Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

QUOTE(alfasz @ 2008 07 24, 18:40)
Taip, is tiesu, Veka, Rehau turi gamyklas Lenkijoje, bet jei zmogus pageidauja galime pateikti muitines dokumentus.

Beje gamykla Lenkijoje negamina tokio pat pavadinimo profilius kaip kad Vokietijoje. Pagal juos galima atskirti is kur profiliai yra. Pvz lenkijos Veka gamykloje gaminamas euroline profilis, kuris Vokietijoje negaminas.

na zinai zmogu mulkinti labai lengva jis tikrai nenuvaziuos nei ten nei ten ir nepatikrins kas koki gamina. o cia lietuvoj yra iprasta zmogui kisti kas papuola, nes musiskius dar labai lengva apgaudinet ir pan. kai ta profili gamina ir ten ir ten, tai automatiskai zmogus rizikuoja koki gaus. ir tikrai zinau ne viena realu pavyzdi, kai zmogus pirko vokiska, o gavo lenkiska s.... doh.gif taip kad cia tik bobuciu pasakos. gal vienas kitas ir gauna, bet tikrai ne visi, nes dar ypac senesnio amziaus zmones nelabai nutuokia apie tokius dalykus ir nezino kur pasigilint tos informacijos. mirksiukas.gif
Papildyta:
beje kas liecia popierius siais laikais imanoma viska pdaryt uz pinigus. taip kad parodysi ta muitines popieriuka tai dar nieko nereiskia. turi buti stiprios garantijos, kurios zmogui nekeltu jokiu minciu ir jis butu ramus pirkdamas ta profili, o ne kita. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 07 24, 13:34)
TIKS yra bendra Lietuvos ir Lenkijos imone. Ju profilis - Brugmann - lenkiskas, apkaustai - ROMBO - lenkiski. Vieninteliai tededa tokius apkaustus, kiek man zinoma.

Uzklausiau TIKS jusu komentarus idomumo delei bigsmile.gif man jie pasake jog Tiks langai yra UAB Aveplast įmonės firminis ženklas. Ir prekiauja vokiečių įmonės Briugman profilio langais. Savo gaminiuose nenaudoja jokių lenkiškų detalių. ax.gif ot ir zinok kas kur makaronus kabina.... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2008 07 25, 00:28)
Uzklausiau TIKS jusu komentarus idomumo delei bigsmile.gif man jie pasake jog Tiks langai yra UAB Aveplast įmonės firminis ženklas. Ir prekiauja vokiečių įmonės Briugman profilio langais. Savo gaminiuose nenaudoja jokių lenkiškų detalių.  ax.gif  ot ir zinok kas kur makaronus kabina.... doh.gif

Na, kad jie visada dievagojasi, kad Jus produkcija vokiska - tai senai aisku. Bet paziurekit i si puslapi: www.brugmann.pl ir manau taps aisku.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 07 25, 08:57)
Na, kad jie visada dievagojasi, kad Jus produkcija vokiska - tai senai aisku. Bet paziurekit i si puslapi: www.brugmann.pl ir manau taps aisku.

Alfai,
kaip atskirti Veka vokiska ir lenkiska profili, jei jo pavadinimas tas pats: Veka Topline (5 kamerų, 70mm)?
Jus gaminate is vokisko profilio, ta pati teigia ir Plaza langai ir pan. Kaip susidariau nuomone tai Plaza turetu gaminti is Lenkisko profilio (nors dievagojasi kad vokiskas, nors nesu isitikinusi kaip yra istikruju)
Tai kaip man buti tikrai, kad as perku ta produkta uz kuri moku? Kaip man isitikinti, kad profilis yra 100% vokiskas? Nurodyk i ka ziureti ir pan.
O siulymas parodyti muitines dokumentus yra neprofesionalus is tavo puses(nebent jei dokumentai, kuriuos tu parodyti gali yra seni - iki Lietuvai istojant i Europos sajunga). Po istojimo i Europos sajunga nera jokiu muitiniu ir tu negali parodyti jokiu muitines dokumentu, jei profili gaunat is Vokietijos. Prekes Europos sajungoj parduodamos ir perkamos laisvai be jokiu muitiniu ir muitine apie jas nieko nezino.
O jei vis del to tu parodytum isigijimo dokumentus (kurie perejo per muitine), tai tada tas profilis isvis yra is treciuju saliu (ne Europos sajungos), o greiciaisiai Rusijos. Tai kokius profilius jus ismuitinat? Kodel jus Vokiska profili muitinat vokietijoj?
Kitas budas mulkinti zmones: 10% profiliu pirkti is Vokietijos, o likusius 90% Lenkijos ir t.t. nors klientams rodyti tik vokisku profiliu isigijimo dokumentus. Todel reikia kad paasikintum ar pats sugebetum atskirti vokiska nuo lenkisko ir kaip tai padaryti eiliniam pilieciui.
Peace!

