Įkraunama...
Įkraunama...

Plastikiniai langai 3

QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 12 03, 10:58)
Ilga ranka turi būti...  biggrin.gif
Papildyta:
Būtent - charakteristikos gan panašios, o kaina skiriasi 4-6 tūkst. Kodėl turėčiau mokėti daugiau vien dėl to, kad Heinzmann vadybininkas auksaburnis? Beje, vadybininkas vadybininku, o langus montuos tai darbininkai, ir girdėjau apie minėtos firmos ne kokį, oi nekokį montavimo ir bendravimo iškilus problemoms lygį.  tongue.gif
Papildyta:
Paskui jūs, alfasz, sakote :

O ar zinojote, kad tos orlaides gaminamos is durinio profilio, kad uzstoja net 10cm lango, t.y bus maziaus sviesos? ar zinote, kad pro jas labai lengva isilauzti i buta jei jis pirmame aukste? Ar zinote, kad ju pagaminimo kaina 100lt o jas parduoda po 300?

Tai kiek jau čia tas antkainis?  biggrin.gif  Kaip tai sunkiai jums su procentais?

Aciu kolega uz reklama.. Nevertejo, tikrai smile.gif

Zinote, as megstu faktus faktus faktus, o ne kalbejima apie uki ir bites, jei jau apie bendravimo lygi ir darbu kokybe prakalbote smile.gif

As kalbejau apie orlaidziu gamyba o ne apie langu. Tai du skirtingi dalykai. Mes ju negaminame, ir daugelis ju negamina taip pat is langu gamintoju, na nebent plaza, Vinkelis ir dar pora. O visi kiti perka jas is Ju. Mes perkame orlaides is Tinklelio. Jie savo marzos mums nesako, tad apie orlaidziu, kurias mes perkame savikaina nieko pasakyti negaliu, deja.
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 12 03, 10:58)
Kodėl turėčiau mokėti daugiau vien dėl to, kad [color=yellow]Heinzmann vadybininkas auksaburnis? Beje, vadybininkas vadybininku, o langus montuos tai darbininkai, ir girdėjau apie minėtos firmos ne kokį, oi nekokį montavimo ir bendravimo iškilus problemoms lygį.  tongue.gif

Del šios problemos ir mano pusbrolis vilnietis turejo daug nervu išeikvoti ir paieškų atlikti,nes minetos firmos langų montuotojai padėk dieve kaip langus sudejo doh.gif .Sutvarke,beja,kitos firmos darbuotojas surastas per pazistamus doh.gif .
Dabar pati renkuos labai atsakingai firma,kad nepasikartotu ir man toki dalykai verysad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voverytė*: 03 gruodžio 2008 - 10:49
QUOTE(alfasz @ 2008 12 03, 11:34)
Aciu kolega uz reklama.. Nevertejo, tikrai smile.gif

Zinote, as megstu faktus faktus faktus, o ne kalbejima apie uki ir bites, jei jau apie bendravimo lygi ir darbu kokybe prakalbote smile.gif

Prašom, nors aš ne kolegė. Gal ir nevertėjo, ale rankos niežti, kai pasigilini į jūsų savigyrą bei kitų firmų kritiką. Tuo labiau, kad buvo nepatenkintų klientų pasisakymų - tai faktas. Ir buvo jūsų atsikalbinėjimų, nors klientas turėtų būti teisus visada, net ir jau pinigus jums sumokėjęs. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Voverytė* @ 2008 12 03, 11:43)
Del šios problemos ir mano pusbrolis vilnietis turejo daug nervu išeikvoti

Taigi ne visada kaina atitinka servisą. biggrin.gif
Galvoju - gal kartais montuotojai turi kokius pažymėjimus turėti ar ką panašaus? Kaip nustatyti jų kvalifikaciją? Reikalauti ne mažiau porą metų dirbančių - jei ten jie tiek užsilaiko? biggrin.gif Nes jeigu atsiųs kokį 18-metį "bandomąjį triušį", iš darbo biržos prieš savaitę gautą, tai gero nelauk...
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 12 03, 11:52)
Prašom, nors aš ne kolegė. Gal ir nevertėjo, ale rankos niežti, kai pasigilini į jūsų savigyrą bei kitų firmų kritiką. Tuo labiau, kad buvo nepatenkintų klientų pasisakymų - tai faktas. Ir buvo jūsų atsikalbinėjimų, nors klientas turėtų būti teisus visada, net ir jau pinigus jums sumokėjęs. biggrin.gif
Papildyta:
Taigi ne visada kaina atitinka servisą.  biggrin.gif
Galvoju - gal kartais montuotojai turi kokius pažymėjimus turėti ar ką panašaus? Kaip nustatyti jų kvalifikaciją? Reikalauti ne mažiau porą metų dirbančių - jei ten jie tiek užsilaiko?  biggrin.gif Nes jeigu atsiųs kokį 18-metį "bandomąjį triušį", iš darbo biržos prieš savaitę gautą, tai gero nelauk...

Na velgi kalbame apie tai ko nezinome patys, tik girdejome, kad kazkas kazka kazkur pasake. Manau sis forumas ne problemu aiskinimasis.

Klientas visada teisus, bet buna isimciu, negalima visada kaltinti tik firmu, nes ne visada ir klientai buna idealus smile.gif

Del montuotoju ar kitu zmoniu dirbanciu kitose srityse, tai to paties gali paprasyt, ir santechniko ir tv meistro ir skalbimo masinos tvarkytojo, dazytojo sienu ir pan. Realybe yra kitokia, o pasvajoti visada galima apie idealu pasauli smile.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man blondinkai kuo skiriasi Aluplast profilis nuo Salamander?
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 12 03, 10:25)
Pro 10cm anga tikrai niekas neilys, esu girdejes kad pro 30cm ilindo i nama kazkas. O kad isilauzsti tai ta orlaide islauzus ir ikisus ranka i vidu galima atsidaryti pati langa, nereik nei triuksmauti, nei dauzti stiklo..

