Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

QUOTE(Denisenko @ 2008 12 02, 19:35)
Del orlaidziu,tai tiesa,ziurint kas daro, cia jau kaip pasitaikis. seip gerai padarita orlaide, neko nepralaidziu. Turiu kalausima Alfai, ar galit paiaiskint, kaip sandarei padarita orlaide gali pralaist siluma? galima gi patikrint ar orlaide sandari ar ne. Cia kalbu apie vertikalios (taribines) orlaides smile.gif Del langu kainos su alfo irgi nesutinku, kainos ne venodos, juos skiresi. o del vadibyninku tai irgi klistat, yra firmu kur je irgi kaip ir jus suteikia visa informacija. Ne jus vinas toks kuri viska zino ir malonei bendrauja smile.gif tai kad nerikia sakit kad visi blogi. smile.gif

As kalbu apie oro pratekejima uzdarius uzlaide. Jis yra tikrai didziausias pas "tarybines" orlaides.

Beje prisiminiau viena klienta, kuris savo nora tureti tarybine orlaide naujame lange pagrinde tuo, kad jo katinas moka ta "tarybine" sena orlaide su letenele atsidaryti ir pro ja iseiti i balkona. O balkone jo smeliukas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaruniene @ 2008 12 01, 15:25)
sveiki,
Tos vertikalios orlaides (tarybines) tai tikrai superinis dalykelis... Sandarumas 100procentu vedintis gali laisvai isvykes is namu... ir atrodo labai graziai...

drinks_cheers.gif Visishkai sutinku

QUOTE(aaruniene @ 2008 12 02, 15:20)
Kokybe atitinka kainai!
Papildyta:
Na priklauso kas gamino tas orlaides... smile.gif  Pas mus tai sandarios... smile.gif
Augusiems zmonems labai patinka orlaides...Nes jie priprate..

O kiurioj firmoj uzsakynejot? blush2.gif nes man rodos nedaug tokiu firmu yra su tarybinem orlaidem ax.gif
Alfasz o tu pries orlaides nes ju negamynat???? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D-i-a-n-a: 02 gruodžio 2008 - 20:51
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2008 12 02, 21:49)
drinks_cheers.gif  Visishkai sutinku
O kiurioj firmoj uzsakynejot? blush2.gif nes man rodos nedaug tokiu firmu yra su taribinem orlaidem ax.gif
Alfasz o tu pries orlaides nes ju negamynat???? lotuliukas.gif

Ne delto esu pries jas, tiesiog man niekas dar neirode kad jos labiau naudingos nei zalingos.

Beje tarybines orlaides gamina labai mazai imoniu. Horizontalias gamina tik pora firmu, kiurios pacios langu negamina, tai TINKLELIS, arba Gajausta, bei dar viena. Jos tiekia langu firmoms visas orlaides, kaip ir mums. Mes jas idedame tik i savo langus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 02 gruodžio 2008 - 20:54
QUOTE(alfasz @ 2008 12 02, 21:51)
Ne delto esu pries jas, tiesiog man niekas dar neirode kad jos labiau naudingos nei zalingos.
Beje tarybines orlaides gamina labai mazai imoniu. Horizontalias gamina tik pora firmu, kiurios pacios langu negamina, tai TINKLELIS, arba Gajausta, bei dar viena. Jos tiekia langu firmoms visas orlaides, kaip ir mums. Mes jas idedame tik i savo langus.

As paziurejau tu Kaunietis o man Vilniuj reikia ,gal cia daugiau yra???
Atsakyti
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2008 12 02, 21:57)

As visoje Lietuvoje dirbu:) ty. teikiu informacija ir konsultacija langu tema:) ir samatas galiu preliminarias pateikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2008 12 02, 21:57)

Žinau, kad Megrame turi tarybinių orlaidžių. Prieš metus keitėm mamai virtuvės langą. Kai tada ieškojom, mažai kas tų tarybinių turėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 12 02, 23:38)
Žinau, kad Megrame turi tarybinių orlaidžių. Prieš metus keitėm mamai virtuvės langą. Kai tada ieškojom, mažai kas tų tarybinių turėjo  4u.gif

O ar zinojote, kad tos orlaides gaminamos is durinio profilio, kad uzstoja net 10cm lango, t.y bus maziaus sviesos? ar zinote, kad pro jas labai lengva isilauzti i buta jei jis pirmame aukste? Ar zinote, kad ju pagaminimo kaina 100lt o jas parduoda po 300? smile.gif

Cia tik pradziai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfasz: 02 gruodžio 2008 - 23:00
QUOTE(alfasz @ 2008 12 02, 23:58)
O ar zinojote, kad tos orlaides gaminamos is durinio profilio, kad uzstoja net 10cm lango, t.y bus maziaus sviesos? ar zinote, kad pro jas labai lengva isilauzti i buta jei jis pirmame aukste? Ar zinote, kad ju pagaminimo kaina 100lt o jas parduoda po 300? smile.gif

