Įkraunama...
Įkraunama...

Naudoti žaislai

QUOTE(Inculto @ 2008 12 31, 20:06)
Visiskai sutinku, nes mes turime laabai daug, ne su visais vienodai zaidzia, kai kuriais is viso nesidomi ir tai nereiskia, kad ir kitam vaikui jie bus neidomus, paprasciausiai vaikai skirtingi. Nematau nieko bloga, kad pamaciusi, jog vaikui nepatinka, parduodu ir perku kita.  smile.gif

drinks_cheers.gif
ps mus lygiai taip pat,tiek daug zaislu,kad jie kai parduodu atrodo tikrai gerai,visiskai nenuzaisti ax.gif as perku tik geru firmu... uztat nei sulauzo vaikas,nei kas jiem nutinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 20, 11:13)
Ne mikrobuose ir milijonuose esmė ( nesu švaros manjakė ir neplaunu kas kartą namie ant  žemės nukritusio daikto, o mūsų milijonai- 1700 "ant keturių").Tiesiog turbūt toks įsitikinimas. Aš geriau nupirksiu vieną naują, o ne krūvelę naudotų. Ir pasikartosiu, kad kalba eina apie minkstus žaislus ir kramtukus.
Visi kalbat tik apie FP. O kaip chicco, leap frog, play school?

jei juos pardavinėja, dar nereiškia, kad juos ir perka smile.gif

o jūs žinot kiek kainuoja koks baby comfort ar tas pats FP naujas kramtukas?
o padėvėtą galima dezinfekuot puikiausiai
Atsakyti
nematau nieko blogo pardaveinejant ir perkant naudotus zaislus, tame tik pliusai, nes kaina, skiriasi nuo naujo oho rolleyes.gif . o minsktu ir kramtuku mes ir neperkam devetu, perkam tuos, kurie reikalingi, kurie pabode mes parduodam, tada vel perkam is itu mamyciu, todel vyksta patovus mainai, as tik uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2009 01 30, 17:12)
nematau nieko blogo pardaveinejant ir perkant naudotus zaislus, tame tik pliusai, nes kaina, skiriasi nuo naujo oho  rolleyes.gif . o minsktu ir kramtuku mes ir neperkam devetu, perkam tuos, kurie reikalingi, kurie pabode mes parduodam, tada vel perkam is itu mamyciu, todel vyksta patovus mainai, as tik uz  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man patinka idėja pirkti tavo vaikui reikalingą žaisliuką iš kitos mamytės 4u.gif Kuom jie prastesni? Ar tie vaikai prastesni, kurie jais žaidė? Suteiki žaislui antrą gyvenimą (kitaip jie tik padidintų šiukšlių planetoje krūvas), neprisidedi prie ir taip didelio vartojimo didinimo (parduotuvių nenaudai). Na dėl dėvėtų kramtukų ar dantų šepetėlių, tai tiesiog nehigieniška, bet kad ir tas pats FP šikanas, jug ten plastmasė, jug tinkamai išplovei ir sau turi padorų puodą ax.gif ir darželiuose žaislai bendri, ir į svečius nuėjus, ir kieme vaikai dalinasi...
ir pigiau. vats.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vienas naudotas žaislas kitam nelygus.
Kai antrai duktai buvo vos keli mėn. pabandžiau nupirkti kelis žaislus per forumą.
Ateina pirmas siuntinukas - keli žaisliukai ant buomo. Kvapas nerealus! Supratau, kad mano žaislai atkeliavo tiesiai iš devėtų rūbų parduotuvės. Keliauja į skalbimo mašiną, po to 3 dienas bandau pravedinti balkone doh.gif Rezultatas prastas, palieku juos ten mėnesiui, bet nuotaika jau sugadinta.

Antras siuntinukas - spardymo pianinas, na galvoju gal mažas vaikiukas nenuspardė labai. Ateina siuntinukas - labai prasta būklė, reikia skalbti, nes yra neiaiškios kilmės dėmės, gerai kad apvalkalas nusiima. Beje prieš parduodant išskalbiau dar kartą, nes nepatinka man gauti tokius žaislus, tai manau kitom taip pat.

Trečias žaisliukas - FP kibirėlis. Susitinku su pardavėja, parvežu žaisliuką namo. Reikia išpaluti, nes apačia yra kažkokia lipni. Vyras sako duok atsuksiu ir gerai išplausime, nes ten mikroschemos. Išardo ir ką jus manote - viduje yra dižiausias pridžiūvęs vabalas blink.gif iš medžių graužikų šeimos. Matyt buvo naudojamas lauke ir vaikas bevalgydamas kažką saldaus rankytėmis paliko maistą jam, tai jis ir sulipo kažkaip į vidų.

