sveikos,mano dukra tai irgi oziukiu privalgius,dar gnaibosi is kandasi,prasidejo neseniai kai parduotuvei paeme ciupa ciupsa o as jai nenupirkau,siaip su ja tariames ir as taip pratinu kad jei eini su manim i parduotuve tai tau jokiu zaislu ir t.t neperka ji sutinka,bet ka as zinau vistiek dar nelabai supranta bet pratinu ir sakau tau vakar mes su teveliu daug ka pripirkom,tada as matau kad jinai kaip pradejo rekt parduotuvej ir pritupus verkia sakau dabar jei man pyksi ir neklausisi mamos,nieko nenupirksiu is vis,buvau nupirkus jai varskes sureliu be sokolado,ziuri vistiek neapsiramina,o zmones tai ziuri ir ziuri,bet as ramiai graziai jai aiskinu tada sakau einu padedu surelius tavo ir nieko nepirksiu ir nupirkau tik duonos ir t.t visa keliai net neziurejo i mane o as eidama jai graziai aiskinau,tai atsisedom ant supyniu prie namu pasisupo ir sakau einam namo jau tevelis musu laukia priejo pasiprase ant ranku,paemiai sakau duok bucki,dave

ir ramiai ejom iki namu,tai kita diena dar prase ciupa ciupso,bet nereke,vel nepirkau o paaiskinau sakiau ka buvau sakius vakar ir dar priduriau kad ciupa ciupse daug dazykliu ir t.t

sakau paziurek tavo grazus balti dantukai negalima gadynti tai begte pribego prie surelio ir nupirkau sureli,grize namo as ilindau i interneta ir paruodziau jai sugedusius dantys nu ten radau tokia nuotrauka,ir sakau ar nori kad tavo dantukai irgi tokie negrazus butu ji man sako nea,nu va tokia musu istorija.gal tokio amziaus dar nelabai supranta ,bet stengiuosi pratinti ja taip,buvo mums ir su puoduku oziukai,tai

paaiskinau ir viskas ok dabar tfu tfu tfu

gal kas su manim nesutiks,bet man tai ziuriu po truputi sekasi kovoti su oziukais,nes ju buna ivairiu,as jos nemusu dirzo nerodau,nes pastebejau kad ramiai paaiskinus ji supranta geriau

sekmes jums