QUOTE(Inga555 @ 2008 07 24, 21:49)
Sveiki! Gal kuri yra gaminusi varškės tortą "Marsas", o gal šiaip išmano
Ten reikia Mūsų švelniosios varškės, šiandien buvau dideliuose Maximos ir Rimi centruose, bet neradau, tik kazkokią tepamą varškę "rytas"... Rytoj dar nulėksiu į Iki, bet jei ir ten nerasiu, kuo galima būtų ją pakeisti? Mascarpone? Ricota? Paprasta varške? Net neįsivaizduoju, susiruošiau gaminti šį tortuką gimtadienio proga, tai bijau eksperimentuot ir susimaut
Gal galit patart?
Ir dar ten reikia a.š. vanilės.. Čia esencija vanilės ar kvapas?
Ačiū

Ten reikia Mūsų švelniosios varškės, šiandien buvau dideliuose Maximos ir Rimi centruose, bet neradau, tik kazkokią tepamą varškę "rytas"... Rytoj dar nulėksiu į Iki, bet jei ir ten nerasiu, kuo galima būtų ją pakeisti? Mascarpone? Ricota? Paprasta varške? Net neįsivaizduoju, susiruošiau gaminti šį tortuką gimtadienio proga, tai bijau eksperimentuot ir susimaut

Ir dar ten reikia a.š. vanilės.. Čia esencija vanilės ar kvapas?
Ačiū

Žemaitijos firminėse parduotuvėse būna pilstoma separuota varškė, tai tiktų ta. Tačiau prieš kelis mėnesius aš susiruošiau gaminti Marsą, o tos varškės kaip tik neturėjo. Tai panaudojau desertinę. Na kur būna pvz su persikais ar kitokiais priedais. Labai skaniai gavosi
