Kas kepet Sonatinos bandeles su cinamonu - ten tikrai miltu tik tiek reikia?
pridejau tiek ir dar gerokai daugiau, bet tesla vistiek limpa gerokai prie ranku
o daugiau miltu kaip tycia neturiu....tai cia jau viskas-nieko man nesigaus?
QUOTE(pumpica @ 2008 04 11, 15:04)
Kas kepet Sonatinos bandeles su cinamonu - ten tikrai miltu tik tiek reikia?
pridejau tiek ir dar gerokai daugiau, bet tesla vistiek limpa gerokai prie ranku
o daugiau miltu kaip tycia neturiu....tai cia jau viskas-nieko man nesigaus? 
As miltu dejau gerokai daugiau,kol nelipo prie ranku.Bet jei neturi miltu daugiau,sunku bus formuoti bandeles.Miltu vistiek reiks,nes dar reiks pabarstyti stala.Daugiau miltu ant stalo ir tada iseis suformuoti.As pirma karta,kai dariau man irgi lipo prie ranku As paprasciausiai paskui ant stalo daugiau priberiau ir gavosi liuks
QUOTE(vilideka @ 2008 04 11, 14:47)
As miltu dejau gerokai daugiau,kol nelipo prie ranku.Bet jei neturi miltu daugiau,sunku bus formuoti bandeles.Miltu vistiek reiks,nes dar reiks pabarstyti stala.Daugiau miltu ant stalo ir tada iseis suformuoti.As pirma karta,kai dariau man irgi lipo prie ranku As paprasciausiai paskui ant stalo daugiau priberiau ir gavosi liuks 
jau siaip ne taip issikepiau
Vakar kepiau bandeles su desrelem ir pyraga obuoliu
Tai seima tiktai ausimis lapstojo ir vis prase dar
QUOTE(Neo_laura @ 2008 04 08, 22:07)
Ir aš susigundžiau vištiena jogurtiniame padaže, tai ir pagaminau
Visa šeima pirštukus apsilaižė
Pasakiškas receptukas 
QUOTE(hindy @ 2008 04 09, 08:01)
Ir kuo galetu jogurto padaza pakeist? net neisivaizduoju koks jo skonis... o kur gyvenam pirkt nerasiu.
Va aš antrą sykį pabandžiau ne pirktinį, o tokį: nusipirkau natūrąlų jogurtą, pridėjau du lapelius džiovinto saliero, raudonėlių, l.nedaug druskos, petražolių džiovintų ir aštrių salotų prieskonių pusę šauštelio (pirktinių) - ir net nežinau kuris sykis buvo skanesnis-su "originaliu"receptu ar "mano"
O užvakar kepiau žuvį grietinėlės padaže-
O kaip ten tas bandeles su cinamonu formuoti? Kiek aš suprantu, tai vyniotinį supjaustai ir guldai į skardą. Bet pas Sonatiną ten kažkaip jas suspasuti reikia.
Na nesuprantu kaip.
Aha, tas tortas iš krekerių labai labai
o aš nupirkau kepenėlių, galvojau darysiu kepenys karališkai. Recepte parašyta kepenys sumalt, o mėsmalės tai neturiu
tai kaži kaip būtų geriau - smulkiai supjaustyt, ar su blenderių smulkint? Nebus košė baisi jei su blenderiu malsiu?
o aš nupirkau kepenėlių, galvojau darysiu kepenys karališkai. Recepte parašyta kepenys sumalt, o mėsmalės tai neturiu
QUOTE(Sadi @ 2008 04 12, 18:06)
Aha, tas tortas iš krekerių labai labai
o aš nupirkau kepenėlių, galvojau darysiu kepenys karališkai. Recepte parašyta kepenys sumalt, o mėsmalės tai neturiu
tai kaži kaip būtų geriau - smulkiai supjaustyt, ar su blenderių smulkint? Nebus košė baisi jei su blenderiu malsiu?
o aš nupirkau kepenėlių, galvojau darysiu kepenys karališkai. Recepte parašyta kepenys sumalt, o mėsmalės tai neturiu
aš tai malčiau blenderiu, nes pjaustyti tingėčiau
QUOTE(Girasol @ 2008 04 12, 17:31)
ka tik pasidariau ir aš ši tortuka
Sveikos merginos
Taip uzsimaniau kazka is bulviu
Gal turite kokia nuoroda su bulviu patiekalais
Aciu