Atsakyti
QUOTE(MonikaV @ 2008 07 25, 12:42)
Alfai,
kaip atskirti Veka vokiska ir lenkiska profili, jei jo pavadinimas tas pats: Veka Topline (5 kamerų, 70mm)?
Jus gaminate is vokisko profilio, ta pati teigia ir Plaza langai ir pan. Kaip susidariau nuomone tai Plaza turetu gaminti is Lenkisko profilio (nors dievagojasi kad vokiskas, nors nesu isitikinusi kaip yra istikruju)
Tai kaip man buti tikrai, kad as perku ta produkta uz kuri moku? Kaip man isitikinti, kad profilis yra 100% vokiskas? Nurodyk i ka ziureti ir pan.
O siulymas parodyti muitines dokumentus yra neprofesionalus is tavo puses(nebent jei dokumentai, kuriuos tu parodyti gali yra seni - iki Lietuvai istojant i Europos sajunga). Po istojimo i Europos sajunga nera jokiu muitiniu ir tu negali parodyti jokiu muitines dokumentu, jei profili gaunat is Vokietijos. Prekes Europos sajungoj parduodamos ir perkamos laisvai be jokiu muitiniu ir muitine apie jas nieko nezino.
O jei vis del to tu parodytum isigijimo dokumentus (kurie perejo per muitine), tai tada tas profilis isvis yra is treciuju saliu (ne Europos sajungos), o greiciaisiai Rusijos. Tai kokius profilius jus ismuitinat? Kodel jus Vokiska profili muitinat vokietijoj?
Kitas budas mulkinti zmones: 10% profiliu pirkti is Vokietijos, o likusius 90% Lenkijos ir t.t. nors klientams rodyti tik vokisku profiliu isigijimo dokumentus. Todel reikia kad paasikintum ar pats sugebetum atskirti vokiska nuo lenkisko ir kaip tai padaryti eiliniam pilieciui.
Peace!

visiškai sutinku ir labai idomu kaip argumentuos alfa, kad 100% itikintum klienta. nes kaip matau ant kitu labai gerai pavarai, kaip kas lievus profilius prekiauja, bet patys ne ka prastesni s.... zmonem kisat doh.gif ir sakot, kad labai jau puikus cool.gif taigi laukiam atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikaV @ 2008 07 25, 11:42)
Alfai,
Peace!

Yra dar daug budu atpazint vokiska VEKA nuo lenkiskos. Yra net specialus bruksniniai kodai ant profiliu, kurie budingi tik Vokiskiems profiliams. Na kodel sakot, kad profiliai vokiski, o visa kita - lenkiska. Na nemanau kad apkaustus gamintu Siegenia-Aubi Lenkijoje. Ar tarpines staiga pradetu gamint Lenkijoje ta pati imone. Bnet kolkas as to nezinau.

Del kitu profiliu nezinau, tik zinau kad taip pat turi gamyklas Lenkijoje (Rehau, KBE, Salamander). Kaip juos atskirt - nepasakysiu, ne mano jau kompetencija. As zinau apie savo firmos profilius, ir man to pakanka.

Nesvarbu kad jau nebera sienu, bet isivezamiems profiliams bei prekems vistiek reikalingos saskaitos. Jas manau gali pateikti pardavejai, jei bus paprasyti.
Atsakyti
manau mes pasirinksime Baremos langus, kurie dirba su schuco langais wub.gif gal kas turejot reikalu su Barema? idomu butu suzinoti atsiliepimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 07 25, 13:17)
Yra dar daug budu atpazint vokiska VEKA nuo lenkiskos. Yra net specialus bruksniniai kodai ant profiliu, kurie budingi tik Vokiskiems profiliams. Na kodel sakot, kad profiliai vokiski, o visa kita - lenkiska. Na nemanau kad apkaustus gamintu Siegenia-Aubi Lenkijoje. Ar tarpines staiga pradetu gamint Lenkijoje ta pati imone. Bnet kolkas as to nezinau.

