Man irgi labai dziusta lupos,daktare sako,kad truksta skisciu organizme,liepe daugia gert,bet beda ta,kad nesinori tiek daug gert

geras, tik dabar is jusu suzinojau kad reikia daugiau skysciu gerti kad lupytes nedziutu, is pradziu labai daug geriau, dabar kazkaip maziau mums 21 savaitele, ir tikrai pradejo lupos dziuti ir burna... hmmmm o man baisu kad kazkaip nepradeciau tinti nuo tu skysciu....reikes gydytojos pasiklausti....

As tikrai neisgeriu tiek kiek reiki 2 - 2,5 l. Kiekviena karta gydytoja paziurejus i lupas pasako - nevartoji pakankamai skysciu !!!!!!
JAu bandziau ieskoti kazko skanaus pardese. Bet visur cukraus, saldikliu yra. MAn tas vanduo jau per galva tuoi islys. Gaminuosi dabar pati - paprasta vandenuka su sitrina. Skanu pakolkas.
JAu bandziau ieskoti kazko skanaus pardese. Bet visur cukraus, saldikliu yra. MAn tas vanduo jau per galva tuoi islys. Gaminuosi dabar pati - paprasta vandenuka su sitrina. Skanu pakolkas.
As tai galvojau kad del slogu man dziusta lupos
, net nebezinau ka tept, turiu visokiu balzamu bet tik taam kartui. Su pirmu tai man taip nebuvo

man irgi džiusta lupos ir naudoju medetku tepaliuka labai
padeda man ir aplamai tas tepaliukas yra nuo visu ligu
drauges jau juokiasi iš manes visada jei biski kas sako tepk medetkas
bet jei rimta pameginkit tikrai padeda ir šeip jis geras ir nuo nuo nubrbrozdinimu ar zaizdeliu.

bet jei rimta pameginkit tikrai padeda ir šeip jis geras ir nuo nuo nubrbrozdinimu ar zaizdeliu.
Man is pradziu buvo problemeles su lupom,kaip buvo kazkur 2-3 menesiai...
dziuvo labai, skilinejo kampuciai, buvo labai raudonos
poto kazkaip savaime praejo...bet be lupdazio neissiverciu

ir as jungiuos su dziustancioms lupom
naudoju Eucerin vazelina, bet reikia daznai tept. skysciu tai geriu, bet tikrai ne 2l per diena. beto man ir rankos labai sauseja
cia turbut tikrai maziukas viska sugeria is mamos

Labas mielosios
Turiu tokia nuojauta, gal čia ne šita tema tinkama tai sakyti, bet tikiuos iš jūsų kokio atsakymo sulaukti...
Pasimylėjiom su vaikinu prieš dvi savaites , turėjiau susirgti mmm dabar tik, o susirgau iškarto po dviejių dienų po pasimylėjimo, ir kaip keista, kad sirgau mmm tik 3 dienas, kaip niekada trumpai
ir va per tas dvi savaites net neitariau,kad kažkas negerai ar kas,kad galėčiau pastoti. Aišku, nesisaugojau nei jis nei aš.
Ir va vakar supykino net vėmiau, vakare vėl pykino, jaučiu nuovargi, savy pasunkėjima kažkoki ... Nuo pilvo iki gaktos eina ruda juosta, valgau be saiko
kur niekada ryte nevalgydavau išvis vakare pavalgydavau ir man gerai būdavo. Pradėjiau jausti, kad storėjiu...
Lakstau dažnai į tualeta, nuotaika keičiasi gan dažnai, esu palikus jautri kasnors kanors pasako akyse ašaros kaupiasi. ir lūpos vakar džiūvo, niekada to nebuo. Kaip manot ar galėčiau būti pastojius?

Man taip pat džiūsta, bet naudoju nivea vazeliną ir man bent jau padeda. Pigūs nepadėdavo, na padėdavo, bet tik keliom minutėm ...
nezinau kas cia man atsitiko, bet pirmi metai kai pradejo dziuti lupos.
seip patepu bet kokiu vazelinu ar blizgiu (drekinanciu) ir man gerai
tik reikia dazniau patepliot...
nu ir svarbiausia jokiu budu nelaizyti lupu!!
p.s. gal zinot, ar Lietuvoje parsiduoda tokie??

seip patepu bet kokiu vazelinu ar blizgiu (drekinanciu) ir man gerai

tik reikia dazniau patepliot...

p.s. gal zinot, ar Lietuvoje parsiduoda tokie??

man irgi jos džiūna, o nuo vazelino tik dabiau, tai geriasia, kai nieko nedarau, palaižau, vandens atsigeriu ir tiek