Įkraunama...
Įkraunama...

'Išėję iš galiojimo' vaistai

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 12, 23:08)
Būtent,aš kiek bandžiau nešt į vaistines,tai sako: Atsiprašau,bet mes nepriimame,nes neturime tinkamų konteinerių seniems vaistams  doh.gif  doh.gif

man kažkaip be problemų priima tuos vaistus pasenusius vaistinėje. nesinori mėtyti į šiušklių dėžę ir šiaip stengiamės kitas atliekas išmesti kaip reikia - baterijas, makulatūrą, stiklinę tarą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(linkinpark @ 2011 04 08, 13:26)
Sveikos merginos, toki klausimuka turiu, jei ospamoxas pasibaiges 2010-10 kazi ar apsimoka gerti ar... ?

aš nerizikuočiau sveikata schmoll.gif ,juk nežinot kaip jie suveiks g.gif
Atsakyti
Dirbau farmacineje imoneje, kuri gamina vaistus. Ten buvo spec. sandelys, kuriame buvo sustatyti vaistai, iseje is garantijos. Jie buvo stebimi, kas keiciasi kai iseina is garantijos. Tiesa vaistai zoliniai, pagrinde nuo kosulio sirupai, zolines tinkturos. Jei nepasikeicia vaisto savybes, vadinasi vaisto galiojima galima prailginti. Taigi dauguma tu sirupu ir tinkturu pasak chemikes, laisvai galima naudoti praejus 3 menesiams nuo galiojimo pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(linkinpark @ 2011 04 08, 12:26)
Sveikos merginos, toki klausimuka turiu, jei ospamoxas pasibaiges 2010-10 kazi ar apsimoka gerti ar... ?

Na jau tikrai neverta rizikuoti, nemazas laikas praejes nuo galiojimo datos. I tema - pati niekada nevartoju vaistu kurie pasene, karts nuo karto vis prasinesu pro vaistinele, kad padaryt tvarka.
Atsakyti
Turiu kalcio papildų, kurių galiojimas baigėsi 2012 m. 09 mėn. Gal nieko tokio jei dar spalį pagersiu?
Atsakyti
Nerizikuočiau gert pasibaigusio galiojimo vaistų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2012 10 11, 11:38)
Turiu kalcio papildų, kurių galiojimas baigėsi 2012 m. 09 mėn. Gal nieko tokio jei dar spalį pagersiu?

mėnesį dar tikrai galima gert jei ne du
Atsakyti
QUOTE(vasarotoja @ 2011 10 17, 13:03)
man kažkaip be problemų priima tuos vaistus pasenusius vaistinėje. nesinori mėtyti į šiušklių dėžę ir šiaip stengiamės kitas atliekas išmesti kaip reikia - baterijas, makulatūrą, stiklinę tarą ir pan.

Kokioje vaistineje Vilniuje priima pasenusius vaistus? Man ne vienoje neprieme sad.gif
Atsakyti
Aš drąsiai vartoju 3 mėnesius po pabaigos, iš farmacininkų girdėjau, gal galima ir visus 6 po galiojimo vartoti drąsiai, bet man nedrąsu taip ax.gif
Atsakyti
Idomi tema 4u.gif
Tik keistas daugumos poziuris. Juk jei vaistineje jums paduotu pakeli vaistu, kur bent pries pora dienu butu pasibaiges galiojimas, tikrai neimtumet, o namie pastebeje atgal nunestumet (viena kita ir su skandalais, kad nunuodyt nori tongue.gif ), o vat jei namie tas galiojimas pasibaigia, tai nieko tokio, vartot galima doh.gif:
Pati prisipazinsiu, nesinojau, kad vaistines priima ar turi priimti ax.gif Konkreciai pasidomesiu kokie oficialus nurodymai ir nesiu ten kai bus ka.
Atsakyti
Esu gerus pasibaigusio galiojimo vaistus, tiesiog per neapsiziurejima. Ir nieko-gyva biggrin.gif
Atsakyti
visada ismetu
Atsakyti