Įkraunama...
Įkraunama...

Naudoti žaislai

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 27, 23:59)
o mum jis visai nepatiko  schmoll.gif
net ner ko lygintis su BabyBjorn

kuo nepatiko? BabyBjorn neturėjom ir nebeturėsim manau. bet tai irgi garsi firma, kurios puodukas spėju ne 10 lt kainuoja. ir nesiginčiju, gal ir tas labai geras, tada suprasiu mamytes kurios ir tokio ieškos naudoto, nes naujo neįpirks mirksiukas.gif tema būtent apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 08 28, 20:13)
Su tom kruvom tai tiesa - kuo daugiau, tuo prasciau... Ir blogai, kai per gimtadienius visi nesa daug, bet visiska slamsta... retas kuris pasiklausia, kuo vaikas domisi ar ko noretu - tokiu atveju bent jau man geriau 10Lt, nei dovana kinietiska uz 30 ar daugiau... Tokie zaislai tai tikrai arba dulka, arba po keliu zaidimu i siuksliu deze iskeliauja...

drinks_cheers.gif visiskai pritariu. o uz tuo s 10 lt (jei reiks dar siek tiek pridesiu) nupirksiu deveta, bet tikrai kokybiska zaisla, kuris tarnaus daug ilgiau nei naujas "slamstinis"
Atsakyti
QUOTE(eglem29 @ 2010 08 15, 16:44)
Manau, kad geriau pirkti dėvėtus kokybiškus patvarius gerų firmų žaisliukus, nei naujus nekobiškus.  4u.gif

Aš visiškai su tuom sutinku drinks_cheers.gif
Jie nors laiko gerai ir nelūžta, o apie maximinius net nekalbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urte116 @ 2010 10 04, 22:34)
Aš visiškai su tuom sutinku  drinks_cheers.gif
Jie nors laiko gerai ir nelūžta, o apie maximinius net nekalbu  doh.gif

Na, maximoje yra ir gerų firmų žaislų, tik aišku, ir kainuoja jie atitinkamai
Atsakyti
QUOTE(urte116 @ 2010 10 04, 21:34)
Aš visiškai su tuom sutinku  drinks_cheers.gif
Jie nors laiko gerai ir nelūžta, o apie maximinius net nekalbu  doh.gif

Tai ziurint i kokius Maximinius zaislus zvalgotes...yra ir pigiu, yra ir brangiu, kaip pvz. Playshool, FP ir pan. Tai jie zinoma ir kainuoja jau ne 10lt. O jei uz 10lt. tai savaime suprantama, kad tas zaislas ir atitinka tokia kaina. Bet tarkim Hot Wheels modeliukai maximoje kainuoja apie 6-7lt., bet ju kokybe superine. thumbup.gif Masineles metalines, neluzta. Tai velgi, kaina priklauso ir nuo pacio zaislo, ir nuo jo kokybes, netgi nuo dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 10, 12:42)
Bet tarkim Hot Wheels modeliukai maximoje kainuoja apie 6-7lt., bet ju kokybe superine.  thumbup.gif  Masineles metalines, neluzta. Tai velgi, kaina priklauso ir nuo pacio zaislo, ir nuo jo kokybes, netgi nuo dydzio.