Na gerai, ketvirtas bandymas pas tas žaislų pardavėjas, kur prisegtos temos viršuje. Siunčiu vyrą, parvežą FP . Visas apipaišytas flomasteriais, plasmasė subraižyta baisiausiai. Už ką mokėti 50 lt, jei jis naujas 85 lt kainuoja?
Grąžiname žaisliuką atgal doh.gif

Viskas, tuom man naudotų žaislų pirkimo istorija forume ir pasibaigia.
Jau metus kaip visus žaislus užsakinėju naujus per UK ar USA tarpininkes ir jos kainuoja man nežymiai brangiau kokiais 20-30 lt nei forume pirkčiau naudotą.

Taigi susidariau įspūdį, kad forume parduodamų žaislų dauguma yra atkeliavę iš UK, o kiek ten jų vaikų naudojo jau nežinia, nuo transportavimo be dėžių jū būklė labai prasta, o tie kur iš skuduryno dar turi ir būdingą toms parduotuvėms kvapą.

Kai mano dukrelė atsižais, aš pardavinėsiu jau naudotus, bet tai bus vieno vaiko naudoti žaislai, kurie yra kaip nauji, nes turime jų daug, o žaidžiame mažai.

Iš esmės naujus žaislus pirkti nenaudinga, nes vistiek teks parduoti už tokią kainą, kiek kainuoja forume tokie pat žaislai tik jau nuvaryti.
Geriau pirkti vieno tvarkingo vaiko naudotus žaislus, o tada jau galima pardavinėti juos po 3-5 vaikų praktiškai už tą pačią kainą už kokią pirkote. Taip kad perkantis naujus žaislus visada ekonomiškai pralošia, bet lieka emocinis malonumas, kad perki naują daiktą, pats jį išpakuoji, nereikia valyti ir galvoti kokie ten vabalai viduje gali būti.

Atsakyti
g.gif o kas cia blogo nesuprantu, jei perki panaudota zaisla? tipo ne lygis ar kaip?
Atsakyti
nematau nieko blogopirkti panaudota zaisla schmoll.gif mes gyvename uk ir nors cia tie visi lt taip buminiai zaislai kainuoja ne taip ir brangiai,nematau tikslo kam uz ji moketi £10,jei galimaisigyti uz £0.50 bigsmile.gif uk labai populiarus carboot sale`ai (zmones suveza nereikalingus rakandus ir pardavineja uz juokingas kainas,ne kiek del pinigu,o kiek del smagumo).jau tiek visko gali rast,kad doh.gif mes perkame ir naujus is parduotuves,bet ir cia ...stai supama ir vazinejanti arkliuka nupirkome uz £6,kai parduotuveje toks kainuoja £60 blink.gif visiskai nenudevetas...isvaliau, isploviau- thumbup.gif kad ir tie plastikiniai mazi zaisliukai barskuciai,isdezinfekavai ir zaidzia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2009 02 21, 14:54)
o man patinka idėja pirkti tavo vaikui reikalingą žaisliuką iš kitos mamytės  4u.gif Kuom jie prastesni? Ar tie vaikai prastesni, kurie jais žaidė? Suteiki žaislui antrą gyvenimą (kitaip jie tik padidintų šiukšlių planetoje krūvas), neprisidedi prie ir taip didelio vartojimo didinimo (parduotuvių nenaudai). Na dėl dėvėtų kramtukų ar dantų šepetėlių, tai tiesiog nehigieniška, bet kad ir tas pats FP šikanas, jug ten plastmasė, jug tinkamai išplovei ir sau turi padorų puodą  ax.gif ir darželiuose žaislai bendri, ir į svečius nuėjus, ir kieme vaikai dalinasi...
ir pigiau. vats.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liina: 11 gegužės 2009 - 19:00
Na matyt kiekvienam savo,kas gali perka naujus ir patiria džiaugsma,kas nelabai gali perka naudotus ir vaikas tada irgi patiria džiaugsma,bet kuriuo atveju,yra laimingų žmonių.Aš perku įvairiai ir naujus ir naudotus,teko gauti visokiu,bet kai perku naudota aš žinau kad perku naudota. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2009 02 21, 15:54)
o man patinka idėja pirkti tavo vaikui reikalingą žaisliuką iš kitos mamytės  4u.gif Kuom jie prastesni? Ar tie vaikai prastesni, kurie jais žaidė? Suteiki žaislui antrą gyvenimą (kitaip jie tik padidintų šiukšlių planetoje krūvas), neprisidedi prie ir taip didelio vartojimo didinimo (parduotuvių nenaudai). Na dėl dėvėtų kramtukų ar dantų šepetėlių, tai tiesiog nehigieniška, bet kad ir tas pats FP šikanas, jug ten plastmasė, jug tinkamai išplovei ir sau turi padorų puodą  ax.gif ir darželiuose žaislai bendri, ir į svečius nuėjus, ir kieme vaikai dalinasi...
ir pigiau. vats.

Mane taip pat veza pirkimas is kitos mamytes biggrin.gif Mes perkam zaislus ir naujus ir naudotus ir nematau tame jokios problemos (o pinigeliu mums netruksta ax.gif )
Atsakyti