Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

Sveiki,
mums siandien sudejo langus esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 07 28, 16:55)
Atkreipkit demesi, ar atsidaro langai, ar niekur neuzkliuna, ir i montaza, ka naudoja montuodami: ar naudoja kaladeles, kyliukus, uzdengimo juostas, besipleciancias juostas, jei ne - tai tai gal tik putom uzpucia ir pasakys: neatidarinekit 3 dienas langu. ne kreivas montazas yra labai svarbu.

Oi man sokas doh.gif Neatidarineti langu 3 dienas??? Jei visam bute susidesiu langus (langu nedaug, tai greiciausiai sudes visus per viena diena), tai kaip man tokiame karstyje vasara tame bute 3 dienas langu neatsidarius isgyventi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(labai gera mama @ 2008 07 30, 11:38)
Oi man sokas  doh.gif  Neatidarineti langu 3 dienas??? Jei visam bute susidesiu langus (langu nedaug, tai greiciausiai sudes visus per viena diena), tai kaip man tokiame karstyje vasara tame bute  3 dienas langu neatsidarius isgyventi?  blink.gif

tai ir sakau, kad alfaz biski perlenke lazda taip pasakydamas doh.gif nereikia laukti jokiu 3 dienu. pilnai putom sustingti uztenka paros, o juolabiau vasara kai taip karsta, jei sudejo viena diena iki pietu, jau kita diena ryte galima atsidaryt. tikrai nieko neatsitiks. ziema kiek ilgiau biski stengsta ir tai yra tam tikra temp iki kurios langai yra mon tuojami. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziule @ 2008 07 29, 16:38)
siaip zmogus ir neminejo kad plastikas issilydys, sake, kad "plastikiniai profiliai nuo intensyvios saulės per keletą metų išsikraipo". taip dazniausiai nutinka su lenkiskais langais, o ypac kai yra pietine puse tiesiogine saule. tokiua atveju jum tikrai nepatarciau detis lenkisku, o ieskoti tikro vokisko profilio. (...) tuomet ir reikia ieskoti gero varinato, bet ne to kuris gali po keliu metu susikraipyt. nemanau, kad vasaros metu laiptinej butu problema palikti pravira langa, kad maziau butu karsta.  doh.gif
Va maziule teisingai suprato mano klausimą, ir atsakymą logišką pateikė. Bet gal galit kas patart - o kur gi tų vokiškų profilių gamintojų ieškoti? Juk net patys tarpusavyje diskutuojat, kad nežinia, kaip nustatyti, ar langas tikrai iš vokiškų profilių pagamintas ax.gif . Mums refleksinių stiklų tikrai nereikia - laiptinės sienos storos, tad neįkaista. Tačiau norim pakeisti senus šimtamečius langus, kurių rėmai jau sutrūniję. Iš viso keturi langai 2100X1050 per keturis aukštus. Tad užsakymas ne itin didelis. Tad matau dvi problemas:
1) jau anksčiau minėta - kur rasti gaminančius iš tikrai vokiško profilio;
2) ar šiais statybų laikais kas nors užsiima nedidelių užsakymų vykdymu? (gal ir kvailas klausimas, bet kai prieš 4 metus darėm remontą, oi kiek prisiklausėm apie "tai per smulkus užsakymas...")
Atsakyti
QUOTE(Daringa @ 2008 07 30, 15:15)
Va maziule teisingai suprato mano klausimą, ir atsakymą logišką pateikė. Bet gal galit kas patart - o kur gi tų vokiškų profilių gamintojų ieškoti? Juk net patys tarpusavyje diskutuojat, kad nežinia, kaip nustatyti, ar langas tikrai iš vokiškų profilių pagamintas ax.gif . Mums refleksinių stiklų tikrai nereikia - laiptinės sienos storos, tad neįkaista. Tačiau norim pakeisti senus šimtamečius langus, kurių rėmai jau sutrūniję. Iš viso keturi langai 2100X1050 per keturis aukštus. Tad užsakymas ne itin didelis. Tad matau dvi problemas:
1) jau anksčiau minėta - kur rasti gaminančius iš tikrai vokiško profilio;
2) ar šiais statybų laikais kas nors užsiima nedidelių užsakymų vykdymu? (gal ir kvailas klausimas, bet kai prieš 4 metus darėm remontą, oi kiek prisiklausėm apie "tai per smulkus užsakymas...")