Tai gal mazas vaikas ir ilis smile.gif , o kad islauzt orlaide reikia nupjuat groteles kure uzdenga skile, ir idomu ar zmones gatveje nepastebes kad kaskas darbojasi pre lango. galima pastatit rankena su spinele. o jei vagis nores apvogt tai ir taip apvogs, ar bus ta orlaide ar ne smile.gif . Galiu sutikt tik viena su alfa, kad orlaides sumazina lango ploti, o del sandarumo, tai gerai padarita orlaide, silumos nepralais, galiu drasei tai sakit, nes pats jos dariau.
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 12 03, 11:58)
Na velgi kalbame apie tai ko nezinome patys, tik girdejome, kad kazkas kazka kazkur pasake.

Visi mes čia esam "kažkas". Mažai tikėtina, kad peiktų ir skųstųsi tuščiai. Tuo labiau, kad jūs dar ir oponavote... Kadangi renkuosi langus, tai man kaip tik labai aktualu išgirsti apie įvairias problemas.

Klientas visada teisus, bet buna isimciu, negalima visada kaltinti tik firmu, nes ne visada ir klientai buna idealus smile.gif

Del montuotoju ar kitu zmoniu dirbanciu kitose srityse, tai to paties gali paprasyt, ir santechniko ir tv meistro ir skalbimo masinos tvarkytojo, dazytojo sienu ir pan. Realybe yra kitokia, o pasvajoti visada galima apie idealu pasauli

Čia jau pats sau ir atsakėt, ar ne? Pasirašykit sau didelėm raidėm ir kartokit tris kartus per dieną: KLIENTAS - TEISUS. NE TIK BŪSIMAS KLIENTAS, BET YPAČ TAS, KURIS JAU YRA, KURIS JUMIS JAU PATIKĖJO. NETURIT TEISĖS IŠ KLIENTO REIKALAUTI IDEALUMO, O KLIENTAS IŠ JŪSŲ - TURI. Jei manot kitaip, klientas gali iškelti bylą dėl nepateisintų lūkesčių... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 12 03, 14:29)
Visi mes čia esam "kažkas". Mažai tikėtina, kad peiktų ir skųstųsi tuščiai. Tuo labiau, kad jūs dar ir oponavote... Kadangi renkuosi langus, tai man kaip tik labai aktualu išgirsti apie įvairias problemas.
Čia jau pats sau ir atsakėt, ar ne? Pasirašykit sau didelėm raidėm ir kartokit tris kartus per dieną: KLIENTAS - TEISUS. NE TIK BŪSIMAS KLIENTAS, BET YPAČ TAS, KURIS JAU YRA, KURIS JUMIS JAU PATIKĖJO. NETURIT TEISĖS IŠ KLIENTO REIKALAUTI IDEALUMO, O KLIENTAS IŠ JŪSŲ - TURI. Jei manot kitaip, klientas gali iškelti bylą dėl nepateisintų lūkesčių...  biggrin.gif

Tai as kalbu, kad realybeje buna visokiu situacijau, kai klientas ne visada buna teisus del iskylusiu problemu. Patirtis musu tai rodo.

As oponavau, kad nesakytumete kad pasislepiau. Is vienos puses sutikau su problema, is kitos puses ne. Prasau pirma isigilinti i viska, ir tik poto rasyti nuosprendi.
Atsakyti
na va pesiknisau internete,radau firma kuri pati gamyna tas orlaides jau 8 metus thumbup.gif .Gal kas ka girdejote apie Gamlana?ar verta su jais prasydeti?Ar geriau kokia garsesne firma rinktis?Nes kainos lyg ir panasios,o sviesos gal kazkiek ir sumazess,bet man reikia gryno oro tongue.gif ,o per mikroventiliacija mazai ten jo ir patenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2008 12 03, 12:16)
Paaiškinkit man blondinkai kuo skiriasi Aluplast profilis nuo Salamander?

Pirmiausia tai skiriasi manau savo savybemis, neisigiles pasakyti negaliu, tik kiek as zinau abu gaminami Lenkijoje. T.y turi gamyklas, nors visur akcentuoja reklamose, kad vokiskas profilis.
Papildyta:
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2008 12 03, 14:43)
na va pesiknisau internete,radau firma kuri pati gamyna tas orlaides jau 8 metus thumbup.gif .Gal kas ka girdejote apie Gamlana?ar verta su jais prasydeti?Ar geriau kokia garsesne firma rinktis?Nes kainos lyg ir panasios,o sviesos gal kazkiek ir sumazess,bet man reikia gryno oro tongue.gif ,o per mikroventiliacija mazai ten jo ir patenka g.gif

Pasidomekite dar UAB "TINKLELIS" produkcija. www.tinklelis.com arba www.ejotra.lt Bet cia horizontalios orlaides pas juos. Jos uzstoja maziau stiklo, atitinkamai 6 arba 8cm. Tinklelis taip pat gamina horizontalias orlaides, tik jos kitaip varstosi, ir velgi uzstoja 10cm stiklo.
Atsakyti
Alfasz aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(alfasz @ 2008 12 03, 14:34)
Tai as kalbu, kad realybeje buna visokiu situacijau, kai klientas ne visada buna teisus del iskylusiu problemu. Patirtis musu tai rodo.

Tarkim, dėl problemų kalti montuotojai. Klausimas, kodėl save gerbianti (?) firma samdo nemokšas ir jų pakankamai neišmoko arba nesamdo jau turinčių patirties ir iš teisingos vietos dygusias rankas?
Atsakyti