Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtinė gražioji

nors pavyko maitinti lb neilgai abu kleckiukus.,bet krutys nukare daugiau nei tikejausi.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indigo7 @ 2011 07 03, 12:13)
Kai baigiau pati maitinti, mazejo, mazejo ir sumazejo. Dabar mazesne nei buvo iki nestumo. Tenka su tuo susitaikyt verysad.gif

Dieve, mažiau nei mano iki neštumo - gamtoje nebūna . lotuliukas.gif Ne duok die...Nors dabartinėmis Ž dydžio krūtimis irgi nesidžiaugiu. biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Aš tai dar maitinu, matau kad jos pasunkėjusios gal todėl šiek tiek nukarusios - su pirmu vaikeliu buvo taip pat, baigus maitint atsistatė ...
Atsakyti
Maitinau metus laiko,kaip buvo iki nestumo B,taip ir per nestuma,zindyma ir po jo tebera B.Niekas nepakito smile.gif
Atsakyti
krūtys sakyčiau pagražėjo, susiformavo gražiai, nenukaro. Sportuoju kartas nuo karto - neperintensyviai. Mokyklos ir studijų laikais maniau kad buvo didokos, pakritusios, o dabar sakyčiau kaip tik - ne gėda atviresne iškirpte apsivilkti drabužėlį.
Bet dabar jau žinau kokio tipo liemenėles pirkti - atsirinkau po daugelio metų sau tinkamiausią formą smile.gif
ir prieš vyrą ne gėda nusirengti laugh.gif clap.gif
po dviejų gimdymų esu savimi patenkinta labiau nei buvau prieš gimdymus clap.gif
Atsakyti
mums dar tik trys menesiukai,bet jau beveik nebeliko pienuko,maitinu tik naktimis,bet krutys visvien liko zymiai didesnes negu turejau iki gimdymo ir atrodo nesiruosia mazet g.gif
Atsakyti
Maniskes per nestuma padidejo,o dabar gal vienu dydziu didesnes,nei pries nestuma,mums tik trys dar menesiukai,maitinu pati,bet nepasakyciau,kad nukaro schmoll.gif manau svarbu ir tinkama liemenele nesioti.
Atsakyti
man dabar geda paciai nuo saves paziurejus i krutis. nors niekada neturejau dideliu, graziu, bet dabar tai isvis... dar sumazejo, nutyso. zodziu, turiu baisiausia kompleksa. net lemeneliu neberandu tokiu mazu. na nors nestumo bei maitinimo laikotarpiu pasidziaugiau didele grazia krutine.
Atsakyti
Kol pienuko turejau buvo grazios ir dideles, tarp B ir C (pries nestuma buvo A), o pienelio nelikus (maitinau 10 menesiu) jos vel patapo tokios mazytes kaip ir buvo, nukarti nelabai buvo kam ax.gif tik aisku forma tapo kitokia, bet visai nieko.
Atsakyti
Sakyciau teiktu taisyti temos pavadinima " kas liko is krutu po maitinimo" doh.gif Per nestuma ir maitinima dziaugiausi padidejusiomis krutimis, kadangi buvo mazos, A dydis. Tuo tarpu dziaugiausi B, tikrai daug geriau jauciausi. Deja... po metu maitinimo likau kaip lenta, net liemeneles nerandu nusipirkti. Nutysti jau nebuvo kam, bet dydis tai keliantis man kompleksa verysad.gif
Atsakyti
po gimdymo padidejo dydziu, forma tokia pat isliko. na kolkas nenukaro, kai baigsiu maitint matysim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
Prieš nėštumą nešiojau b dydį, dabar nešioju d dydį,nors man pačiai asmeniškai jos panašesnės i c dydį 4u.gif dabar dukrytei 1.8m.,vis dar kartą paroj maitinu.
Atsakyti