiges galiojimas vaistas gali neveikti , labai retas vaistas po galiojimo pabaigimo gali igaut toksiškas savybės  smile.gif

iš kur tokia informacija?tada kam vaistams rašomas galiojimo laikas jei juos galima vartot pasibaigus vartojimo laikui?
Atsakyti
Gėda prisipažint, bet pasenusius vaistukus metu į šiukšlių dėžę. Kažkaip ankščiau apie žalą gamtai nesusimastydavau g.gif blush2.gif Reikės kitą kartą bandyti nešti į vaistinę, blogiausiu atveju į wc nuleisiu ax.gif

Nelabai sutinku, kai sako reikia neprisipirkti nereikalingų vaistų. Įsivaizduokit:namie nėra jokių vaistų, o staiga pradeda žiauriai skaudėti galvą, dantį ar skrandį... Negi su skausmais dar kažkur norėsis eiti , stovėti eilėj? g.gif Na, sutinku, kad reikia pirkti protingai. Pvz aš niekuomet nenusipirkčiau ausų lašų, jei man jos neskauda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 25 spalio 2008 - 16:56
na manau daugelis neperka vaistu kuriu gali neprireikt
daznai gydytojai israso daugiau vaistu nei reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 25 spalio 2008 - 19:51