Del kitu profiliu nezinau, tik zinau kad taip pat turi gamyklas Lenkijoje (Rehau, KBE, Salamander). Kaip juos atskirt - nepasakysiu, ne mano jau kompetencija. As zinau apie savo firmos profilius, ir man to pakanka.

Nesvarbu kad jau nebera sienu, bet isivezamiems profiliams bei prekems vistiek reikalingos saskaitos. Jas manau gali pateikti pardavejai, jei bus paprasyti.

Alfai,
Tai tu atsiimi zodzius ir negali muitines dokumentu pateikti, o tik saskaitas vokiskos imones, kurie tiekia jums profilius? Ar teisingai supratau?
Kaip minejau saskaitos nieko neirodo, nes ta pacia saskaita galima rodyti viesiems klientams nors buvo pirkta tik viena karta ar du gyvenime, todel konkretus gamintojo atpazinimo kriterijai butu itin idomus ir naudingi pasirenkant langu gamintoja. Be to kiek teko susidurti (kitoje srityje dirbu) yra sekantis idomus dalykas: Imone Vokiska, gamina prekes pvz. lenkijoje, cekijoje prekes vaziuoja su fura is lenkijos ar cekijos, taciau saskaita vokiskos imones israsyta lietuviskai imonei. Cia patikrinta asmeniskai tukstancius kartu.
Taigi kaip minejau saskaita nieko neirodo. Svarbiausia, prasyciau pateikti kaip atskirti gatavame produkte, tai ka deklaruoja jusu imone ir atpazinti apgavikus. Neprasau rasyti apie profilius su kuriais nedirbi, o tik apie Veka.

Tikiuosi tu man atsakysi i mano klausima: Konkretus uzrasai, kodai ir t.t., kurie budingi lenkiskam ir vokiskam profiliui. Malonu butu jei apsviestum, mum lengviau butu nuspresti, tas mum labai svarbu, nes renkames kokybe.

Tikiuosi tolimesnio bendravimo. Sorry jei kazka per riebiai pasakiau , ne is piktos valios cia.
Lauksiu atsakymo.

Atsakyti
ir mes nusprendem pagaliau detis plastikinius langus. tik dar visai nezinau kokius geriau rinktis kad kokybe butu uz prieinama kaina. gal kas galit patart...?
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 07 25, 14:17)

na tie bruksniniai kodai manau , kad tau gal ir zinomi, bet eiliniam pilieciui atejusiam uzsisakinet langu nemanau, kad kazka pasakys. beto jam galima bet ka pasakyt, is kur jam zinot, kad tai tiesa, kur tai afisuojama viesai toksai dalykas g.gif o kas liecia apkaustus, stiklinima ar dar kitas lango sudedamasias dali, kas neleidzia ju uzsakinet is kur nori ir sudeti viska i langa. kaip sabonio langai, profilis tikras vokiskas Kommerling, armavimas pacio sabonio, stiklo paketai irgi jo, taip kad nera nurodyta kas su kuo turi buti gaminama. doh.gif
jei manai alfaz kad tai rimti argumentai zmogu itikinti del profilio ka tu rasai, tai manes kaip klientes tikrai neitikintai. atsiprasau uz tiesmukiskuma, rolleyes.gif , bet noreciau is taves isgirst labai rimtu argumentu, nes tiesiog labai rimtai pradejau abejot ar aplamai turite to tikro vokisko profilio arba tu labai prastas vad........ doh.gif
Atsakyti
Ka patikimo patartumet Vilniuje?

Beje, kaip su langu priedais? Pvz as noriu placiu palangiu. Turbut is karto butina tai apgalvot, paskui nepakeisi?
Atsakyti
Sveiki,

turiu ir aš klausimėlį. Norime keisti langus daugiabučio laiptinėje. tačiau mūsų laiptinė grynai pietų pusėje. Teko girdėti, kad plastikiniai profiliai nuo intensyvios saulės per keletą metų išsikraipo. Ar tai tiesa? Mūsų bute mediniai, tad patikrinti negaliu smile.gif . O laiptinėn dėti klijuoto medžio nelabai galim, nes vis dėlto jie gerokai brangesni - kaimynas kalba apie plastiką. Tad ką manot, ar neteks mums po kelių metų vėl keisti langus, jei plastikiniai persikreips? Kiemas senamiestyje, uždaras, tad vasarą (pvz, kaip dabar) jame temperatūra kaip pirty, iki 50 laipsnių pakyla - saulutė darbuojasi. va todėl ir abejoju, ar plastikas atlaikytų...
Atsakyti