Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

Siaip krutine dideja jau paskutiniais menesiais, taigi ir oda tempiasi. As tepiausi nuo kazkur 7 menesio, ir dabar tepuosi aliejuku kol kas HIPP biggrin.gif bet ziurinejo koki stangrinamaji krema, nes pastebiu, kad oda suplonejo lapai po gimdymo, visos venos matosi doh.gif
Manau, jei pasitepsi po maitinimo, tai susigers, juolab kad speneliu as taipogi netepu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o pas mane krutine 2-3 dydziais padidejo antra nestumo menesi, o po gimdymo vienu dydziu sumazejo. Idomu kokia bus kai baigsiu maitinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas16 @ 2010 07 30, 11:27)
Na o pas mane krutine 2-3 dydziais padidejo antra nestumo menesi, o po gimdymo vienu dydziu sumazejo. Idomu kokia bus kai baigsiu maitinti?  g.gif

Oho, pas mane tik 1 dydziu padidejo, ir tai po gimdymo daugiausia
Atsakyti
krutines atzvilgiu nestuke.gif man tik i gera, pries nestuma buvo 70 A-B, dabar 75 B
Atsakyti
gaila bet sumezejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 07 29, 21:18)
manau, kad į temą  4u.gif  mane irgi domina šis klausimas, nes iki nėštumo buvo C, dabar E  ax.gif  bandau įsivaizduoti rezultatą baigus maitinti  doh.gif

Pries 5 men baigiau maitint, pries nestuma buvo C, per maitinima E, o dabar tarp B ir C. Oda atsistate per tuos kelis men visiskai, nors pradzioj buvo kaip pas mociute blush2.gif
Atsakyti
Maniskes ir taip nedideles buvo, B dydzio .. Tai dabar toks jausmas, kad dar labiau sumazejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 30, 23:03)
O kaip gali pieno liaukos atsistatyti? Apie tai neesu nieko girdejusi g.gif Kas joms atsitinka? Gal kas prasvies ax.gif

Dabar neberandu to straipsnio, kai prisiskaiciau cia apie nukarusias krutis kaip spanieliu ausys, tai prisigooglinau visokiu straipsniu, prisiskaiciau ir geru ir blogu "naujienu" biggrin.gif
Kazkuriam is siu straipsniu rase, kad maitinimo metu pieno liaukos padideja del pieno gamybos, ir atseit gali susilpneti nuo ilgo maitinimo. Pabaigus maitinti, pieno liaukos gali atsitatyti, o gali ir likti mazesnes g.gif

QUOTE(blumchen @ 2010 07 31, 09:50)
liko nemazai, bet tie kg visai netrukdo, nes pries nestuma sveriau 48-49kg  unsure.gif , dabar nors formos atsirado, kelnes aptemptas galiu uzsideti ir kompleksu del figuros atsikraciau  thumbup.gif

Na mano pries nestuma buvo 47cm, bet savo figura buvau visai patenkinta, gal kiek platesniu klubu norejosi blush2.gif Dabar liko 3 kg is buvusiu 17kg, tai kvailai iseina - per krutine negaliu nieko susegti, per pilva taipogi, o kojos jau plonos kaip buvo g.gif Tai su sijonais kurie uzsisega normaliai atrodau, o su dzinsais kvailai - 34 nesueina per liemeni o 36 kabo per klubus ir slaunis doh.gif Greiciau jau griztu viskas i savo dydzius buvusius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2010 07 31, 13:02)
Pas mane pries  nestuke.gif tokia problema buvo su dzinsais, vaizdas  doh.gif reikedavo sleptis po ilgais megztiniais, per liemeni  thumbup.gif , o uzpakalis kabo ir kojos vaiduokliai, o dabar 36-38d ir problemos surasti tinkama modeli nera.
Krutine buvo A dabar B  thumbup.gif

Pas mane buvo B i didesne puse, dabar C/D g.gif Bet noreciau, kad liktu po maitinimo tokia pat, kaip buvo, kazkaip tas visu giriamas C yra gerokai per didelis mano smulkiam sudejimui biggrin.gif
Gal kuri pasidalinsite, koks geresnis kremas biustui stangrinamasis? Ne Avon ar Oriflame, koks nors ne is platintoju 4u.gif
Atsakyti
Prieš gimdymą mano krūtinė buvo B/C dydžio, nestuke.gif metu, ir kol maitinau, buvo D, dabar liko tik B verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 07 30, 21:53)
Tai gal ir pieno liaukos atsistatys, vel C turesite  mirksiukas.gif
O darete ka nors, kad oda greiciau susitrauktu ar laukete, kol savaime susitrauks?

Siaip svajoju apie B, C jau atsibodo blush2.gif
Ne, nieko nedariau, na jei ir turejo itakos, kad plaukiojau, tai galima sakyt galbut tie ranku judesiai prisidejo, bet cia neaisku. O siaip tepiau kremuku nuo striju ir pilva ir krutis, bet ant pilvo neliko nieko, o ant krutu striju pedsaku dar matyti.

Nemanau, kad cia pieno liaukos, greiciau raumenys. Paziurekit internete yra ranku pratimu, kad pakelti, pastangrinti krutine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute2: 02 rugpjūčio 2010 - 14:56
Ziuriu, kad tema be demesio, turbut nebera tokiu kam ant krutines ir krutu issoko kraujagysles? Nes siandien apsizliumbiau kai pamaciau save veidrody... Venos pradejo verstis ant blauzdu, slaunu isorines puses, tai dar ir krutys ir krutine slyksciomis gyslomis isvagota... maitinu 11menesiu, bet anksciau taip nebuvo... nejaugi tokia kaina uz vaika reik moket
Atsakyti