Mes irgi "pasirašom" drinks_cheers.gif
Šios mašinytės nebrangios, tačiau tarnauja ilgai thumbup.gif
Atsakyti
na pliusiniu nepirkciau devetu, perku zaisliuus tuos kurie naudingi mano vakui o tokie dazniausiai yra kietu, plastmasiniai guminiaii ar pan smile.gif jei buna geros akcijos nuperku ir parduotuvese smile.gif)
Atsakyti
Perskaičiau tema, bet taip ir nesupratau iki galo. Ar temos autorė nepatenkinta, kad kažkas forumuose pardavinėja naudotus žaislus? Ar nepatenkinta, kad vaikai žaislų per daug turi? Dar kažkas ir labdara bandė užsiimti ir dar dezinfekcija prie to pačio, dar ir naktipuodžius pardavinėjo, dar viena nepatenkinta buvo, kad devėtus žaislus per brangiai parduota, kad juos reikėtu pardavinėti 30% žaislo vertės, žodžiu visuose temuose tas pats ir giliai nugrybautą į lankas.
Labiausia istrigo mamos pasakojimai, apie žaisluose sudžiuvusius vabalus doh.gif, galiu patikinti mamytei pasisekė, nes viena mama kitame skyriuje pasakojo, kad rankinuką pirko devėta iš SM, o jame rado kišenėje panaudota "paketą". doh.gif
Dabar eksperimentui turim štai tokį žaislą pirkau vaikui "Kotrynoj"-nauja, vaikas žaidė labai ilgai praktiskai nuo 1,8 iki 3,5 m. Daugiau lavinimo žaislų neturėjom. Už žaislą mokėjau tikrai nemažai, nes tuo metu galėjau sau leisti, bet vaikas jau išaugo.
1. Dovanoti aš jo nedovanosiu, nes žinau kad neįvertins, nes turiu skaudžia patirtį.
2. Parduoti už pusę kainos, garantuoju, kad bus per brangu biggrin.gif (nes jau bandžiau pardavinėti norinčiu neatsirado).
Klausimas kur man jį dėti?
user posted image

Ir pabaigai mano nuomonė, nu niekaip nesuprantų, kodėl žmonėm, taip "SKAUDA" kad kažkas pardavinėja žaislūs, rūbus ar daiktus, naudotus ar naujus savo, nesavo ar iš šiukšlyno. Vienam 1 litas pinigams, o kitam 100 lt. nepinigas. Jeigu nereikia daiktų, rūbų ir žaislų, tai nepirkite, kiekvienas turi teisę rinktis. O nusipirkę naudotą, daiktą jau turite žinoti kaip dezinfekuosite ar valysite, o gal iš vis nevalysite, čia irgi kiekvieno asmeninis reikalas. Va kaip su žmonėmis "BRUDAIS"(čia aš turėjau omeny tuos vabalus ir visa kita...) kovoti minčių neturiu.
SM pirkau vaikui kombinzona, batukus thumbup.gif, daiktai nors dėvėta, bet tvarkingi, išplauti be vabalų ir dėmių buvo.


Atsakyti
Jei nežinot, kur dėt.... Tai palaikykit antram mažiukui mirksiukas.gif Jis žinos kur dėt ir kaip dėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2011 01 11, 22:47)
Jei nežinot, kur dėt.... Tai palaikykit antram mažiukui  mirksiukas.gif  Jis žinos kur dėt ir kaip dėt  biggrin.gif


Tai ir laikai vis viliuos gal 2 bus biggrin.gif

Ir dar dėl higienos sovietiniais laikais pirkau pieno butelį, pusę nugėriau pamačiau kad kažkas plaukioja, išpyliau pamačiau pelę. Nenumiriau išgyvenau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lariana: 11 sausio 2011 - 22:50

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
na as auginu pirma vaika. viska pirkau naujo,kol-lietuviskos lovytes dazai pradejo luptis,dar negimus kudikiui...tada staigiai pardaviau ir nusipirkau deveta MAMAS AND PAPAS, uz 90 euru(nauja200),o isejo uz lietuviskos padielkines kaina..
tada vezimai..(quinny buzz uz 140eu)..tada zaislai..o dbr atradau turgeli su drauge- visi FP ir kiti firminiai zaislai, moku ne daugiau 2 eurus, veikiantys,nesuluze. va projektoriu nupirkau siandien TOmy uz 1 eur biggrin.gif arba readt bed, kur nauja 40 eur..paemiau uz 5 eur. as tik uz devetus daiktus-ir pigius, zinoma,pakliuva kartais ne kokie,bet reikia pasiziureti pries perkant. tai vat. smile.gif

o apie Lt kainas..ir parduotuvese..ir dar skelbimuose- patyliu....vien vibro kedutes pas mus naujos iki 50eur..o lt naudotos tokiom kainom eina..siuskites mamytes is interneto, ar kur....

Atsakyti