Body Shope pirkau medaus vazelina indelyje tokiame mazame, mokejau apie 30lt. Dabar, kai jau istustinau ji, isidejau naturalaus medaus i ji ir teplioju jau kelios dienos. Super Nieko nekainavo praktiskai, lupytes sveikos blizga, naudos daug daugiau. Neissiversciau be to ir nusprendziau, kad ir ateityje jokiu vazelinu nebepirksiu, o naudosiu tik meduti lietuviska
as irgi patarciau daugiau gerti, bet kad tai butu nevienkartinis gerimas, siandien daug isgeriau, o ryt vel kaip seniau ir drekinti lupas - lupu balzamu, medumi
[jei jau dziusta tai reik daug skysciu gert,juk leliukas kiek reikalauja ,ir toksinai geriau is organizmo salinasi.beto kiek zinau,jei wartosi daug skysciu tai ir gimda maziau apsitraukines.man kelis syk teko skyscius lasint nes trukdawo ir nepajegdawau tiek isgert,o labai dar pykino.tai po laseliniu labai pageredawo sawijauta.dziaugiuos kad tokia gera gyd turiu kuri net i tokius dalykus per pirstus neziuri
Pastebejau, kad buna dienu, kai, atrodo, galeciau kibirais maukti vandeni-tada viskas ok. O jei kelias dienas nesinori skysciu, isgeriu tik kelis puodelius-rezultatas matomas ant lupu-sausos, suskirdusios.. Gali tepti kuo nori-medum, geriausiais vazelinais, vistiek suskirs.. Taigi pritariu, kad cia del skysciu trukumo
Pastebejau, kad buna dienu, kai, atrodo, galeciau kibirais maukti vandeni-tada viskas ok. O jei kelias dienas nesinori skysciu, isgeriu tik kelis puodelius-rezultatas matomas ant lupu-sausos, suskirdusios.. Gali tepti kuo nori-medum, geriausiais vazelinais, vistiek suskirs.. Taigi pritariu, kad cia del skysciu trukumo
o wat ir mane paskutinem dienom tiek troskino kad rodes jog kibira isgerciau,nu bet pradejau tynt,ryte net nesulenkiau pirstu nuo istinimo ir nuwarau gi as snd pas sawo daktare,sakau man matyt inkstai atsisako troskina,o tynstu!!!! tai wat gawau welniu kad mazai geriu sake kad jei organizmuj ypac nestumo metu didelis skysciu trukumas sukelia tynimus sakau nieko nesuprantu,nu o pasirodo taip yra,tai uzsipirkau vandens ir geriu,kad bent 2.5l isgert