normali ir rimta firma uzsiima visokiais uzsakymais. Jai yra svarbus visi klientai vienodai. Siaip jai tinka jum galiu pateikti kiektai kainuotu. mirksiukas.gif jei norit man i az parasykit kaip ir kokiu jus noretumet, kas salia dar prie ju butu ir galesiu jum pateikti atsakyma. as dirbu su tikru vokisku profiliu ir beje jo niekas kitas apart vokieciu negamina. smulkiau az. ax.gif
Atsakyti
Ką manote apie Plaza langų -30% akciją? Ar nebus eilinė apgavystė? g.gif
Atsakyti
vat labai idomu butu suzinoti kiek dabar kainuoja standartinis virtuvinis langas su montavimo darbais, vidinem ir lauko palangem? siandien gavau Plazos langu kaina. na nesuviliojo ji manes sad.gif na jei nuo jos 30 % nuolaida tai butu panasiau smile.gif
Atsakyti
gal kas zinot koki virtuvej langa geriau detis, vientisa ar 2 daliu? nes sake kad kazkuris issiklaipo ar dar ten kas darosi...
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 08 05, 09:31)
gal kas zinot koki virtuvej langa geriau detis, vientisa ar 2 daliu? nes sake kad kazkuris issiklaipo ar dar ten kas darosi...

Siūlyčiau tiesiog kreiptis į kitą firmą, o ne į tą, kurios vientisi ar 2 dalių langai išsiklaipo smile.gif Išsiklaipymui neturi reikšmės, kur tas langas - virtuvėje ar vonioje. Svarbu profilis ir kt medžiagos, bei, savaime suprantama, teisingas lango įstatymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 05, 11:22)
Siūlyčiau tiesiog kreiptis į kitą firmą, o ne į tą, kurios vientisi ar 2 dalių langai išsiklaipo smile.gif Išsiklaipymui neturi reikšmės, kur tas langas - virtuvėje ar vonioje. Svarbu profilis ir kt medžiagos, bei, savaime suprantama, teisingas lango įstatymas  blush2.gif

tai kad taip mano anytai pasake is Hronas, ir patare imt geresnius, tik neatsimenu kuriuos... (atrodo 2 daliu..) ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

mes domimės rudų atspalvių langais (tamsiais). Jau susidūrėme su nuomone, kad jie labai klaipysis. Pietų pusėje bus 4 langai 1200x900. Didžiausi langai bus vakarinėje pusėje. Todėl mums atrodo, kad šilumos poveiks nebus toks didelis. Bet būtų gerai sužinoti ir profesionalų nuomonę. Iš anksto dėkoju 4u.gif

Neparašiau, kad langų norėtume iš spalvoto plastiko, o ne iš balto, laminuoto ..
Tad domintų ir kainų skirtumas kvadratiniam metrui tarp laminuotų ir lietų iš spalvoto plastiko.

Būsiu dėkinga, jei kas pateiks kuo detalesnę info 4u.gif
Atsakyti
labuka smile.gif
Aš su tokiu pat klausimu kaip ir bambyze, del rudų atspalvių langų..statomės namą, ir aišku norim rudų, nes kažkaip tie balti nelabai kaip žiūrėtųsi kai stogas rudas..ir šiaip man gražiau tie rudi..bet va apie tą išsiklaipymą ir aš girdėjau doh.gif , o dar pas mus į Šiaurę tik mažiukas langiukas, pagrindiniai į pietus doh.gif
Nežinau nei ką daryt g.gif
Pasidalinkite mamytės patirtimi smile.gif
Atsakyti