Įkraunama...
Įkraunama...

Džiūsta lūpos

sveikos mamytes,gal kam nestumo metu labai dziuvo lupos?ka daret/nepadeda nei vazelinai niekas....
Atsakyti
Bandyk keisti vazeliną.
Atsakyti
kad jo uzsitepus poveikis kelio minutes... g.gif ir labai riebu naudojau ir kitokiu visvien neadeda verysad.gif
Atsakyti
Ir man labai dziusta, nesuprantu, kas darosi. su pirmuoju vaikeliu taip nebuvo, nu dabar tai baisu: ir dziusta ir truksta- nieks nepadeda g.gif
Atsakyti
as jau ir nebezinau ka daryt...vika ispandziau ir nieko....tai ir vaikstau liezuvi iskisus visa laika:D verysad.gif krema nivea tamsiai melyna siek tiek padeda geriau nei vazelina bet labai jau nemalonus ta jo skonis... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Man džiūsta ir burna ir lūpos, tai lūpas masažuoju dantų šepetuku ir tepu medumu mirksiukas.gif man padeda thumbup.gif
Atsakyti
Man šiaip sausos lūpos tai neseniai išbandžiau tokį vazeliną-blizgesį Blistex su žaliąja arbata..jis riebus toks..man lūpas ilgam drėkina thumbup.gif Eurovaistinėj jų yra ir kai pirkau (prieš savaitę) jiems nuolaida buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
nu reiks nueit nusipirkt bigsmile.gif pabandysim cool.gif smile.gif
Atsakyti
man irgi baisiai džiūsta, ale net nepagalvojau, kad nuo nėštumo bigsmile.gif g.gif reiks medų išbandyt, kažkada dėjau, tai viskai nieko buvo.
Atsakyti
ane is ryto uosviene pamacius sako gal tu sergi?lupos kokios sausos biggrin.gif smile.gif sakau ne,taip turi but biggrin.gif smile.gif juoktis pradejo...na tikiuos kad po nestumo nebekankins lupu dziuvimas...jau visai nebedaug ir bepaliko.... lotuliukas.gif smile.gif

user posted image
wub.gif
Atsakyti
Man irgi baisiai dziusta, trukineja. Padeda: dienos metu - vazelinas, bet reikia atrasti tinkama (Eucerin, Nivea man visai nepadejo), paskui isirinkau Weleda (visai nieko), nakciai - tepu medumi.
Atsakyti
O žiūriu daugumai viena ir ta pati problema, man irgi džiūva ir net skilinėja lūpos. Kolkas dar neatradau, kas joms padėtų, nebent nuolatinis vazelino tepimas.
Atsakyti