Įkraunama...
Įkraunama...

Totalus pasikeitimas.

QUOTE(sphinx @ 2008 02 20, 22:01)
http://img2.timeinc....cole_kidman.jpg

Nenusimink del baltos odos - paziurek i Nikole Kidman. Jos oda balta, bet ji to neslepia ir nesigedija, atvirksciai - paryskina. Ir daugelis laiko ja grazia mirksiukas.gif

Bet pas nicole ir plaukai grazus wub.gif
Atsakyti
o tavo ka negrazus?
Atsakyti
Gražūs ir mano. biggrin.gif bet maniškiai tamsūs, ir jie tarsi dar labiau išryškina odos baltumą
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 21, 16:32)
Gražūs ir mano. biggrin.gif bet maniškiai tamsūs, ir jie tarsi dar labiau išryškina odos baltumą

Mano plaukai apskritai juodi, o oda balta, ir nemirshtu biggrin.gif

Neturiu noro plestis sita tema, bet toks kardinalus noras pasikeisti, man atrodo juokingas.Suprantu paauglyste, saves ieshkojimo metas [pati perejau tuos etapus visus], bet keistis reikia po truputi, o ne taip kardinaliai, nors jau seokaii ne niolika, bet fyfa taip ir netapau smile.gif
Pirmiausia tu turi suprasti kas tau grazu, nes ish esmes tai matau, kad pati nelabai suvoki dar, kas tau grazu ir ko tu nori smile.gif Sekmes paieshkose mirksiukas.gif

beje galima rengtis ir graziai, moterishkai bet toli grazu ne fyfishkai, o shiaip stilingai mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu jau išsakytom nuomonėm, tiesiog nueik į parduotuvę ir nusipirk ką nors kas tau tikrai patinka. ir taip po truputį ir derini. net iš turimų drabužėlių gali ką nors dar pritaikyti kitaip negu buvo ir oho kiek įdomių derinių gali gauti smile.gif arba ką nors persiūti ar pan wink.gif
Atsakyti
dėkui už patarimus wink.gif
Atsakyti

man tai uzeina noras keistis, kai pasiziuriu kokia laida apie pasikeitimus (nebutinai operacijas) ir pan....jaunas paneles tai turbut itakoja ir filmai "a la bjaurusisi anciukas"- na is vienokios, viena diena tampi visiskai kita (nebutinai, kad is bjauriojo anciuko tampi gulbe)...siaip savo stiliaus paieskos uztrunka kartais ne metus ir ne du. svarbu, kad tai kokia esi, tau paciai butu prie sirdies (jau 100 kartu mineta). gi galima isbandyti kelis variantus, pasitarti su savo kirpeja, isbandyti dazymosi galimybes pan...svarbiausia bandyti, o kaip minejo kusachius, merginos cia formume patars, nereikes ne petruskeviciaus styliaus pamoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bombonke @ 2008 02 22, 13:58)
man tai uzeina noras keistis, kai pasiziuriu kokia laida apie pasikeitimus (nebutinai operacijas) ir pan....jaunas paneles tai turbut itakoja ir filmai "a la bjaurusisi anciukas"- na is vienokios, viena diena tampi visiskai kita (nebutinai, kad is bjauriojo anciuko tampi gulbe)...siaip savo stiliaus paieskos uztrunka kartais ne metus ir ne du. svarbu, kad tai kokia esi, tau paciai butu prie sirdies (jau 100 kartu mineta). gi galima isbandyti kelis variantus, pasitarti su savo kirpeja, isbandyti dazymosi galimybes pan...svarbiausia bandyti, o kaip minejo kusachius, merginos cia formume patars, nereikes ne petruskeviciaus styliaus pamoku biggrin.gif

Iš tiesų kartais ypatingai baisu keisti šukuoseną - o jei netiks, o jei nepatiks doh.gif
Atsakyti
ai, irgi programeliu visokiu dabar yra, ant fotkes isbandyti eina. bet aisku rizikos biski buna
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 20, 15:35)
Sveikos. Pirmiausia, tikiuosi nesulaukti jūsų pasipiktinimų, kad rašau čia būdama tokia jauna, ir tikiuosi, kad nemanysite, jog man labiau vertėtų pasitarti su savo amžiaus paaugliais. Taigi - man 16m. Iki šiol būdavau tokia, kaip ir didžioji dauguma jaunimo - apsmukusiomis kelnėmis, plačiais rūbais, dideliais batais - vadinamoji ''banglė''. (nors ir neįtemą, žalingų įpročių irgi turėjau).
Tačiau laikui bėgant supratau, kad visa tai ne man. Greičiausiai, kaip pasakytumėte jūs, mamos - išaugau.
Mano problema - nežinau, kaip pasikeisti. Ar pulti stačia galva į ''fyfiškų'' rūbų parduotuves, soliariumus, pulti dažytis, dažyti plaukus? Aš tiesiog noriu būt GRAŽI. O būdama tokia, kaip dabar, nesijaučiu graži. Bet nenoriu būti tų visų ''fyfų'' kopija, noriu turėti kažką asmeniško, originalaus..
Kaip matote, esu labai pasimetusi. Galbūt Jūs galėsite man padėti.

Galbūt ir Jūs jaunystėje išgyvenote tokį periodą?
unsure.gif

Primeni mano vyresnėlę, nebijok eksperimentuoti , rinkis kas tau patinka ir tinka , palaipsniui atsirinksi ir atrasi savo stilių. SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2008 02 22, 13:20)
ai, irgi programeliu visokiu dabar yra, ant fotkes isbandyti eina. bet aisku rizikos biski buna

Virtualus stilistas
pamegink cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 20, 14:54)
Tikiu, kad visko norisi  biggrin.gif  Nenukentesi, jei nesiimsi drastisku priemoniu  mirksiukas.gif
Beje del soliariumo, esu sviesios odos, sunkiai idegu sauleje, bet i soliariuma, tai nei uz ka neinu  schmoll.gif  Orandzinis idegis tai kazkas baisaus  biggrin.gif

Aš taipogi nevaikštau į soliariumus, nors esu visą dešimtmetį už Tave vyresnė, tačiau dėl itin šviesios odos nesiskundžiu. Tiesiog pati nemanau, kad tai (balta oda) negražu, o, kai tiki, kad atrodai puikiai, taip ir būna mirksiukas.gif
Atsakyti