Įkraunama...
Įkraunama...

Naudoti žaislai

na mano vaikas turi koki 10 naudotu zaislu,bet jie yra musu tetuko vaikystes zaislai issaugoti jo mamos smile.gif
Atsakyti
dukriukui perku tik naujus zaislus,net nesu akies krasteliu zvilgtelejus i padevetus,net nezinau kur reiktu ju ieskoti,gal turguje ju yra? jei jau vaikas labai uzsinorejo naujo zaislo ir tuo metu nera tiek atliekamu pinigu pirkti gero zaislo,tai uzsukam i prekibcentri ir nuperkam,nes ten pigiau nei spec parduotuvese.
Atsakyti
O mes turime keleta naudotu geresniu firmu zaisliuku, aisku taupumo sumetimais juos pirkome, kadangi zaidzia trumpa laika, tai nuplovus ko vaikui nepazaisti, pati savo ne viena zaisla atidaviau draugiu vaikams, nematau nieko blogo tame, tada kam devetu rubu parduotuves yra blink.gif, bet jei ju nebutu, tikrai daug kam problemu daugiau butu, nei ju yra dabar, ne Amerikoj gyvenam, atsibuskit, jei neaisku kodel bigsmile.gif . 4u.gif
Atsakyti
gerai, kad temos autorės vaikui užtenka "vieno gero" naujo žaislo. mano kleckui nei penkių nei šešių neužtenka. todėl plastmasinius(pvz. visokius bokštus ir pan.) kartais nuperku dėvėtus. juos paprasta išplauti. esu pirkusi dėvėtą lavinamąjį kilimėlį. ir ačių Dievui, kad pagailėjau pusantro šimto naujam, nes mažius absoliučiai juo nesidomėjo. o naudotas kainavo keturiasdešimt. negaila išmesti, ar kam perleisti.
Atsakyti
QUOTE(wedrynita @ 2009 05 25, 20:09)
dukriukui perku tik naujus zaislus,net nesu akies krasteliu zvilgtelejus i padevetus,net nezinau kur reiktu ju ieskoti,gal turguje ju yra? jei jau vaikas labai uzsinorejo naujo zaislo ir tuo metu nera tiek atliekamu pinigu pirkti gero zaislo,tai uzsukam i prekibcentri ir nuperkam,nes ten pigiau nei spec parduotuvese.

bet prekybcentriuose kokybisku zaislu labai mazai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cicyte @ 2009 05 09, 18:19)
g.gif o kas cia blogo nesuprantu, jei perki panaudota zaisla? tipo ne lygis ar kaip?

Aha, teisingai pasakyta, juk jau visiskai nudevetu zaislu nemanau, kad ir pardavinetu kas, o kitiems ir padeveti rubai ne lygis, bet nematau reikalo islaidauti, nes galvoju ir apie pinigelius, ir apie ekologija smile.gif
Atsakyti
naudoti zaislai yra gerai thumbup.gif .... tik ziurint kiek naudoti.... kartais buna naudoti vieno vaikucio uz nebloga kaina, o kartais kokiu penkiu ir zaislas vos vos gyvas o kaina tokia lyg beveik naujo doh.gif o perkant su siuntimu negali but garantuota...
Perkant SM buvo atveju kai buvau labai patenkinta pirkiniu bet buvo ir tokiu atveju kai nezinojau ka su gautu siuntiniu daryt doh.gif
naujus perkam tik esant rimtom progom (kaledos , gimtadienis ir pan) , o siaip norimus zaisliukus susirandam internete thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bsgess @ 2008 02 17, 19:22)
Kaip cia pasakius, jei biudzetas ribotas, as geriau nusipirksiu geresni naudota nei pigiau pagaminta nauja. Labai priklauso nuo zaislo;)
FP atitinka visus standartus, gali buti rami, kad ju gamyboije nenaudoti kenksmingi dazai ar kad detale atsilups ir vaikutis uzsprings, kas gali atsitikti su kai kuriom mazesnio profilio kompanijom. Nesu akla ju fane, matau kitu geru firmu kurios jai prilygsta. Bet nelyginu siu zaisliuku su turginiais be firmos, kokybe tikrai skiriasi.
Tik va ju kainos Lietuvos rinkoje nesuprantu, nes uz Atlanto nera jie tokie brangus - cia turbut itaka daro kelios musu parduotuves ir didele siuntimosi paciam kaina, todel mamos ir perkasi pigiau naudotus.

Idomiai cia pasaket. Internete pilna informacijos kad milijonai Fisher Price zaislu buvo pasalinti is pardavimo, nes juose buvo kenksmingas svino kiekis. Nuo kenksmingu medziagu musu laikais labai sunku vaikelius apsaugoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spero_meliora11: 15 liepos 2010 - 22:59
QUOTE(julitass @ 2009 05 25, 21:05)
na mano vaikas turi koki 10 naudotu zaislu,bet jie yra musu tetuko vaikystes zaislai issaugoti jo mamos smile.gif

kaip miela wub.gif
Atsakyti
mano manymu geriau visgi naudoti bet geros kokybes zaislai negu pigus made in china
Atsakyti
Pirkome ir mes keleta naudotu, bet tu didesniu, lavinimo staliuka, vibro kedute.... ju bukle buvo puiki, kaina daugiau nei perpus mazesne, naudojom nelabai ilgai ir patys juos pardavem wink.gif kodel gi ne?
Atsakyti
Naudojom mes irgi keleta drauges atiduotu jos vaikiuku isaugtu stumduku, lavinamuju zaisliuku - nematau nieko cia blogo.
O zaislu tai tikrai maniskiui nei 10, nei 20neuztenka, nes labai greit pabosta, bet po kiek laiko prisimena ir vel mielai pazaidzia.
Atsakyti