Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

As maitinu suneli, krutys gal vos vos didesnes nei buvo pries nestuma, tas pacias A dydzio liemeneles nesioju, tik jau pagalveliu i jas nebededu smile.gif
Atsakyti
mano tai "nukaro" verysad.gif buvo labai grazios krutys,bet matinimas iki 2 metu padare savo. dar kol maitinau buvo siek tiek stangresnes,o dabar...baisu paziuret doh.gif vyras net graziai vadina 'guzikeliai' biggrin.gif nes jau ten tikrai kaip ant megstuko sagutes prisiutos lotuliukas.gif
Atsakyti
metus maitinau leliuka,pries nestuma buvo 75b, maitinant aisku buvo padidejusi,menesi tik nemaitinu,bet kolkas vaizdelis graudus verysad.gif ir tai buvo maza,o dabar lyguma nu nesikeikiant verysad.gif kazkaip netikiu,kad atsistatys,o taip noretusi vilties turet doh.gif

mane erzina,kai raso,kad zindymas itakos neturi krutinei,o pats nestumas,mano pvz per nestuma krutine net padidejusi nebuvo, o va kadangi pati maitinau ir maitinau metus,turiu rezultata unsure.gif

Butu labai smagu,kad mamytes anksciau rasiusios sioj temoj (man ypac aktualu su mazom krutinem,kaip mano blush2.gif ),parasytu kaip jauciasi daugiau laiko praejus,kas galu gale is tu krutiniu paliko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 08 sausio 2012 - 14:47
Maitinau 5men iki nestumo krutine buvo85DD o dabar 80D.Dziaugiuos kad apmazejo,bet daugiau niekas nepasikeite smile.gif
Atsakyti
Pries 1 vaika buvo C , po pirmo B ir truputi"nusileido" , Po 2 A verysad.gif ir lb nekokia. Kad "stoves" kaip paauglei nebesvajoju, bet nors iki B padidetu doh.gif
Atsakyti
iki nestumo buvo A-B nestumo metu buvo C o pagimdziu ir maitinus buvo D o db tai doh.gif siaubas viskas isvanota strijom, nurakus ir beliko A
Atsakyti
siaip tai niekada negalejau pasigirti grazia krutine..pirma dukryte maitinau 10 men iki antro pastojimo..per nestuma kaip ir daugumai ji buwo siek tiek padidejusi, kadangi dbr vel maitinu ir stengsiuos maitinti kuo ilgiau (planuoju iki 2 metu) tai manau kad ne kas is jos liks, nes jau dbr ji man kazkokia nukarusi..ir apmazejusi, tai pagalvoju kai nustosiu maitinti vel nieko is tu (.)(.) neliks verysad.gif
Atsakyti
Per nėštumą gana greit padidėjo, tokia buvo, kol maitinau (11 mėnesiu su trupučiu), o paskui greit apmažėjo iki 75B. Bet tokia buvo ir iki pastojant.
Atsakyti
aš iki nėštumo nešiojau B. Dabar jau nešioju C.. kai kurios būna ir D. Įdomu, kaip bus po gimdymo. Bet turiu bėdą.. būdama namuose negaliu prisiverst nešiot liemenėlę.. erzina siaubingai, ilgai neiškenčiu ir nusiimu. Įtariu, kad krūtinei tai naudos neduoda, bet nieko negaliu su savim padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2012 02 01, 13:16)
aš iki nėštumo nešiojau B. Dabar jau nešioju C.. kai kurios būna ir D. Įdomu, kaip bus po gimdymo. Bet turiu bėdą.. būdama namuose negaliu prisiverst nešiot liemenėlę.. erzina siaubingai, ilgai neiškenčiu ir nusiimu. Įtariu, kad krūtinei tai naudos neduoda, bet nieko negaliu su savim padaryt doh.gif

Aš irgi jų nemėgstu, o ypač miegoti su liemenėle doh.gif , bet po gimdymo susitaikiau ir prisiverčiau, nes dar maitinu, o (.)(.) jau man įtartinoki, kažkaip abejoju, kad atgaus buvusią formą... Dabar gal dažniau būčiau dėvėjus, jei galėčiau grąžint laiką atgal rolleyes.gif
Atsakyti
Dar maitinu, tai padidejus, bet ir nukarus verysad.gif
Atsakyti
Mano vaizdas po 2 vaiku buvo nekoks, tai vis sakiau vyrui, kad noriu tokios krutines kaip buvo. Jis ir sako: eik ir pasidaryk operacija ir nezisk. Na ir ikalbejo. Pries 4 metus pasidariau plastine operacija ir dabar super super thumbup.gif Jauciuosiu neapsakomai, nereikia man jokiu push up liemeneliu, atrodo viska labai naturaliai.
Atsakyti