Cia tik pradziai smile.gif

Kas iš ko gaminama tikrai nenusimanau 4u.gif
Mamai reikėjo, turi ir patenkinta mirksiukas.gif
O kaina buvo apie 150, tikrai ne 300.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 12 02, 21:51)

Gal Kaune ir mazei firmu kure siulo tarybines orlaides, o gal is vis ju nera,sito nezuna, bet Vilniui paskutiniu metu yra tu firmu kure siulo taribinius orlaides, ir yra zmoniu kure uzsakineja. Jiu kaina nuo 200 iki 400lt. Tas kad sumazes 10cm varcia ir stekla paketas tai tiesa smile.gif bet nemanau kad del tuo kambari bus tamsu smile.gif tik va tegul alfa paaiskins kaip per orlaide kurio plotis maziau negu 10cm gali isilauzt vagis, kaip iduomu jis i ta orlaide ilis? smile.gif tai jis gali i per pati langa ilist, ten vetos daugiau smile.gif ir dar, ar tai blogai kas orlaide gaminama is duru profilio? as taip nemanau.
Atsakyti
Visiskai sutinku su Alfu del tarybiniu orlaidziu. Labai sumazeja langas ir silumos svaistymas. Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu. Bet visumoje manau orlaides yra reikalingos. Pas mane mediniai langai. Virsuje reme isfrezuotos skyles ir uzdetos orlaides. Vedinimo uztenka ir ja uzdarius siluma visiskai neiseina. Blogiausiu atveju (jeigu truksta vedinimo) yra dar ir mikroventiliacija.
Atsakyti
QUOTE(Denisenko @ 2008 12 03, 08:11)
Gal Kaune ir mazei firmu kure siulo tarybines orlaides, o gal is vis ju nera,sito nezuna, bet Vilniui paskutiniu metu yra tu firmu kure siulo taribinius orlaides, ir yra zmoniu kure uzsakineja. Jiu kaina nuo 200 iki 400lt. Tas kad sumazes 10cm varcia ir stekla paketas tai tiesa smile.gif bet nemanau kad del tuo kambari bus tamsu smile.gif tik va tegul alfa paaiskins kaip per orlaide kurio plotis maziau negu 10cm gali isilauzt vagis, kaip iduomu jis i ta orlaide ilis? smile.gif tai jis gali i per pati langa ilist, ten vetos daugiau smile.gif ir dar, ar tai blogai kas orlaide gaminama is duru profilio? as taip nemanau.

Pro 10cm anga tikrai niekas neilys, esu girdejes kad pro 30cm ilindo i nama kazkas. O kad isilauzsti tai ta orlaide islauzus ir ikisus ranka i vidu galima atsidaryti pati langa, nereik nei triuksmauti, nei dauzti stiklo..
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 12 03, 10:25)
Pro 10cm anga tikrai niekas neilys, esu girdejes kad pro 30cm ilindo i nama kazkas. O kad isilauzsti tai ta orlaide islauzus ir ikisus ranka i vidu galima atsidaryti pati langa, nereik nei triuksmauti, nei dauzti stiklo..

Ilga ranka turi būti... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(alfasz @ 2008 12 02, 18:51)
Lietuva ne bananu respublika - kainos visur panasios, ypac langu rinkoje, kur konkurencija milziniska. O dazni gamintojai samatose nepateikia visos info, ir neatsiuncia langu pristatymo kartu. As rekomenduociau paskirt pusdieni ir pavaiksciot po firmas langu. Pamatysit kaip vadybininkai jus informuoja apie savo produkcija, kaip suteikia info, bendrauja su Jumis ir pan. Ir tai daug lemia. Kazin ar noresit uzsisakyt langus pas tuos, kurie tik pakis lapa su kaina ir viskas.

Būtent - charakteristikos gan panašios, o kaina skiriasi 4-6 tūkst. Kodėl turėčiau mokėti daugiau vien dėl to, kad Heinzmann vadybininkas auksaburnis? Beje, vadybininkas vadybininku, o langus montuos tai darbininkai, ir girdėjau apie minėtos firmos ne kokį, oi nekokį montavimo ir bendravimo iškilus problemoms lygį. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(alfasz @ 2008 12 02, 18:51)
Praejo tie laikai kai firmos turedavo milziniskus antkainius, dabar jie pasikoreagave i zemesne puse yra, tikrai ne 100 proc kaip daugelis masto.

Paskui jūs, alfasz, sakote :

O ar zinojote, kad tos orlaides gaminamos is durinio profilio, kad uzstoja net 10cm lango, t.y bus maziaus sviesos? ar zinote, kad pro jas labai lengva isilauzti i buta jei jis pirmame aukste? Ar zinote, kad ju pagaminimo kaina 100lt o jas parduoda po 300?

Tai kiek jau čia tas antkainis? biggrin.gif Kaip tai sunkiai jums su procentais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGZEMPLIORIUS: 03 gruodžio 2008 - 09:58