QUOTE(inetum @ 2008 07 22, 10:17)
ANAFORA isbandyk tirkai nepasigailesi mazai darbo o rezultatas puikus

tik vis del to kepk su pengasijos file nes kiek emrginu isbande sake skaniausia. as ir jau turiu nusipirksui vel neuzilgo kepsiu nors man ir su skarpionzuvies file buvo skanu
Užsirašiau
QUOTE(*AMRI* @ 2008 07 22, 11:36)
O man pegnasiju file tai fui

.Zuvis kazkoki prieskoni"balos"turi.
Nu va

Na, bet gal aš visgi pabandysiu, tada matysiu, kaip ten su ta pengasija
QUOTE(Carolinka @ 2008 07 23, 20:17)
Klausimai:
1. I krema dedasi grietinele, tai ji turi buti standziai isplakta pries dedant ar tik siek tiek plakta? Jei turi buti standziai isplakta, tai as gal is karto tokia perku ir tiesiai dedu i krema ir negaistu laiko su mikseriu?
Kazin kaip butu, jei as is viso nedeciau grietineles?
2. Nesuprantu recepto pabaigos. Kaip torta uzdengti ir paslegti? Gal sakau plytos ant jo nereik deti

?
3. Ar teisingai suprantu, kad siaip tortui reikia spec. atsidarancios formos kaip zele tortams, nes jei tik ant lekstes desiu viena ant kito lakstus, tai jie prades slidineti, ar ne?
1) Jiegu nerašo kitaip,o kad išplakta, tai aš suprantu, kad standžiai
Tikrai nežinau, bet man rodos, ta purškiama grietinėlė neko gero - ji pavandeniuoja po kiek laiko, taigi neaišku, kaip būtų su tortu

Dėti grietinėlę reikia, kad įsigertų į lakštus ir šie suminkštėtų, tame ir "bajeris" torto, a ne?
2)Aš buvau paslėgusi su medine lentele ir ką nors ant viršaus - sunkesnę lėkštę arba litrinį uogienės

Na tike, kad kremas gertųsį į lakštus, o ne išbėgtų per šonus nuo slėgio.
3) Nebūtina ta forma, tiesiog taip lengviau - o šiaip ne perdaug kainuoja ir geras daiktas, taigi nepasigailėsi ir įsigijusi
QUOTE(keistuole @ 2008 07 24, 10:04)
as ir bandziau tinginiu skruzdelyna, tik man jis gerai nesustingo. Ta prasme pjaustant byra, ir niekaip nesugalvoju ka padaryt, kad kita kart butu gerai.
O skonis tai labai geras ir dirbt nereikia
Man irgi toks šiek tiek minkštas, bet nebyra labai

Toks tiesiog ne kietas, bet gal mes per greitai sulapojome, nespėjo sustingti

Gal čia nuo sviesto plakimo, išsukimo ar dar ko priklauso