Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai iš Maximos

Nbebeperku jau seniai, nes po euro 5vedimo tiek sukeltos kainos kad net su 40proc. neverta pikti. dabar Pepco super kainos
Atsakyti

Perku kartas nuo karto. Ypač kelnes. Viršų turiu paveldėtų iš sesers. Brangu šiaip kaip nebrandiniai drabužiai.

Atsakyti
is Maximos perku apatines maikutes vaikams, treningines kelnes berniukui i darzeli (bet tik su nuolaida), kartais kokia maikute pigesne randu.

Seniau dar Lassie uzvezdavo kombinezonu, striukiu, tai su nuolaida dar neblogos kainos budavo, dabar veza kazkokias neaiskias firmas, kur kokybes nelabai rasta, o kainos kosmines.

Didzioji dauguma kainu nesveikos, striukes po 45 eur kai kurios, dzemperiai po 16-25 eur, seven lemon striukes perslampa mitriai, avalyne nenaturalios odos netraukia, nebent ceskes nuperku. Kainos labai isauge su euro ivedimu, kas kainavo litais, tas dabar kainuoja eurais.

Seven lemon firma kopijuoja pernykscius Gap, HM, dar kazkurios firmos modelius ir piesinius (pati esu pirkusi praktiskai identiskais piesiniais rubus, todel uzkliuvo akis ne karta), aisku, kokybe prastesne. Daug kam likes iprotis pirkti ten rubus, neva pigu, bet realiai pigiau daugelyje Akropolyje ir pan. parduotuviu, ypac per ispardavimus.
Atsakyti
Turim keletą rūbelių iš Maximos. Nepasakyčiau, kad prasta kokybė. Apatinės kelnaitės dėvisi labai gerai, megztuką turi, irgi labai geras pasitaikė.
Atsakyti