hmmm, kai kurios čia taip aštriai sureagavo

nematau nieko smerktino, jei mergina nutarė keisti stilių, ir nori padaryti tai "ant staigių". Noras gal ir paaugliškas, bet visiškai natūralus ir suprantamas.
Aš pati mokykloje buvau "reperė"

O kadangi lankiau menų mokyklą, tai dar ir su boheminiu prieskoniu. Žodžiu, tokios, kokia dabar esu, nei pati savęs negalėjau įsivaizduoti, nei draugai galėjo. Bet aš palaipsniui pakeičiau stilių, tai nebuvo staigus šuolis.
O temos autorei patarčiau:
1) peržiūrėti temą " Drabužių modeliai - 15 tema, Stiliaus paieškos, kelio komentarai" -ten rasi pavyzdžių, kaip galima atrodyti stilingai, moteriškai, gražiai, bet ne saldžiai ir ne barbiškai
2) gali savo stiliaus ieškojimus pasirodyti temoje "derinukai" -ten merginos patars, ką patobulinti aprangoje, kas negerai. Taip prieš drauges galėsi pasirodyti su jau nušlifuotais deriniais. Bet ten gali sulaukti kritikos, arba būti įtikinta kaspino po kaklu būtinybe.
3) netingėti parduotuvėse matuotis drabužių, kurie patraukia akį. Net jei iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jie ne tau, netiks. Tiesiog išbandyk daug įvairių varijantų.
4) aukštakulniai (kai su saiku) yra gerai -jie tiesina laikyseną. Banglai ir kiti neformalai paprastai įpranta vaikščioti susikūprinę, o tai niekam grožio neprideda.
5) pritariu Zivilkai, jei nori į soliariumą -eik, bet su makijažu neskubėk. Tavo amžiuje, dieną į pamokas, pilnai pakanka lūpų blizgesio ir blakstienų tušo