Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

Veko tai cia firmos pacios pavadinimas, nes plaza langai tai ir raso kad ir daro pagal veko profili g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 01, 20:43)
Veko tai cia firmos pacios pavadinimas, nes plaza langai tai ir raso kad ir daro pagal veko profili  g.gif

turejau omeni veko profeli smile.gif
Atsakyti
Veka profili turite omwny turbut. O su siuo profiliu daug firmu dirba, bet kai kurios vezasi lenkiska Vekos profili ir is jo gamina, arba gatavus langus is Lenkijos atsiveza.
Atsakyti
pas pazistamus jau virs 4 metu stovi lenkiski veko profeli, ir neko patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 01, 21:39)
pas pazistamus jau virs 4 metu stovi lenkiski veko profeli, ir neko patenkintas.

Gerbiamas Denisenko, galbūt jūs esate labai didelis langų žinovas, tačiau raštingumo lygis bado akis 4u.gif
Labai atsiprašau, bet kažkoks siaubas.. Praktiškai nė vieno žodžio nėra parašyto be klaidų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 12 01, 23:49)
Gerbiamas Denisenko, galbūt jūs esate labai didelis langų žinovas, tačiau raštingumo lygis bado akis  4u.gif
Labai atsiprašau, bet kažkoks siaubas.. Praktiškai nė vieno žodžio nėra parašyto be klaidų  blink.gif

Taigi, žmogus ne lietuvių tautybės, bet stengiasi ir rašo lietuviškai. Aš manau, kad nereiktų kritikuoti, bet tyliai pasidžiaugti, kad kalbą mokosi, nes kai pagalvoju, kaip aš aš rašau ispaniškai, tai Dieve laikyk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 12 01, 23:49)
Gerbiamas Denisenko, galbūt jūs esate labai didelis langų žinovas, tačiau raštingumo lygis bado akis  4u.gif
Labai atsiprašau, bet kažkoks siaubas.. Praktiškai nė vieno žodžio nėra parašyto be klaidų  blink.gif

Gerbiama Stefute, neesu as jau toks labai didelis langu zinovas, ir turbut nera zmogaus kuris gali zinot viska. o del rastingumo tai kaip parase Kobe, as neesu lietuvis. tai kad atsiprasau uz gramatinius klaidus.
Atsakyti
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 02, 08:01)
Gerbiama Stefute, neesu as jau toks labai didelis langu zinovas, ir turbut nera zmogaus kuris gali zinot viska. o del rastingumo tai kaip parase Kobe, as neesu lietuvis. tai kad atsiprasau uz gramatinius klaidus.

Bet mes visi ne Ispanijoje esame manau... smile.gif
Atsakyti
gal kas žinote, kokios langų kainos šiais laikais tarkime kvadratinio metro, pvz pas kokį nors megrame
mano langai nestandartiniai, tai netiknka tie visi pasiūlymai, kurie skrajutėse būna, pvz va įstatysime jums tokį virutvės langą....
galėčiau, žinoma, pasikviesti kokį firmos atstovą, bet bus labai gėda, kai paskaičiuos, sakyti, nu ne, tokios babkės, gal kitais metais kai daugiau uždirbsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 12 02, 12:42)
galėčiau, žinoma, pasikviesti kokį firmos atstovą, bet bus labai gėda, kai paskaičiuos, sakyti, nu ne, tokios babkės, gal kitais metais kai daugiau uždirbsiu  doh.gif

sugalvojat ko norit, jamat telepona ir skambyjat smile.gif isgirdes atsakyma sakot aciu pagalvosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 12 02, 11:42)
gal kas žinote, kokios langų kainos šiais laikais tarkime kvadratinio metro, pvz pas kokį nors megrame
mano langai nestandartiniai, tai netiknka tie visi pasiūlymai, kurie skrajutėse būna, pvz va įstatysime jums tokį virutvės langą....
galėčiau, žinoma, pasikviesti kokį firmos atstovą, bet bus labai gėda, kai paskaičiuos, sakyti, nu ne, tokios babkės, gal kitais metais kai daugiau uždirbsiu  doh.gif

Galeciau paskaiciuoti Jums samatele langu, tik reikes ismatavimu apytiksliu. Parasykite i PM.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 12 02, 10:57)
Galeciau paskaiciuoti Jums samatele langu, tik reikes ismatavimu apytiksliu. Parasykite i PM.

ačiū labai, parašysiu po poros dienų, reikia "metrą" iš tėvų pasiimti ir pamatuoti smile.gif
klaikiai daug tų langų bute - 12 ir dar plius 2 balkoninės durys doh.gif
Atsakyti