Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

QUOTE(inetum @ 2008 05 01, 16:58)
siandien pietu gaminome troskini is ryziu ir vistienos. nu labai greitai ir super lengvai paruosiama. darbo praktiskai nera. svarbiausia rezultatas nenuvyle  biggrin.gif skanu tongue.gif

QUOTE(Mama_Tania @ 2008 05 01, 18:41)

o kur rasti si recepta? kazkaip pas Sonatina nerandu...
Atsakyti
SAVAITGALI KEPEM SONATIOS PYRAGA SU PERSIKASI IR UOGOMIS. LABAI SKANUS IR SOTUS. PAS MANE UOGOS BUVO SERBENTAI JUODIEJI IR SALDYTOS MELYNES KUO DAUGIAU TUO SKANIAU tongue.gif
user posted image
user posted image
kadangi emiau tortine tai padariau klaida nes per daug isklojau tesla sieneles i auskti pyragas nera toks ausktas uztenka 2 cm tik iskloti ax.gif
Papildyta:
oi as turejau omenyje MARSE man pati varskes mase bego o ne sokoladukai jie buvo kieti nuo ko jie begs juk ju nekepi dar g.gif

ELZE as dariau si troskinuka
http://www.supermama...;#entry10269921
o nuotraukyte kur rodai yra receptukas ZUVIES FILE RPANCUZISKAI
http://www.supermama...p;#entry5178531
SKANAUS GAMINIMO
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 30, 12:58)
kadangi emiau tortine tai padariau klaida nes per daug isklojau tesla sieneles i auskti pyragas nera toks ausktas uztenka 2 cm tik iskloti ax.gif

Žinok nepadarei klaidos. Aš vieną pyragą pagal Sonatiną kepdavau beveik kas savaitę ir taip kokius keturis mėnesius "Varškės-apelsinų pyragas" tai visad galvoju ką aš ne taip darau (ten irgi reikėdavo sieneles tešla "iškloti"), kad kraštas man gaunasi toks minkštas. Pas vyro sesę viną kart kepėm ir jai buvo darbas "išklijuoti" tešlą ant tortinės, tai gavosi tobulas pyragas. Tik paskui daėjo, kad reikia aukščiau klijuot, nes kai per žemai išklijuoji tai kepdamas pyragas pakyla ir jį suminkština. Čia bent mano tokia patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
Na kąąąą.. šiandien dariau Varškinį tinginį.. bigsmile.gif Tik kad TINGINIU jo nepavadinčiau.. doh.gif Kol aš ten prasiknisau su juo.. kol pertryniau varškę su tokiu MINI sieteliu.. doh.gif Kai plakiau, tik vieną dubenį tokį platų turėjau, tai viskas taškėsi aplink.. nu žodž.. lotuliukas.gif

Bet jau koks SKANUUUUSSSSS gavosi... bigsmile.gif MMmmmm... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2008 07 31, 21:40)
Na kąąąą.. šiandien dariau Varškinį tinginį..  bigsmile.gif  Tik kad TINGINIU jo nepavadinčiau..  doh.gif  Kol aš ten prasiknisau su juo.. kol pertryniau varškę su tokiu MINI sieteliu..  doh.gif  Kai plakiau, tik vieną dubenį tokį platų turėjau, tai viskas taškėsi aplink.. nu žodž..  lotuliukas.gif

Bet jau koks SKANUUUUSSSSS gavosi...  bigsmile.gif  MMmmmm... smile.gif

tai pirkit svelniaja varske kita kart, nereiks trinti
Atsakyti
sakykit, kur dabar gaunat pirkti ta svelniaja varske ? as niekur neberandu. tiesa, as netirnu varskes, darau siaip, nelabai man trukdo tie trupiniukai valgant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 07 31, 21:46)
sakykit, kur dabar gaunat pirkti ta svelniaja varske ? as niekur neberandu. tiesa, as netirnu varskes, darau siaip, nelabai man trukdo tie trupiniukai valgant  ax.gif

Klaipėdoje tai aš perku Maximoje (akropoly), Studlende (dažniausiai būna), o Rimi(Arenoje labai retai kada būna).
Atrodo vat taip "MŪSŲ" švelnioji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 01 rugpjūčio 2008 - 10:21
Ar gaminote kas nors Napoleona keptuveje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 08 01, 10:19)
Klaipėdoje tai aš perku Maximoje (akropoly), Studlende (dažniausiai būna), o Rimi(Arenoje labai retai kada būna).
Atrodo vat taip "MŪSŲ" švelnioji

tai as zinau kaip ji atrodo, ir birzeli dar pirkdavau, ale paskutiniu metu nebematau, tai arba as zabala arba ji dingo is prekybos biski sad.gif kada paskutini karta pirkai ir prie kokiu produktu ieksot ? prie varskes ?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 08 01, 20:21)
kada paskutini karta pirkai ir prie kokiu produktu ieksot ? prie varskes ?

Pirkau praeitą penktadienį Studlende. Ten ji būna gal trečioj lentynoj nuo apačios prie varškės.
Šiaip aš ja perku kartą į savaitę, kad visad jos turėčiau šaldytuve. Aš ją labai naudoju kaip sumuštinukų pagrindą ant "Duoniukų" ir ant tos varškytės uždedu dar gliaudytų krevečių (tos kur būna mažuose ružavuose plastmasiniuose indukuose ir kainuoja 5.99 Lt. atrodo)
Atsakyti
aciu, ieskosim 4u.gif
Atsakyti
Šiandien Arenos Rimi tikrai buvo. Bet man labiau patinka Žemaitijos pieno separuota varškė, pigiau išeina thumbup.gif 500 - 5,19, kai tuo tarpu Švelnioji 2 indukai po 185 tiek išeina g.gif Prekiauja visuose turguose prie Žemaitijos pieno gaminiu. thumbup.gif
Atsakyti