Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Sumazejo, buvo A-B, per nestuma, po gimdymo B-C, o daba liko A biggrin.gif Nors ir pati numeciau 12 kg ikinestuminio svorio... Na, kudute visai as, ir priaugt niekaip negaliu, gal ir krutine padidetu, nes tokia maza man visai nepatinka, dziaugsmas, kad nenukarusi... Ner papuliu vienzodziu biggrin.gif Vaikiukai suvalge, bet nagaila tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 08 27, 14:35)
tikrai taip prastai atrodo?
*****.
nu mano irgi nukare, bet ner taip, kad palei kelienus kabotu  lotuliukas.gif
dabar tepu strangrinancius kremus ir pradedu daryt pratimus krutinei stangrint, mazu pades nors kiek smile.gif
dar D dydziu galima rast, ba kai man 75 H reikejo  doh.gif  blush2.gif

didziapapems nuo d yra gero pasirinkimo www.bravissimo.co.uk
as ten apsiprekinu thumbup.gif

tai rast gali belekiek, nueini ir nesa kruva, bet esme tai tkia, kad jei ji pakarusi, sunku rasti, kad idealiai forma laikytu..man labiausiai siuo metu minimaizeriai is triumf kasdienai patinka, ir siaip triumf tvirtu medziagu yra su meriniais, petneselem, viena krutis po maitinimu isvis tapo puse dydzio didesne, tai kai nueinu i parduotuve, tai min kokia valanda, kol issirenku, o taip noretusi imt viska is eiles ir puostis, deja...yra kaip yra...tik tegul sveikatos buna...o kad pakare...nu juk vaikiukai maitinti...ne visoms pasiseka be pasekmiu apsieit...na, po trecio, jei bus jau blogai, galvoju pasikelti
Atsakyti
Mano krūtinė kaip buvo B dydžio po pirmo taip ir liko B dydžio. Kaip bus po antro nežinau, kol kas dydis B smile.gif Tikiuosi, kad nesumažės ir nenukars...
Atsakyti
dazniausiai nenukara toms, kurios tui nedidele krutine, o tos kurios turi c ar d, visgi maitinimas ir nestumas +- padaro savo
Atsakyti
pries nestuma buvo B, nestumo metu pasidare E blink.gif pagimdzius ir baigus maitinti, vel tapo B. nenukaro, bet atsirado striju ,gerai ,kad nesimato beveik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiksau: 06 rugsėjo 2010 - 13:55
Pries nestuma buvo B, per nestuma B/C, po gimdymo/maitinimo liko A-B doh.gif
Atsakyti
per nestuma beveik nepadidejo, o po nestumo vel sugrizo i savo dydi doh.gif o taip laukiau ir tikejaus, kad turesiu burbulius blink.gif
Atsakyti
Nepakito schmoll.gif
Atsakyti
sveikos visos,

prasau PAGELBETI, gal kam yra taip buve..nes jau nebezinauka daryti. Viska isbandziau, Kudikiui 1 menuo, ,maitinu pati, bent iki siol. Bet tuRiu rimta beda su vienu speneliu, ziauriai nukramtytas, ir net skylute spenelio apacioje nemaza jau. neuzgyja, bandziau viska tept, nieko,,, ir nutraukinejau is tos kruties dvi dienas, ir vistiek neuzgijo. nebezinau ka daryti, mat labai skauda, vos neverkdama duodu ta kruti, ir taip nelaukiu zindymo is tos kruties... bet llabai noriu pati maitinti......PRASAU PADEKIT
Atsakyti
Krutys istustejo doh.gif Teko vel pastoti, kad vel butu grazios ir pilnos tongue.gif
Atsakyti
Negali buti, kad taip jau niekas ir nepadeda. PAsikonsultuok su daktare.
Nu jau antspeniu karpyt tikrai nereikia. Reikia moket uzdet.
Neima? Hmm... O bandyk kaip nors apgaut... Uzsidek anspeni, ispausk, kad butu pieno iskart ir paduok varvanti. Gal uzsikabins? Jei ima buteliuka su nutrauktu pienu, logiskai turetu imti ir anspeni. Ar is kur maitini nutraukta piena?
Atsakyti
Iki nėštumo nešiojau B dydį, krūtinė niekada nebuvo didelė, kai gimė mažius per pirmas tris dienas krūtys tokios patvinkusios buvo, kad kokius tris kartus padidėjo, jei ne daugiau, net verkiau atsimenu.
Vis dar maitinu, ir dabar jau krūtinė tokia kaip ir buvo prieš nėštumą, gal net mažesnė, bet tikrai nei nukaro nei ką. Nežinau ar tai turėjo įtakos, bet kol maitinu tai jau daugiau kaip 6 mėnesius 24 valandas per parą nesiskiriu su liemenėle, nors kol nėščia nebuvau naktį be jos miegodavau.
Atsakyti